GLOBUS BILER AS Avis

TrustScore 4.5 sur 5

4,7

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg kan kun give mine allerbedste anbefalinger! 😊 Jeg fik en rigtig fin pris for min bil, og hele processen har været utrolig nem og behagelig. Der blev svaret lynhurtigt på mine mails, og m... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Fin service, pæn velkomst og flink folk hos Globus biler. Jeg skulle hente min nye bil og kom ikke der fra før Anders havde gået bilen igennem med mig og fået sat ens telefon op med bilen og fået hent... Voir plus

Noté 4 sur 5 étoiles

Købte en bil for halvandet år siden hos Globus biler. Salget forløb smertefrit, bilen blev leveret som aftalt. Det eneste der efterfølgende siden har været af kontakt, var en dialog om en manglende se... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Først blev vi godt mødt af Henrik - som ved ankomsten fik forklaret godt om bilen inden vi skulle på prøve tur (første gangs elbils ejere) I mens vi var på prøvetur fandt han en bytte pris - som... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Concessionnaire automobile
  2. Atelier de carrosserie automobile
  3. Service de réparation de pare-brise
  4. Atelier de réparation automobile
  5. Société de crédit et de prêt automobile
  6. Magasin de pneus

Écrit par l'entreprise

Globus Biler er en moderne og professionel bilforhandler i Silkeborg med fokus på kvalitet, gennemsigtighed og høj kundetilfredshed. Virksomheden er etableret i 1972 og er Silkeborgs ældste bilhus, hvilket vidner om solid erfaring og en stærk position i autobranchen. Hos Globus Biler håndplukker vi de mest efterspurgte nyere brugte biler og elbiler og tilbyder et nøje udvalgt sortiment til konkurrencedygtige priser. Alle biler gennemgås grundigt med fokus på kvalitet, sikkerhed og driftssikkerhed. Vi hjælper både private og erhverv med køb, salg og finansiering af biler og sikrer professionel rådgivning med udgangspunkt i kundens behov. Vores værksted i Silkeborg, CarPeople Silkeborg, er et professionelt autoværksted og skadescenter med moderne udstyr og høj faglighed. Vi udfører service, reparationer, fejlfinding og forsikringsskader på alle bilmærker. Vi er specialister i elbiler og certificeret til service og reparation af elbiler på tværs af alle mærker. Som Tesla-specialist har vi opbygget en stor kundeportefølje og arbejder dagligt med avanceret fejlfinding og vedligeholdelse af Tesla og andre elbiler. Hos Globus Biler kombinerer vi erfaring, teknologi og personlig service – både ved køb, salg og service af din bil. Vi er med dig hele vejen, også efter handlen, og skulle der mod forventning opstå noget, står vi klar til at hjælpe. Vi sender aldrig en kunde afsted uden, at trygheden er helt på plad

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Demande des avis aux clients

Tous les avis

28 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg købte for 7 mdr siden en rigtig fin…

Jeg købte for 7 mdr siden en rigtig fin brugt Audi A1 hos Globus biler. Mødet med forhandler/ejer Henrik var yderst positivt, hvilket resulterede i en handel. Min egen bil fik jeg en super fin pris for.
Efterfølgende har jeg været uheldig med en lille og stor reparation, hvilket på ingen måde krævede forklaring - jeg skulle bare komme med bilen også trods garantiens udløb.
Jeg kan kun anbefale Globus biler ift god service, smilende personale samt professionel tilgang til sine kunder.

Marianne Christiansen, Grenaa

10 mars 2021
Noté 5 sur 5 étoiles

Købte i februar 2020 en ældre Citroën…

Købte i februar 2020 en ældre Citroën c3 (2013) og havde desværre lidt bøvl med den efterfølgende - men hver gang har der været rigtig god service ved værkstedet. Derfor kan jeg kun anbefale Globus biler til andre.

16 février 2021

Ansvarsbevidst og effektiv.

Ansvarsbevidst og effektiv.
Ved handel primo april aftaltes efterleverance af vinterhjul.
Ved aktuel hjulskift passede fælgene ikke.
Globus, der får dæk leveret af ekstern samarbejdspartner, løste problemet hurtigt. Yderst tilfredsstillende.
SA

24 décembre 2020
Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg købte en bil af sælgeren Marcus jeg…

Jeg købte en bil af sælgeren Marcus jeg fik en super service allerede fra start af og alle mine krav blev opfyldt jeg er så glad for at have handlet her og det er bestemt ikke sidste gang jeg handler bil af Marcus ved globus biler !

7 novembre 2020
Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg har handlet bil mange gange igennem…

Jeg har handlet bil mange gange igennem livet, og har netop handlet med Henrik Thomsen, Globus Biler.
Det er altid en tillidssag, når man køber en brugt bil og om den telefoniske beskrivelse holder i virkeligheden.
Men alt var fuldstændig som Henrik havde sagt i telefonen, så vi kan varmt anbefale at handle hos Globus Biler.
Det er både seriøst, ærligt og en meget venlig betjening.
Grethe & Flemming Jensen

5 août 2020
Noté 5 sur 5 étoiles

Vi havde set en bil på deres hjemmeside og valgte derfor at køre en 2 timers tur op til Silkeborg. Vi handlede med Casper, som rådgav helt igennem fantastisk. Hele familien følte sig tilpas i at blive betjent af imødekommende og hjælpsomme Casper!
Al kommunikation foregik derefter på mails og tlf. Casper var lynhurtig til at besvare alle mails.
Da vi mødte op for at hente bilen, var alt som det skulle være. Alt i alt er vi meget tilfredse med det hele og hvis der er behov for en ny, kommer vi gerne hos globusbiler (trods kørslen)

15 février 2020

Kære Globus Biler A/S

Kære Globus Biler A/S

Handlede bil i Silkeborg og kom hjem til København. Opdagede en mindre fejl og ankede over dette til Globus Biler. Henrik Thomsen svarede straks på mail og fandt en løsning til min fordel helt uden problemer! Globus Biler kan varmt anbefales, MEGET trygge rammer til køb af brugt bil. Har sjældent oplevet en korrespondance med virksomhed hvor du, som kunden, er i centrum. Uden at blinke - fem stjerner herfra!

10 janvier 2020
Noté 5 sur 5 étoiles

Købte Audi A5 sportback 2.0 tdi 150 hk super service.

Handlede med Kasper fra Globus Biler, alt gik super godt og trods vores tvivlsomhed blev vi forsikret om at der ingen grund var til bekymring.
Super god handel samt service og levering.
Det er helt klart ikke sidste gang vi handler med dem!

Vil også gerne takke værkstedet der ringede og informerede om at der både var sat nyt filter samt tandrem i!

- Brian Lerche.

8 janvier 2020
Noté 5 sur 5 étoiles

Købte brugt bil Citroën hos Globus…

Købte brugt bil Citroën C1 årg. 2014 hos Globus Biler,handlede med Sælger Hans Peter Thomsen over nettet, ud fra billeder og udsagn fra Hans Peter Om bilen, han tilbyd vi kunne komme ned at se bilen, vi havde lidt langt derned,kommer Nordjylland, jeg aftalte med Sælger jeg ville købe bilen ud fra det vi havde talt om uden at bese bilen, vi stod og skulle på ferie i 14 dage, derved aftalte jeg med Hans Peter vi henter bilen på hjemturen fra Kroatien, så skulle den nok være klar.
Vi kører inden om Globus Biler og ser bilen står klar i deres Udleveringshal, fuldstændig som beskrevet til den gode side. Så derved kan jeg rolig anbefale at handle/købe Bil hos globus Biler uden at have set bilen. Stor ros fra min side. Mvh Eigild

27 octobre 2019

Super tilfreds - god service

Købte i slutningen af August en brugt Hyundai I20 hos globus biler. Bilen havde mange skrammer og manglede maling hist og pist. Desuden havde forruden fået en stor flænge. Alt dette og mere til lavede globus biler inden afhentning af bilen, så bilen fremstod næsten som ny!
Rigtig god service, super rart personale.
Helt klart et sted jeg vil andbefale til andre!

25 septembre 2019

Top service

Alt kører efter bogen. Vi har netop fået vores nye passat som vi fik levet lige til døren og vores gamle bil kom med retur. Al kommunikation var over telefon da vi bor på Sjælland. Vi så ikke bilen før vi fik den leveret. Men loyalitet fra begge sider gjorde at vi ikke var bange for at handle alligevel. De største anbefalinger her fra.

26 juin 2019

Meget fin service.

Meget fin service.
Jeg har købt brugt bil hos Globus fornylig, og har oplevet en særdeles god service fra sælger Casper hele vejen igennem.
Alle aftaler overholdt, og bilen stod som ny da jeg hentede den.
Alt i alt en rigtig god oplevelse.

30 avril 2019

Super sælger Hans Peter

Super sælger Hans Peter. Yderst venlig og dygtig til sit job..

Vi har købt en næsten ny mitsubishi outlander phev og er mega glade for bilen..

Der var en enkelt lille misforståelse i forbindelse med anhænger trækket lys stik.

Men har idag talt med indehaver af globus biler Henrik Thomsen, som straks ville ordne det så alt var som aftalt.

Det er afsat tid til skift af stikket torsdag d11/4 kl. 7.30. Så det er jo bare super service.

Alt i alt en rigtig god oplevelse at handle bil ved jer.

Mvh Mads Andersen

5 avril 2019

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus