Vi var 3 personer afsted til F1 på Monza, rigtig god tur hvor alt var flot planlagt, eneste anke var da vi på Ryanairs App opdagede at vi havde fået andre/forkerte flytider på hjem turen kontra dem... Voir plus
Lisez les avis des autres
Vi var 3 personer afsted på Monza og jeg må bare sige at man bliver holdt i hånden hele vejen igennem. Ydeligere var kommunikationen omkring turen super fin fra køb til afgang.
Alt klappede på vores tur til Le Mans’ 100 års jubilæum: - Info forud for løbet - Lejren og mad/drikkevarer - Teltet kunne være lidt bedre kvalitet - havde svært ved at holde vand ude - Bus til... Voir plus
L'entreprise a répondu
Der var styr på alt, lige fra bestilling af rejsen, til da vi ankom, vi kørte i egen bil, fik anvist standplads med det samme, ingen slinger. Personalet var utrolig imødekommende og hjælpsomme hele... Voir plus
L'entreprise a répondu
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
Danmarks største udbyder af motorsportsrejser med mere end 15 års erfaring. Vi tilbyder rejser til samtlige Formel 1 løb i hele verden samt rejser til Le Mans og flere af de amerikanske sportsvogns serier. På mange af vore ture deltager dansk turleder ligesom der er RaceNight med deltagere fra vores populære Ekspertpanel. Formel 1 journalist og fotograf Peter Nygaard er stamgæst i vores ekspertpanel, som i øvrigt også består af racerkører Jan Magnussen, F1 mekaniker Ole Schack og kommentator John Nielsen. TIl små og store grupper skræddersyer vi spændende programmer. Vi har et kæmpe netværk og kender branchens mange kroge. Vi hjælper gerne med ekstra tilkøb som eksklusive middage, helikopterture, prøvekørsel i en Ferrari etc.
Coordonnées de contact
Sønderalle 1, 6630, Rødding, Danemark
- 7020 6383
- info@gptours.dk
- www.gptours.dk
Aucun historique récent de demande d’avis
Var med GP Tours i Ungarn 2024 til F1
Var med GP Tours i Ungarn 2024
Vi valgte at købe en samlet rejse, men må sige at vi kunne lige så godt have gjort det selv.
Det føles ikke som om der var meget styr på det, og guiderne var der mest for selv at se F1
Få dage inden afrejse fik vi at vide at vi kun måtte have håndbagage med
Der var ikke rigtig styr på hvordan vi skulle samles i ankomsten - Bussen var også forsinket hvilket resulterede i, at vi blev gennet med for at skynde os så vi kunne komme videre på banen. En del gæster fik ikke mulighed for at komme af med deres bagage inden vi skulle på banen.
Da vi skulle hjem fra banen fredag brød bussen sammen mere end 10 gange. Det kan GP ikke gøre for, hvis de ikke havde sagt, at de kørte med den samme bus dagen før og der gjorde den det samme.
Der er ikke OK
Det resulterede i, at vi ikke kunne nå hjem og komme i bad inden vi skulle videre til Race Night. Et arrangement GP arrangerer med Peter Nygaard som fortæller om F1 som var en del af pakken.
Vi havde siddet ude hele dagen i næsten 40 grader, så det ville have været rart inden vi skulle til arrangementet.
Søndag fik vi at vide at bussen kørte til hotellet 1 time efter det ternede flag, hvilket gjorde det svært at nå tilbage til bussen hvis vi ville have præmieoverrækkelse med.
Guiderne havde ikke sørget for drikkevarer i bussen, hvilket jeg nok havde forventet når jeg køber en guidet pakkerejse.
Jeg håber at GP Tours får styr på disse ting og anerkender at de sælger pakkerejser, hvor kundetilfredshed bør være i højsædet
Vil sluttelig sige, at kommunikation på mail fra GP Tours med billettet, rejse information og diverse små fif var rigtig god.

Købte kun billetter til Hungaroring
Købte kun billetter til Hungaroring, alt gik som forventet, fik billetterne tilsendt 10 dage før løbet, fik nogle rigtig gode pladser.
Havde et par spørgsmål undervejs, som blev besvaret relativt hurtigt og godt.

Réponse de Grand Prix Tours
Nemt at handle med, billetter leveret som forventet
Købte kun billetter til Hungaroring, alt gik som forventet, fik billetterne tilsendt 10 dage før løbet, gode pladser.
Havde et par spørgsmål undervejs, som blev besvaret relativt hurtigt og godt.

Réponse de Grand Prix Tours
Alt fungerede bare ved Grand prix…
Alt fungerede bare ved Grand prix Tours. God info lige fra bestilling og op til selve turen. Vi valgte at bo på Grand Prix Tours Camp hvor alt bare fungere, lige fra modtagelse til afgang igen. Utrolig flink personale og absolute fair priser for mad og drikkevarer. Kan klart anbefales

I overgår bare jeg selv igen GP Tours
Formel 1 Østrig.....
Fantastisk oplevelse. Der er bare 112 % styr på ALT. Havde aftalt at være der kl 8 torsdag. Men køre selv gik bedre end forventet. Så midnat onsdag til torsdag ankom jeg til pladsen få hundrede meter fra indgangen . Lidt spændt på om man kunne komme ind og om pladsen var klar da jeg ikke havde fået ringet om min tidligere ankomst . Men ALT var klart. Bad . toiletter og hele pladsen .Og så var det bare at nyde og slappe af til søndag kl 19.30 hvor turen gik mod danmark igen. Imødekommende ,flinke og rart personale der ved alt om alt . Hyggelig atmosfære og rent og pænt over alt . Og racenight med Peter Nygaard og Ole Schack er bare mega godt ! Så er det bare man glæder sig til igen en gang at skulle til formel 1. Vi ses HELT sikkert igen GP Tours . På gensyn .

Herlig tur til Østrigs GP 2024
Herlig tur til Østrigs GP 2024
Endnu engang har jeg sammen med min søn været til race sammen med GPT - og denne gang i Østrig.
Alt var velorganiseret, og de flittige medarbejdere var hele tiden i godt humør.
Race Night med Peter Nygård og Ole Schack var et perfekt indslag.
Teltet stod klart, morgenmaden var meget alsidig, og vi købte også 3 aftensmåltider, der var rigtigt gode.
Vi glæder os til næste race-event i 2025 - vi skal bare lige vælge, hvor vi igen skal være sammen med GPT.

TOP anbefaling!
Absolut anbefalelsesværdigt!
Det er 3. gang jeg er til Formel 1, men 1.gang jeg benytter GP Tours.
Det er til gengæld IKKE sidste gang.
Alt spillede og vi blev på alle mulige måder godt overrasket. Ordentlighed, rolighed, ærlighed.
Vi var med turen til Østrig, hvor camp´en ligger klods op ad banen.

Til formel 1 i Østrig
Til formel 1 i Østrig, det var en fantastisk tur, god mad, fantastisk personale,

Perfekt næsten
Perfekt næsten
Rigtig god info, alt var nedskrevet og planlagt, så det var aldrig nødvendigt at spørge, god oplevelse, fint hotel, gode pladser på banen, dog: 2 guider som må være ansat via netværk i stedet for cv. og evner, det koster lige den sidste stjerne, tavse og en smule arrogante.

Réponse de Grand Prix Tours
Virkelig god service og fremragende mad…
Virkelig god service og fremragende mad i campen og altid smilende og imødekommende personale også ud på de små timer. God information om selve løbet og de omkringliggende oplevelses muligheder.

Réponse de Grand Prix Tours
GP TOURS leverede hvad de havde lovet
GP TOURS leverede hvad de havde lovet - og lidt til 👍
Højt informationsniveau fra bestilling til afrejse. Du er i gode hænder undervejs med masser af dansktalende personale i godt humør klar til at hjælpe. Masser af glade medrejsende - især jyder -men i godt humør 🍻🇩🇰 Kan varmt anbefales

Réponse de Grand Prix Tours
Det var en helt igennem god oplevelse
Det var en helt igennem god oplevelse, glade og positive hele vejen igennem.
Kan klart anbefales
Tusind tak for en fed oplevelse.
Le Mans 2024

Réponse de Grand Prix Tours
Super tur til Le Mann fra Københavns…
Super tur til Le Mann fra Københavns lufthavn hvor det hele bare spillede.
Kommer igen til næste år :0)

Réponse de Grand Prix Tours
Jeg har lige været til F1 i Spa/…
Jeg har lige været til F1 i Spa/ Belgien med min søn. Forventningerne var store - ikke mindst til GPTOURS. De har jo stor erfaring med disse rejser. Jeg mener dog der kan forbedres på nogle punkter. Vi skulle afhentes med bus i Aarhus kl. 18.. Busen var en time forsinket- ingen fra GPTOURS gav besked om forsinkelsen. En halv dårlig undskyldning fik vi senere.. Da vi ankom til rasteplads i Tyskland om morgenen - styrtede gæster fra 3 buser ind efter morgenmad - forgæves..Man burde fra GOTOURS side have indkøbt rundstykker man kunne have købt i bussen- i stedet for at gå forgæves på tysk rasteplads. Kommunikation med hotellet i Belgien kunne også være bedre, da vi ankom sent til hotel både fredag og lørdag. Igen svært at få aftensmad kl. 22. Ellers fine chauffør i busen. F1 oplevelsen var i top. Der er plads til forbedringer hos GPTOURS.. Det er jo ikke første gang tænker jeg.

Réponse de Grand Prix Tours
Har lige været til mit første Formel 1…
Har lige været til mit første Formel 1 løb i Spa med min søn. Og det bliver ikke det sidste. Glæder mig til programmet for næste år kommer fra Grand Prix tours kommer, så vi kan finde ud af, hvor vi skal hen.

F1 på Spielberg.
F1 på Spielberg.
Var på kør selv tur til Østrigs grandprix og var i GP tours campen fra torsdag til mandag morgen og sikke et arrangement.
Der var styr på alt og alt fungerede perfekt og maden var fantastisk, morgen mad som aftensmad.
Bedst af alt var dog personalet i campen, der alle var glade og smilende, uanset hvad tid på døgnet man mødte dem.
Om vi vil bruge GP tours igen eller anbefale det til andre, det bliver et rungende JA herfra.
Mange tak for en super fed oplevelse.
Vh. Familien Hansen

Alt klappede
Alt klappede, helt igennem en fed tur.
Eneste lille minus, var prisen på drikkevand, som var lidt dyrt.

Réponse de Grand Prix Tours
Alt klappede på vores tur til Le Mans’…
Alt klappede på vores tur til Le Mans’ 100 års jubilæum:
- Info forud for løbet
- Lejren og mad/drikkevarer
- Teltet kunne være lidt bedre kvalitet - havde svært ved at holde vand ude
- Bus til/fra kørerparade og Mulsanne Corner
- Overnatning i bungalow natten til mandag
- Lejren var næsten ryddet søndag aften
- Alle GPT medarbejdere i lejren var smilende og hjælpsomme

Réponse de Grand Prix Tours
Min kammerart og jeg var med GP Tours…
Min kammerart og jeg var med GP Tours til Le Mans 2023, hvor vi havde meget blandende oplevelser med GP Tours. Vi havde valgt at kører der ned i bus, hvilket ikke kan anbefales. Især turen hjem var et shitshow uden lige, da der manglede koordinering fra både bus chaufførerne og GP. Vores afrejse fra campen var 17:30, hvor vi så fik aftensmad på en resteplads 23:00 hvilket var okay. Der hvor den manglende koordinering så er helt tydelig, var da vi holder ind kl 6:30 om morgenen og vi så får mulighed for at købe morgenmad. Det vi som passagere ikke bliver oplyst om var, at det er sidste pause hvor der er mulighed for at købe nogen former for mad og drikke, inden vi rammer Danmark små 12 timer senere. Ikke nok med det, så endte bussen med at være over 4 timer forsinket, det skyldes blandt andet, at alle busserne holdte ind i Koldning hvor de 3 busser skulle tømmes fuldstændig, og så skulle pakkes om, så vi kunne forsætte hhv. til Sjælland og Jylland. Det er et meget godt eksempel på GP manglende evne til at koordinere, og det endte med at blive et kæmpe cluster f... fordi, der ikke var nogen guide med til at tage styrringen, og buschaufførerne stod bare og røg.
Selve campen fungerede fint, fine toilet og badeforhold og maden var ganske fin. Det såkaldte 'Super' racetelt har nok fået navnet 'super' fordi det var super lidt vandtæt og super dårligt sat op, det dryppede derfor ind igennem teltduen når det regnede. Yderemere løb der meget vand ind af indgangen hvilket resulterede i at, vi kom tilbage til en stor vandpyt og våd sovepose.
Som førstegangs besøgende på Le Mans er det svært at anbefale GP, da der virkelig ikke var meget information om "do's and don'ts" generelt og med et ringe informationshæfte med fejl.

Réponse de Grand Prix Tours
Var med Grand prix tours i Barcelona og…
Var med Grand prix tours i Barcelona og det var helt igennem en super tur hvor ALT spillede max og super gode guider .

L’expérience Trustpilot