Goforsikring Avis

TrustScore 5 sur 5

4,8

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Virkelig grundig gennemgang af hele oplevelsen, Rasmus kom hjem til os og det hele var meget personligt fra start til slut. Samtidig var det meget billigere, imens vi blev bedre forsikret. Så 5/5 her... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Adam er en exceptionel sælger. Han gør det super godt. Hvor han kunne være som alle andre, der har mere travlt med at sælge en forsikring, der ser han mere efter behovet. Rigtig behagelig at snakke me... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Virkelig go forsikring de lerver både billig og go forsikring i ska få fat i Adam han er seriøst en go sælger der ka gi dig en go pris på dine forsikringer

Noté 5 sur 5 étoiles

Kan kun sige positive ting indtil videre! Forsikrings manden "Lennart" kom til os i vores private hjem med et kæmpe smil og meget positiv, vi fik snakkede om vores forsikring og han viste os hvad de... Voir plus

L'entreprise a répondu

À propos de l'entreprise

1. Agence d'assurance
  2. Courtier d'assurances
  3. Compagnie d'assurance

Écrit par l'entreprise

Hos Go Forsikring tror vi på, at god forsikring starter med tillid. Derfor har vi skabt et samarbejde med Vejle Brand Forsikring g/s – et kundeejet selskab med mere end 175 års erfaring. Det betyder, at vi ikke arbejder for aktionærer, men for dig som kunde. Din tryghed er vores mål – ikke profit. Vi kombinerer stærke, danske forsikringstraditioner med en moderne tilgang, der gør det enkelt og trygt at være kunde hos os. Derfor vælger kunder os: - Vi samarbejder med et kundeejet forsikringsselskab - Vores løsninger er gennemskuelige og tilpasset dit liv - Vi sætter personlig service og ordentlighed højt - Ingen skjulte gebyrer – kun ærlig rådgivning - Vi tror på fællesskab frem for profit Hos Go Forsikring er du ikke bare et kundenummer. Du er en del af noget større.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai d'une semaine

Tous les avis

53 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Noté 5 sur 5 étoiles

En helt igennem god oplevelse

En helt igennem god oplevelse. God information og gode priser

5 mai 2025

Kære Marianne

Tusind tak for din anmeldelse og de pæne ord ⭐⭐⭐⭐⭐
Det glæder os meget at høre, at du har haft en helt igennem god oplevelse – med både klar information og konkurrencedygtige priser. Det er netop dét, vi ønsker at levere hver gang.

Tak for din tillid – vi ser frem til samarbejdet!

Super goforsikring

Super goforsikring
Jeg sparer op 15000 om år 🤩
Luksus service ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

25 avril 2025

Kære NLNL LNLN

Tusind tak for din sprudlende anmeldelse – og stort tillykke med en besparelse på op mod 15.000 kr. om året! 🤩
Det glæder os, at du oplever både luksusservice og værdi for pengene – præcis sådan ønsker vi, at det skal føles at være kunde hos Go' forsikring.

Tak for tilliden og de fem stjerner – vi er glade for at have dig med ombord ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Noté 5 sur 5 étoiles

Få en besøg af Lennart til forsikrings gennemgang - det koster ikke noget.

Jeg havde besøg af Lennart fra GO for at få en forsikrings gennemgang, og jeg tænkte faktisk ikke, at det var muligt at få det meget bedre. Men jeg blev klogere - jeg blev generelt set bedre dækket, jeg fik lavere selvrisiko på de fleste forsikringer, og jeg sparede knap 8000 kr 😊
Jeg var meget overrasket, og kan kun give de bedste anbefalinger. Ikke kun pga besparelsen, men også pga måden Lennart kunne forklare de forskellige forsikringer/ændringer etc 😁

Så, få en besøg af Lennart til forsikrings gennemgang - det koster ikke noget. Det værste der kan ske er, at du får en besparelse.

100% anbefaling herfra.

22 avril 2025

Kære Rasmus

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse og den varme anbefaling! ⭐⭐⭐⭐⭐
Det glæder os virkelig at høre, hvor positivt du oplevede mødet med Lennart – både i forhold til den faglige gennemgang og den måde, han formidlede det hele på. Vi elsker, når god rådgivning ikke bare skaber tryghed, men også fører til bedre dækning og en konkret besparelse – som i dit tilfælde på næsten 8.000 kr! 😄

Og du har fuldstændig ret – en forsikringsgennemgang hos os koster ingenting, men kan vise sig at være guld værd. Tak fordi du deler det videre – det betyder meget!

Vi sender selvfølgelig rosen videre til Lennart ✨

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Jeg har de sidste par måneder haft samtlige forsikringer hos Go forsikring, og må bare sige at det spiller altså bare.

Rasmus som jeg har været i kontakt med, har vist en kæmpe professionalisme og Entusiasme i opløbet af dette firma.

Man kan mærke at de bygger på mange års erfaring, der er nemlig ikke noget at sætte en finger på her. Det har været meget trygt at starte forsinkring hos Go forsikring.

De brænder sammentig for at det her bare skal være verdensklasse, og det kan mærkes. Keep on going 💪🏽

Jacob Holm

22 avril 2025

Kære Jacob Holm,

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse – og ikke mindst for de fem stjerner! ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Det er virkelig en fornøjelse at læse, hvor trygt og godt du har oplevet skiftet til Go' forsikring – og at Rasmus har leveret både professionalisme, engagement og verdensklasse service hele vejen igennem.

Vi brænder virkelig for det, vi laver – og når det bliver bemærket, som du gør her, så giver det kun endnu mere energi til at keep on going!

Tak for din tillid, dine ord og for at tage dig tid til at dele din oplevelse.

Super personlig betjening

Super rar og god samtale med assurandør, personligt og fornemmer straks der er styr på sagerne. Har skiftet forsikring til goforsikring på baggrund af bedre dækning end den forrige og til en fornuftig og fordelagtig pris.

16 avril 2025

Kære roshandk85

Tusind tak for din fine anmeldelse og for at dele din oplevelse! ⭐⭐⭐⭐⭐
Det glæder os meget at høre, at du havde en god og personlig samtale med vores assurandør – og at du hurtigt mærkede, at der var styr på tingene. Det er netop den oplevelse, vi ønsker at give alle, der møder os.

Vi er glade for, at vores dækning og pris gav mening for dig – og tak fordi du valgte at skifte til Go' forsikring. Vi ser frem til at leve op til tilliden!

Stor anbefaling

Behagelig rådgivning, god service og super pris.

10 avril 2025

Kære Ida

Tusind tak for din anmeldelse og store anbefaling! ⭐⭐⭐⭐⭐
Vi er rigtig glade for, at du har oplevet behagelig rådgivning, god service og en super pris – præcis det, vi ønsker at levere hver gang.

Tak for din tillid – og fordi du valgte Go' forsikring!

Noté 5 sur 5 étoiles

Professionel rådgivning og god pris

Jeg fik en bedre dækning til en billigere pris med god professionel sparring igennem hele mødet. Stor anbefaling herfra.

Kære Nicklas

Tusind tak for din flotte anmeldelse og store anbefaling! ⭐⭐⭐⭐⭐
Det glæder os at høre, at du har oplevet både professionel sparring og bedre dækning – ovenikøbet til en skarpere pris. Det er netop den kombination, vi stræber efter at levere til alle vores kunder.

Tak fordi du valgte Go' forsikring – vi ser frem til samarbejdet!

Noté 5 sur 5 étoiles

God oplevelse med et hurtigt behageligt…

God oplevelse med et hurtigt behageligt hjemmebesøg, hvor vi sammen fandt gode løsninger på vores forsikringer.

Kære Anita

Tusind tak for din anmeldelse og de venlige ord ⭐⭐⭐⭐⭐
Det glæder os meget, at du havde en god oplevelse med et hurtigt og behageligt hjemmebesøg – og at vi sammen fandt de rigtige løsninger til dine forsikringer. Netop personlig rådgivning og skræddersyede løsninger er noget, vi prioriterer højt.

Tak for din tillid – vi ser frem til et godt samarbejde.

Super flink medarbejder Rasmus

Super flink medarbejder Rasmus. Kom ud til personligt frem møde og vi fik os en god snak og fik nogle gode forsikringer så alt i alt super filnk og billigt

Kære Søren

Tusind tak for din positive anmeldelse! ⭐⭐⭐⭐⭐
Det lyder som et rigtig godt møde med Rasmus – og vi er glade for, at du oplevede både en god samtale, gode forsikringer og en skarp pris. Præcis sådan skal det være!

Vi sætter stor pris på dine ord – og sender selvfølgelig rosen videre til Rasmus 😊

Noté 5 sur 5 étoiles

Super god oplevelse og service.

Super god oplevelse og service.
Er meget tilfredst med at vi flyttede over og anbefaler klart at give dem et kald og få et tilbud.
Meget behageligt møde.

14 avril 2025

Kære Christopher,

Tusind tak for din fine anmeldelse og varme anbefaling! ⭐⭐⭐⭐⭐
Det glæder os virkelig at høre, at I har haft en super god oplevelse – og at I føler jer godt behandlet efter skiftet til Go' forsikring. Et behageligt møde og personlig service er noget, vi lægger stor vægt på.

Tak fordi du anbefaler os videre – det betyder meget!

Den største anbefaling

Altid en fornøjelse at få råd og vejledning af Lennart, som altid står klar til at hjælpe. Kan varmt anbefale Go Forsikring 🙏🏼

11 avril 2025

Kære Maria,

Tusind tak for din varme anbefaling og de flotte ord! ⭐⭐⭐⭐⭐
Vi bliver så glade, når vores rådgivere – som Lennart – bliver fremhævet for deres hjælpsomhed og engagement. Det er netop det, vi ønsker, at vores kunder skal opleve: tryghed, nærvær og kompetent vejledning – hver gang.

Tak for din tillid og for at dele din oplevelse. Vi sender naturligvis rosen videre til Lennart 😊

Dejlig professionel rådgivning

Dejlig professionel rådgivning. Tager udgangspunkt i den enkelte person og allerede eksisterende forsikringer.

10 avril 2025

Kære Mike

Tusind tak for din anmeldelse og de fine ord ⭐⭐⭐⭐⭐
Det glæder os meget, at du har oplevet rådgivningen som både professionel og personlig. Hos Go' forsikring tager vi netop udgangspunkt i den enkelte – og sørger for, at nye løsninger bygger videre på det, du allerede har.

Tak fordi du valgte os – vi ser frem til det videre samarbejde!

Har lige skiftet Go forsikring

Har lige skiftet Go forsikring. Der har jeg fået en rigtig god personlig betjening.

9 avril 2025

Kære Ove

Tusind tak for din anmeldelse – og velkommen til Go' forsikring! ⭐⭐⭐⭐⭐
Vi er rigtig glade for at høre, at du har fået en god og personlig betjening – det er netop det, vi stræber efter i alt, hvad vi gør.

Tak for din tillid – vi glæder os til at have dig som kunde!

Fremragende service!

Et forsikringsselskab i øjenhøjde, der lytter til sine kunder, gør alt hvad de kan for at hjælpe, snakker til en som er man ligeværdige, og der er aldrig noget brok med dem, altid til at få fat i.
Alt i alt, en fremragende service!

2 avril 2025

Kære Simon

Wow – tusind tak for din fantastiske anmeldelse og de flotte ord! ⭐⭐⭐⭐⭐
Det betyder enormt meget for os at blive beskrevet som et selskab i øjenhøjde, der lytter og tager kunderne seriøst. Det er præcis dét, vi ønsker at være.

At du oplever os som tilgængelige, hjælpsomme og uden "bøvl" gør os oprigtigt glade – for god service og ligeværdig dialog er helt grundlæggende værdier for os.

Tak fordi du deler din oplevelse – og tak for din tillid.

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg har haft besøg af Rasmus angående…

Jeg har haft besøg af Rasmus angående forsikring, en meget behagelig person, Simon Peter Sørensen

8 avril 2025

Kære Simon Peter Sørensen,

Tusind tak for din anmeldelse og for de pæne ord om Rasmus ⭐⭐⭐⭐⭐
Det glæder os at høre, at du oplevede mødet som behageligt – netop den personlige og trygge dialog er noget, vi lægger stor vægt på hos Go' forsikring.

Vi sætter stor pris på din feedback – og ser frem til det videre samarbejde.

Noté 5 sur 5 étoiles

God information og gennemgang af mine…

God information og gennemgang af mine forsikringer, og god pris.

4 avril 2025

Kære Majbritt

Tak for din anmeldelse og de pæne ord ⭐⭐⭐⭐⭐
Vi er glade for, at du oplevede både god information og en grundig gennemgang – og at prisen også gav mening for dig.

Det er netop den kombination, vi stræber efter: tryghed, overblik og værdi for pengene.

Tak fordi du valgte Go' forsikring – vi ser frem til at have dig som kunde!

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg ser frem til et godt samarbejde med…

Jeg ser frem til et godt samarbejde med Go forsikring og tak til Adam W. Hejjo for en professionel måde at behovs afdække ens behov på og én Fantastisk gennemgang af vores forsikringer. Det her kan kun blive godt👏👏

3 avril 2025

Kære Sejla

Tusind tak for dine flotte ord – og for den tillid, du viser os! ⭐⭐⭐⭐⭐
Vi er rigtig glade for, at du har fået en professionel og grundig gennemgang af dine forsikringer, og at Adam W. Hejjo formåede at skabe en god og tryg oplevelse.

Behovsafdækning er en vigtig del af vores rådgivning, så det glæder os at høre, at du oplevede netop dét – og at du går ind i samarbejdet med positive forventninger. Det gør vi også 💪

Vi ser også frem til et rigtig godt samarbejde!

Kan klart anbefales!

Vil helt klart anbefale Go Forsikring! God service, hjælp lige ved hånden og alt i alt en rigtig god oplevelse!

1 avril 2025

Kære Mike,

Hvor er det dejligt at læse – tusind tak for din varme anbefaling! ⭐⭐⭐⭐⭐
Vi er superglade for, at du har haft en god oplevelse med Go' forsikring, og at du har mærket, at hjælpen er lige ved hånden – præcis som det skal være.

Din anbefaling betyder meget for os

Tak fordi du valgte os!

Vi fik en præmiestigning på 13% på vores bilforsikring

Vi fik en præmiestigning på 13% på vores bilforsikring fra vores gamle selskab. Da vi er elitekørere og som pensionister ikke køre voldsom mange kilometer, valgte vi at undersøge markedet. Blev kontaktet af Goforsikring ved Adam W. Hejjo, der tilbød et besøg hos os over en kop kaffe. Adam virkede seriøs og tillidsvækkende. Vi fik en god gennemgang af alle vore forsikringer incl. nuværende dækninger og selvrisiko. Der blev ikke spurgt til vores nuværende præmier, men derimod gav Adam et bud på, hvad præmien med de samme betingelser ville være hos Goforsikring. 2 ting var afgørende for vores beslutning om at skifte til GOforsikring: En proffessionel og seriøs behandling samt en mindre besparelse på vores samlede forsikringer.

4 mars 2025

Kære Peder
Tusind tak for, at I har taget jer tid til at dele jeres oplevelse ⭐⭐⭐⭐⭐

Vi er rigtig glade for at høre, at mødet med Adam W. Hejjo og Go' forsikring har levet op til jeres forventninger – både når det gælder faglighed, gennemsigtighed og den personlige tilgang.

Det glæder os, at I oplevede en seriøs og tillidsvækkende rådgivning, hvor fokus var på jeres behov og nuværende dækninger – og ikke på jeres tidligere præmier. For os handler det om at skabe værdi og overblik, så man som kunde kan tage en tryg og velinformeret beslutning.

Vi ved, at tillid og tryghed er afgørende, når man skifter forsikringsselskab – og derfor betyder det ekstra meget for os, at I netop fremhæver netop dét som en afgørende faktor.

Velkommen til Go' forsikring – vi ser frem til samarbejdet!

Noté 5 sur 5 étoiles

God og personlig vejledning og aftaler…

God og personlig vejledning og aftaler i eget hjem
Konsulenten fra Goforsikring var velforberedt og de aftalte ønsker til nye forsikringer kunne nemt tilgåes og besluttes
Kjeld Pedersen

19 mars 2025

Kære Kjeld Pedersen,

Tusind tak for din fine anmeldelse – og for at dele din oplevelse ⭐⭐⭐⭐⭐

Det betyder meget for os at høre, at du har oplevet god og personlig vejledning i trygge rammer – lige dér, hvor det giver allermest mening: i eget hjem. Vi er glade for, at du følte dig godt klædt på, og at processen med at vælge nye forsikringer var både nem og overskuelig.

Vi stræber altid efter at gøre det nemt at tage de rigtige beslutninger – i et tempo og en tone, der passer til den enkelte kunde. Derfor glæder det os ekstra meget, at det også var sådan, du oplevede mødet med vores Assurandør.

Tak fordi du valgte Go' forsikring – og for din tillid!

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus