Jeg kan kun give mine allerbedste anbefalinger! 😊 Jeg fik en rigtig fin pris for min bil, og hele processen har været utrolig nem og behagelig. Der blev svaret lynhurtigt på mine mails, og m... Voir plus
L'entreprise a répondu
Fin service, pæn velkomst og flink folk hos Globus biler. Jeg skulle hente min nye bil og kom ikke der fra før Anders havde gået bilen igennem med mig og fået sat ens telefon op med bilen og fået hent... Voir plus
L'entreprise a répondu
Først blev vi godt mødt af Henrik - som ved ankomsten fik forklaret godt om bilen inden vi skulle på prøve tur (første gangs elbils ejere) I mens vi var på prøvetur fandt han en bytte pris - som... Voir plus
L'entreprise a répondu
Globus Biler er en moderne og professionel bilforhandler i Silkeborg med fokus på kvalitet, gennemsigtighed og høj kundetilfredshed. Virksomheden er etableret i 1972 og er Silkeborgs ældste bilhus, hvilket vidner om solid erfaring og en stærk position i autobranchen. Hos Globus Biler håndplukker vi de mest efterspurgte nyere brugte biler og elbiler og tilbyder et nøje udvalgt sortiment til konkurrencedygtige priser. Alle biler gennemgås grundigt med fokus på kvalitet, sikkerhed og driftssikkerhed. Vi hjælper både private og erhverv med køb, salg og finansiering af biler og sikrer professionel rådgivning med udgangspunkt i kundens behov. Vores værksted i Silkeborg, CarPeople Silkeborg, er et professionelt autoværksted og skadescenter med moderne udstyr og høj faglighed. Vi udfører service, reparationer, fejlfinding og forsikringsskader på alle bilmærker. Vi er specialister i elbiler og certificeret til service og reparation af elbiler på tværs af alle mærker. Som Tesla-specialist har vi opbygget en stor kundeportefølje og arbejder dagligt med avanceret fejlfinding og vedligeholdelse af Tesla og andre elbiler. Hos Globus Biler kombinerer vi erfaring, teknologi og personlig service – både ved køb, salg og service af din bil. Vi er med dig hele vejen, også efter handlen, og skulle der mod forventning opstå noget, står vi klar til at hjælpe. Vi sender aldrig en kunde afsted uden, at trygheden er helt på plad
Navervej 4-6, 8600, Silkeborg, Danemark
Demande des avis aux clients
Har købt en Peugeot 208 hos Globus biler og kan ikke sige andet end fantastisk service.
Rar og afslapende modtagelse og snak omkring finansering mv. Finansering der tilbydes er super, fik tilbudt forsikring til en rigtig skarp pris, samt et godt tilbud på vinterdæk.
Kan kun sige, at jeg anbefaler alle at købe bil der.
Tilbage i marts 2018 købte jeg sammen med min kæreste en Peugeot 308, som vi er utroligt glade for!
Prisen og kvaliteten var knivskarp, så det kunne ikke betale sig at forhandle om bilens pris :-)
Vi fik også en god pris på anhængertræk og vinterdæk.
Finansieringen som de tilbød, var også helt fænomenal!
Nu går der heller ikke så længe før, at bilen skal til service, så det kan man jo kun have høje forventninger til, med den kvalitet vi har mødt op til nu :-)
Jeg købte fornylig en Mercedes A180 Hos Globus Biler og må tilstå at nogle gange virkede det ikke helt til at de havde styr på tingene, men når det kom til kvalitet i service og klargøring kan jeg kun give 5 stjerner til forhandleren og værkstedet.
Globus Biler har virkelig sans for detaljerne når det kommer til klargøring og levering af bilen, der bliver ikke sprunget over hvor gærdet er lavest og de går ikke på kompromis med "billige løsninger" Man kan se der er bruget den nødvendige tid på bilen.
Alt gennemstråler kvalitet og det kan mange bilforhandlere lære noget af.
Stort plus til Globus Biler. Handler gerne der igen en anden gang.
Mvh
Frank Rasmussen.
Randers.
Ikke noget at klage over!
Jeg købte en Renault Clio IV fra 2017 hos Globus Biler, april 2018. Efter at have prøvekørt bilen blev jeg enig med sælger om at der skulle udbedres lakskader på bl.a. kølerhjelmen. Efter jeg afhentede bilen og havde ejet den en måneds tid, opdagede jeg der var sket en misforståelse mht. omlakering af kølerhjelmen. Jeg kontaktede kort tid efter Globus Biler og de kunne sagtens sætte sig i min situation og beklagede fejlen ikke jeg var blevet udbedret. Herefter blev jeg tilbudt omlakering uden omkostninger og uden bøvl, alt i alt en rigtig god behandling og det kom bag på mig at processen forløb så gnidningsfrit.
Kan varmt anbefale Globus Biler og især Hans Peter som var sælgeren jeg handlede med.
Super god oplevelse at handle bil hos Globus biler i Silkeborg! Vi har fået en god behandling, og servicen har været i top! Kan klart anbefale stedet 😊 Hilsen fam. Tarbensen
Købte en bil for halvandet år siden hos Globus biler. Salget forløb smertefrit, bilen blev leveret som aftalt. Det eneste der efterfølgende siden har været af kontakt, var en dialog om en manglende servicebog, som blev ordnet tilfredsstillende. De fire stjerner er for god og forventet service. Den sidste kan gives ved den ekstraordinære service. :-)
God oplevelse ved køb af Peugeot 308 fra 2015. Venligt personale, god vejledning og fantastisk stand af brugt bil. Bilen så decideret ny ud. Kan varmt anbefale at handle her.
Super service af af Casper ved globus biler. Han hjalp med af finde den halt rigtige Peugeot 308. Det er ikke sidste gang jeg handler der.
Min kæreste og jeg havde længe ønsket at købe en Peugeot 308, og Globus Biler havde lige den vi gerne ville købe!
Vi vil gerne rose jeres sælger Jan, som lytter til ens behov og er super imødekommende og rar at snakke med.
Vi fik vores drømme bil og så endda til en rigtig fornuftig pris, syntes vi.
Da vi skulle hente bilen var den gjort i rigtig fin stand både indvendig og udvendig, og der kunne ikke sættes en finger på bilen! Derudover var bilen blevet synet og det hele var inkl. handelsprisen.
Vi kunne ikke være mere tilfredse, rigtig god service. Det er nok ikke sidste gang vi handler ved Globus, og jeg vil klart anbefale dem hvis DU står og mangler en lækker bil!
Mvh. Martin og Caroline
Professionel vejledning, fin service. Bilen var klar til aftalte tidspunkt. Den ibyttetagne bil var ikke registreret afmeldt efter 3 uger. En lidt lang tid.

Réponse de GLOBUS BILER AS
Rigtig god behandling af Henrik som hjalp os med at købe en Polo. Vi fik endda leveret den til sjælland. Så kan kun anbefale Globus Biler til andre
Ordentlighed hele vejen igennem, fik endda (uopfordret) en lånebil i de 5 dage inden levering og et sæt vinterdæk.
GO service og en hurtig handel.
alt i den skønneste orden :)
Vi har handlet en Polo Tdi hos Globus biler, Nemt og godt ! :-)
Behagelig og kompetent medarbejder. Til at handle med. Bilen var klar til tiden og perfekt klargjort. Vil gerne handle her en anden gang.
En savoir plus sur les différents types d'avis.