1. Agence de voyages
  3. Magasin d'articles de football
  4. Agence de tourisme sportif
  5. Agence d'excursions
  6. Voyagiste

GOTHIA SPORTSTRAVEL – DIN EXPERT PÅ SPORTRESOR Gothia Sportstravel är Sveriges ledande arrangör av sportresor. Vår personal har lång och gedigen erfarenhet från sportens värld, resebranschen, konferensresor och affärsresor. Vi har även kompetens från stora internationella företag och vet exakt vad som krävs för att skapa en resa som överträffar förväntningarna. Med bakgrund inom både ungdoms- och elitidrott – som spelare, ledare och tränare – förstår vi idrott på riktigt. Vi erbjuder träningsläger, cupresor, fotbollsresor och sportresor för alla typer av lag och nivåer. Tack vare vårt unika kontaktnät inom branschen kan vi garantera hög kvalitet på varje resa. Kombinationen av reseexpertis och djup sportslig kunskap gör oss till specialister på att arrangera träningsläger som verkligen gör skillnad för laget. Vi älskar fotboll lika mycket som våra resenärer och vet hur en perfekt fotbollsresa ska se ut. Vi hjälper både privatpersoner och företag att skräddarsy upplevelser som inkluderar allt – hotell, matchbiljetter och flyg – för en komplett och bekymmersfri resa. Låt oss skapa din nästa sportupplevelse. Boka din resa med Gothia Sportstravel redan idag!

4,0

Bien

TrustScore 4 sur 5

7 avis

Södertörns Simsällskap

Vi har i över tio år använt oss av Sportstravel för att boka våra läger i olika länder med varierande storlek av grupper. Allt ifrån 10 till 48 simmare och ledare har rest genom åren, ofta mer än en gång per år. William på Sportstravel har alltid varit snabb att lösa problem, hitta alternativa boendemöjligheter vid behov och att få våra läger att rulla smidigt på plats.
Vi är mycket nöjda och återkommande kunder även i framtiden.

23 mai 2025
Logo de Gothia Sportstravel

Réponse : Gothia Sportstravel

Stort tack för de fina orden och för ert långvariga förtroende 🙏

Riktigt kul att få jobba med Södertörns Simsällskap år efter år. Oavsett gruppstorlek är målet alltid detsamma – att allt ska flyta på så smidigt som möjligt.

Ser fram emot många fler läger tillsammans!

/William
Sportstravel

Very well organized

Very well organized, very flexible, very good contact and reachability, we will book again wirh Gothia sportstravel. Highly recommended!

6 octobre 2025
Logo de Gothia Sportstravel

Réponse : Gothia Sportstravel

Thank you so much for your kind words! 🙏
We’re really happy to hear that you enjoyed the organization and flexibility of your trip. It was a pleasure working with you, and we’d love to welcome you back on your next training camp. ⚽✈️
– William & the Gothia Sportstravel team

Bokade fotbolls resa till Liverpool…

Bokade fotbolls resa till Liverpool genom dem under våren 2025. En besvikelse pga deras oprofessionella bemötande med brutna löften om bokade sittplatser, stadium tour biljetter och ej tillgängliga för svar 24/7 som de utlovar i sin boknings bekräftelse. Fick ordna upp allt själv på plats kring sittplatserna och tour biljetterna. Den kompensation vi fick för allt krångel 300 kr i Goodwill + deras uträkning för våra utlägg. När man påpekade dubbel bokningen på en av våra sittplatser, blev man inte trodd, ersättning platserna stämde inte heller överens med vad vi hade fått meddelat via mail och sms ca 15 minuter innan planet lyfte till England. På plats in England fick vi meddelande att de inte kunde ordna stadium tour biljetterna, något som jag ordnade dagen efter själv. Tveksam på om detta med fotbolls resor till England är något de skall ägna sig åt.

4 avril 2025