Powerbank besteld die niet werkte. Het pakket teruggestuurd op 28/7 wat me 13 euro kostte. Op 6/8 en 13/8 mail gestuurd dat ik nog geen terugbetaling had ontvangen . Telkens beweerde men dat het pakk... Voir plus
Lisez les avis des autres
Kreeg keurig optijd bericht voor verlenging, daarna werden er een aantal selecties naar me toe gestuurd via de mail. Aantal keer mail contact gehad en daarna een dienst afgesloten. Telefoon... Voir plus
werd gewoon netjes gebeld dat abonement verlengbaar was en of er per mail een aanbieding gedaan mocht worden niet per telefoon opgedrongen heb rustig de tijd kunnen nemen om alles door te nemen.... Voir plus
Ik ben normaliter niet iemand die van een mug een olifant maakt. echter, hebben de oplichters bij GSM.nl 50 euro aan waardevermindering in rekening gebracht voor het verbreken van de zegel van de verp... Voir plus
L'entreprise a répondu
À propos de l'entreprise
Informations provenant de diverses sources externes
GSM.nl staat voor kwaliteit, een uitstekende service en een overzichtelijke website. Wij kunnen alle grote providers aansluiten en leveren altijd de nieuwste en beste telefoons.
Coordonnées de contact
Postbus 219, 7040 AE, 's-Heerenberg, Pays-Bas
- 0314-668811
- info@gsm.nl
- www.gsm.nl
N'a pas répondu aux avis négatifs
Slecht bedrijf
Leest iemand deze e-mails wel, want ik heb nog steeds geen antwoord ontvangen over de terugbetaling van 104 euro die ik heb moeten betalen vanwege uw slechte werk. Laat iemand dus aan de slag gaan en dit eindelijk uitleggen.
Top.
Zeer tevreden,originele lader samsung tablet na 2 werkdagen in Belgie. Correcte beschrijving.
Hier koop ik nog.
Bedankt Gsm.nl
Ze zijn echt goed hier dus koop er gerust 4
De telefoonhoes voor mijn pixel 7 Pro past perfect
Komt betrouwbaar over, behulpzaam en snel verzonden produkten.
Komt betrouwbaar over. Ik had een originele Samsung lader + usb c naar usb c besteld en kon deze korting kopen met kortingcode van 20%. Dat was een hele nette prijs voor de lader/kabeltje. Maar de korting code kwam ik niet tegen in het betaalformulier. Hierbij hebben ze me keurig geholpen en waren geduldig. Opnieuw besteld op hun advies en alles werkte prima!
De lader en kabeltje werken prima en had ik al de volgende dag in de brievenbus! GSM is voor mij een heel fijn behulpzaam en betrouwbaar bedrijf. Bedankt!
Prachtig, voor herhaling vatbaar
Ik had een gsm hoesje besteld voor mijn gsm en ben zeer tevreden over deze keuze. Het duurde wel eventjes voordat het hoesje aankwam (5 dagen gewacht).
Maar als je het eindresultaat ziet Kan je zeker niet Meer klagen 😁 het hoesje was prachtig en van heel goede kwaliteit! Voor herhaling vatbaar😀.
Ik had een telefoon hoesje besteld plus…
Ik had een telefoon hoesje besteld plus een screenprotector, de zending werdt snel verzonden , maar de post.nl liet het helemaal afweten ! eerst kreeg ik de melding van post.nl dat de zending onderweg was , toen dat het later dan de afgesproken tijd leveverd werdt ,maar na 2 uur kreeg ik de melding van post.nl dat het reeds afgeleverdt was , nou mooi niet , ik had niets ontvangen , maar Jor van GSM.nl heeft vrijdag een nieuwe gestuurd en wonder boven wonder kwam die met de post.nl wel aan , ik ben helemaal klaar met post.nl , maar als ik iets nodig heb zal ik het zeker bij gsm.nl bestellen
Site vermeldt dat mijn gsm compatibel…
Site vermeldt dat mijn gsm compatibel is met hun aangeboden draadloze lader, wat niet zo blijkt te zijn.
Zeer tevreden
Zeer tevreden. Uitstekende prijs, mooi hoesje, goede kwaliteit.
Reageren niet op e-mail
Reageren niet op e-mail, bij bellen wordt de verbinding steeds verbroken dit duurt al dagen met dat het te druk is. In Juli abbo afgesloten wacht nog steeds op mijn nieuwe telefoon!!
Zeer tevreden klant
Temperen glass voor mijn Samsung galaxy S21 gekocht, volgende dag geleverd en geplaatst, helaas werkte de vingerafdruk niet goed, gebeld en vriendelijke jonge man aan de lijn, instelling gsm aangepast maar werkte niet goed, geen probleem glaasje kon ik houden of weggooien en volgende dag nieuwe gekregen, geplaatst met hulpmiddelen wat zeer eenvoudig was en vingerafdruk werkt perfect ( wel even opnieuw geregistreerd,) ben zeer tevreden over glaasje en vriendelijke klantenservice. Weer een zeer tevreden klant.
Goede oplossingen
Na aankoop van beschermings materiaal van mijn Samsung ZFold 3 5G werd er een verkeerde geleverd.
Ik had de doos al geopend toen ik tot de vaststelling kwam dat het niet geschikt was voor het grote uitklapbare scherm. Ik gooide alles gewoon weg.
Ze vroegen mij later of ik tevreden was, ik gaf de uitleg en toch werd mijn aankoopbedrag terugbetaald. 👍👍👍
Laad goed en snel op, maar...
Laad goed en snel op, maar aan de bovenkant is het beschermkapje er na een week al af.
Hierdoor moet ik extreem voorzichtig doen dat ie niet verbuigt.
Zeer slechte klantendienst
Zeer slechte klantendienst, telefoonnummer werkt niet, facebook soms 16 uur moeten wachten op antwoord.
In totaal 23 dagen gewacht op een bestelling die normaal 3 dagen zou duren. Hiervoor geen enkele mail om mij op de hoogte te houden.
3× zo duur dan zijn echte prijs.
3× zo duur dan zijn echte prijs.. Hoesje gekocht voor 15 euro waar bij Ali expres 4.40 euro kost nooit weer here wat kopen
Hoesje bestelt Dux Ducis Skin Pro…
Hoesje bestelt Dux Ducis Skin Pro Series voor mijn Samsung S 20 FE waar volgens de beschrijving een goede magneetsluiting op zit. Maar dat viel tegen want als het toestel op zn kop hield vloog hij meteen open. Gebeld met GSM nl en die adviseerde Dux Ducis Skin X Series want die heeft een veel betere magneetsluiting. En dat is inderdaad het geval. Ze hebben hem gratis omgeruild binnen twee dagen alles geregeld. Dus ik ben tevreden.
Prima shop
Prima shop, snel en geen gezeur met ruilen, en het teveel betaalde meteen teruggestort.
WAT EEN SLECHTE ZAAK
GSM.NL
Bestel hier nooit iets want de "garantie" die ze geven is 0,0 !!!
Ik koop een duur pantser glas voor mijn telefoon binnen 2 maanden is het al kapot !!!
En dan krijg je te horen dat ze het glas niet vergoeden 🤬🤬🤬
Daaaag €25,-
Die ene ster is al teveel !
Niet ontvangen.
Een aanrader voor uw aankopen.
Correcte prijzen en snelle levering, zelfs in België. Ik bestel altijd bij hen de toebehoren die ik nodig heb voor mijn toestellen. En als ze toch eens iets fout leveren wordt dat meteen rechtgezet en kan je het gratis terugsturen. Klantendienst via mail werkt héél snel, antwoord ontvangen binnen het half uur. Echt goede service, een aanrader.
En savoir plus sur les différents types d'avis.