À propos de l'entreprise

3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Noté 1 sur 5 étoiles

Slechte communicatie en onbetrouwbare service

Twee jaar geleden hebben wij zonnepanelen laten plaatsen door Greener 4U. In verband met een geplande dakraaminstallatie moesten twee panelen verplaatst worden. Helaas bleek al snel dat de communicatie en service van dit bedrijf ver onder de maat zijn.

Op 8 januari kwam Martijn langs om de situatie te bekijken en een offerte op te stellen. Deze liet echter op zich wachten, ondanks meerdere herinneringen via e-mail en telefoon. Pas op 18 februari ontvingen we de offerte. Nadat we akkoord gaven, bleef een reactie op onze verzoeken om een datum te prikken uit. Telefonisch contact was een ramp: na meerdere keren de voicemail te hebben bereikt, kregen we eindelijk iemand te spreken, maar concrete afspraken bleven uit.

Na maar liefst 14 telefoontjes kwam er op 29 maart eindelijk een monteur, maar pas om 11:45 in plaats van de afgesproken 9:00. Tot overmaat van ramp plaatste hij de panelen op een plek waar onze ramen niet meer open konden, ondanks dat wij hier specifiek naar gevraagd hadden.

Een oplossing zou de volgende dag volgen, maar ondanks toezeggingen kwam er niemand opdagen en was het bedrijf onbereikbaar. Pas na herhaaldelijk bellen werd er uiteindelijk op dinsdag een monteur gestuurd, die wederom later arriveerde dan afgesproken.

Alsof dat nog niet genoeg was, kregen we twee dagen later een factuur met een hoger bedrag dan afgesproken én een wachttarief van €65 voor een uur waarin de monteur gewoon aan het werk was.

Conclusie: Greener 4U blinkt uit in slechte communicatie, gebroken afspraken en onbetrouwbare service. Wij raden dit bedrijf ten zeerste af!

3 avril 2025
Noté 5 sur 5 étoiles

Mike heeft ons goed geïnformeerd en…

Mike heeft ons goed geïnformeerd en uitgelegd over de zonnepanelen en installatie. Geen bedrijf dat je dingen aansmeert. Komen hun afspraken na en blij dat het eerder kon met plaatsen. Zeer kundig personeel. Snel geplaatst en netjes. Aan te raden.

1 février 2024

Goede service, goede prijs

Eerste contact via de email, duidelijk en geen overdreven verkoop praatjes. Eerlijke informatie en prijs. Super snelle service met goed advies over plaatsing. Eenmaal geplaatst wordt er gecontroleerd of alles is goed gegaan! Super service voor een goede prijs!

8 février 2024
Noté 5 sur 5 étoiles

Wij zijn super positief over Greener4u!!!

Een heel fijn gesprek gehad met adviseur Mike, om alles voor te bespreken qua wensen en mogelijkheden. De installatie werd op professionele wijze uitgevoerd. Waarbij goed naar de mogelijkheden werd gekeken en dit allemaal in zeer goed overleg.
Kan niet meer zeggen dan dat wij ontzettend tevreden zijn! Bedankt mannen

23 janvier 2024
Noté 5 sur 5 étoiles

Betrouwbaar en product van Hollandse makelijk

Op 24 mei, week 21, Mike van Solar Greener4U in huis ontvangen en de offerte direct ondertekend. Goede uitleg en tekening via zijn pc gezien. Uiteraard vooraf research gedaan over dit bedrijf. Afgesproken dat de zonnepanelen binnen 14 weken wordt geplaatst.
Zijn belofte zelfs eerder waargemaakt en na 12 weken op 23 augustus stonden de instalateurs voor de deur. Uiterst vriendelijke mensen en specialisten, in een mum van tijd werd alles aangesloten geplaatst en werkbaar. Ook de nazorg w.o. aanmelding bij Autarco heeft Mike voor mij op zich genomen.
Ik ben zeer en zeer content en heb geen ene moment spijt gehad dat ik Solar Greener4U heb gekozen.
Top Mike en super bedankt voor de goede zorgen en top product.

23 août 2023
Noté 5 sur 5 étoiles

Na diverse offertes online was de…

Na diverse offertes online was de afspraak met Greener4u snel gemaakt en face to face. Ik vind dat prettig en de uitleg was duidelijk met een goede offerte tot gevolg. Plaatsing kon snel ivm het uitvallen van afspraken van mensen op vakantie, daar hebben we dankbaar gebruik van gemaakt. Kortom de panelen liggen al op het dak, de plaatsing ging professioneel en keurig dus zeer tevreden. Ook met name met de aanleg van de bekabeling in huis, vind ik belangrijk! Keurig alles weggewerkt en aangesloten. Het systeem draait en levert al flink op. Greener4u , een prettig bedrijf als leverancier. Rob

3 août 2023
Noté 5 sur 5 étoiles

prima ervaring met de zonnepanelen

Van begin t/m plaatsing verliep alles soepel en plezierig. De informatie vooraf was grondig en uitgebreid; de wachttijd was conform de afspraak - 14 weken - de plaatsing verliep ook prima.
We hebben veel plezier van de app waar je kunt volgen hoeveel er wordt opgewekt.

18 juillet 2023

Goede ervaring!

Iemand had mij verteld over greener4u. Daarop heb ik een dakscan gevraagd. Gelukkig kwam iemand persoonlijk kijken en de scan uitleggen. Daarna kreeg ik een uitgebreide duidelijke offerte. Na betaling van het voorschot zou het nog 6 weken duren, maar na 3 weken kreeg ik telefoon. Er was iemand uitgevallen.
De volgende dag kwamen 2 mannen de panelen leggen en de meterkast vervangen. Ze hebben prima werk geleverd en de panelen leveren wat was voorspeld. Helemaal top👍

23 mai 2023
Noté 2 sur 5 étoiles

Slechte communicatie

Na de ontvangen offerte in oktober 2022 gesproken met Green4you dat in januari 2023 de panelen zouden worden geleverd. Installatie prima verlopen weliswaar zonder beveiliging op het dak..! Na 5 maanden en diverse mailtjes is het nog steeds wachten op het beloofde kWh certificaat. Helaas is het zo dat niet gereageerd wordt op mailtjes. Niet van mij maar óók niet van de buren om ons heen! Jammer dat ik dit review moet schrijven maar het geduld is op!

Naar aanleiding van jullie reactie nog even het volgende.
Was mij al bekend dat Marco niet langer bij Greener4U aan het werk was.
Neemt niet weg dat er ook mail is gestuurd naar een ander mailadres!
Hierop is eveneens nooit een reactie op gekomen.
Doe ons een plezier en stuur per omgaande het kWh certificaat wat ons al in de offerte is beloofd!

30 mai 2023
Logo de Greener4u

Réponse de Greener4u

Geachte heer de Vlucht,
Marco werkt niet meer bij ons en zijn mailadres bestaat niet meer.
Wij waren in de veronderstelling dat alles geregeld was, wij gaan er meteen achteraan om dit per ommegaande te regelen.
onze excusses.

Noté 5 sur 5 étoiles

Het begon met een aanvraag waar zeer…

Het begon met een aanvraag waar zeer snel op gereageerd. Binnen 1 week een offerte die zeer markt conform was. Na bestelling komen ze nog een keer langs om alles goed door te nemen. Ze hebben bij ons ook de groepenkast vervangen. En de panelen en omvormer werken zeer naar tevredenheid. Je kan via de Autarco App zien wat je terugleverd en wat je Max piek was op een dag. Wij zijn er blij mee!

26 avril 2023

Advies op maat thuis

Advies op maat thuis: perfect! Prima offerte traject. Wachttijd 14 weken. Benieuwd naar het vervolg maar het gehele voortraject belooft veel goeds.

27 avril 2023
Noté 1 sur 5 étoiles

Oneerlijk en onbeschoft personeel

Oneerlijk en onbeschoft personeel

Als je klant wilt worden dan is men heel vriendelijk en behulpzaam, maar als een klacht hebt wordt er niet gereageerd en als er wordt gereageerd dan is men onbeschoft.

Ik raad dit bedrijf aan niemand aan.

1 décembre 2022
Logo de Greener4u

Réponse de Greener4u

Geachte heer Brand,
Dit kan en mag absoluut niet gebeuren.
Graag zou ik in detail van u vernemen wat er precies gebeurd is, zodat we hier op kunnen reageren.
Bij voorbaat dank,
Greener4u

02-03-2023
Geachte heer Brand,
Ik vraag u nogmaals om te reageren,
Ik kan u onder de naam S. Brand nergens in onze systemen vinden.
Er is ook een andere zonnepanelen leverancier die qua naam erg op die van ons lijkt, vergist u zich niet, dit is al vaker gebeurd ??
Met vriendelijke groeten,
Greener4u.

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus