Super
Super - let st bruge og læse. Du små kan være svære at dreje og aflæse
Super - let st bruge og læse. Du små kan være svære at dreje og aflæse
Super service. Jeg bliver ringet op fordi det jeg havde bestilt ikke var på lager. Fik tilbudt at få det direkte fra leverandøren og så endda leveret hjemme. Det kom på den dag det var lovet 🙂
Efter deres sommerferie fik jeg hurtig leveret min bestilling. Der var et produkt som havde en mangel. Hurtig fandt vi til en meget tilfredstillende løsning. Kan kun anbefales!
Riktig dårlig service. Jeg får ikke mine penge tilbage da pakken har gått i retur uden at jeg har fått besked. Anbefaler ikke at bestille noget.
Bestilte stof via hjemmeside og blev ringet op kort tid efter, hvor jeg fik at vide, at stoffet var kortere end det jeg havde bestilt. Jeg kunne sagtens bruge det, da mit sy projekt ikke var så stort. Ellers skulle ellers vente på, at nyt stof blev bestil hjem. Jeg kørte til Brøndby for at hente stoffet. Der blev jeg fristet til at købe nogle lækre ting, som jeg manglede samt et lille sykit med forglemmigej. Professionel betjening samt dejlig fortælling om blomstergarn som jeg ikke kendte. Kommer helt sikkert tilbage til denne forretning. Tak ;0)
Hurtigt ekspedition samt god service.
Jeg bestilte et par rundpinde i går, blev ringet op om at de ikke havde flere i den længde om jeg var interesseret i dem der var lidt kortere hvilket jeg sagde ja til.
Jeg har idag allerede modtaget min pakke.