Virkelig et skønt ophold. Fik lidt fornemmelsen af badehotelsstemning. Der var rent og pænt både inde og ude og skøn morgenbuffet. Kan klart anbefales.
Lisez les avis des autres
Nær færgeterminal, strand og indkøb ligger denne oase med skønneste gårdhave og utroligt venligt og imødekommende personale. Rent, velholdt og med lækre badeprodukter og udendørsbrus. Der er kælet for... Voir plus
Vi har haft 2 overnatninger på stedet. Pænt renoveret vandrehjem - absolut i badehotel stil. Personalet fortjener mere end 5 stjerner. (Den manglende stjerne skyldes irritation over de “boligteksti... Voir plus
Dejligt sted der summer af hygge. Kvalitet af værelser, udenomsarealer og fælles køkken er i top, og selv om der er selv-tjek in, møder man rart og smilende personale. Mange fine detaljer med bl.a. g... Voir plus
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
Vi tilbyder overnatning i nyrenoverede værelser - Alle med eget bad og toilet. Vi har ligeledes et flot nyrenoveret fælleskøkken, grillstation under åben himmel og 2 udebrusere. Og så er der kun 250m. til strand og 8 min. gang til færgehavn. Vi har et nemt og fleksibelt nøglefrit system der gør at du kan checke ind når det passer dig.
Coordonnées de contact
Lærkevej 6, 9940, Læsø , Danemark
- tina@guesthouse.dk
- www.guesthouse.dk
Aucun historique récent de demande d’avis
En fantastisk weekend
En fantastisk weekend! Vi kommer helt sikkert igen ❤️
Har læst nedenstående anmeldelser og kan kun være enige.
Som supplement til disse kan vi varmt anbefale den lækre morgenmad med lækre råvarer, og alt hvad vi behøver.
Desuden kan vi rose den imødekomne kommunikationsform, både digitalt, på tavler og personligt.
Vi ses 🥰
Vi har haft en helt igennem storartet…
Vi har haft en helt igennem storartet oplevelse med 3 overnatninger I Guesthouse på Læsø.
Værelserne er små, meget hyggelige og med dejligt toilet og badeværelse. Vi tilbragte mange fine stunder på deres udendørs overdækkede terrasse. De har desuden super fint gårdmiljø med lænestole og borde, grill m.m. Stedet er generelt moderne og enkelt indrettet. Der er rent og pænt over det hele. Værterne er meget imødekomne og flinke. Vi kan derfor varmt anbefale Guesthouse til alle interessede.
Albert og Birgitte
En Perle på Læsø!
En Perle på Læsø!
Vi har netop haft den mest fantastiske oplevelse på dette luksus-’vandrehjem’. Fra det øjeblik, vi trådte ind, blev vi mødt af de sødeste og bedste værter, der virkelig får én til at føle sig hjemme. Stedet emmer af hjemlig hygge, og den smagfulde indretning skaber en varm og indbydende atmosfære.
Servicen er helt i top, og der mangler absolut ingenting. Vi havde til vores rådighed et veludstyret køkken, vaskerum, låne-gummistøvler og paraplyer, strandkurv, badelagen, morgenkåber, udendørs bruser og meget mere 😊
Morgenmaden er skøn. Sengene er behagelige. Beliggenheden er perfekt.
Vi elsker alt ved dette sted og kan varmt anbefale det til alle, der søger en luksuriøs og hyggelig oplevelse. Vi vender helt sikkert tilbage!
Smagfuldt indrettet overnatningssted…
Smagfuldt indrettet overnatningssted med fine fællesfaciliteter og udendørsarealer. Venlige og imødekommende ansatte :)
Kæmpe kæmpe anbefaling herfra✨
Kæmpe kæmpe anbefaling herfra✨
Virkelig hyggelig atmosfære og imødekommende mennesker - et sted man ikke kun besøger én gang!🤩
Jeg glæder mig til at komme igen!
Tusinde tak for en helt fantastisk weekend og på gensyn☀️

Réponse de Guesthouse Læsø
2 skønne dage på dette fantastiske…
2 skønne dage på dette fantastiske sted, svært at fremhæve noget bestemt - det skal opleves. Servicen er helt i top, Tina og Mette har virkelig gjort vores weekend til en dejlig oplevelse.

Kæmpe Anbefaling ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Kæmpe Anbefaling ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Virkelig hyggeligt & gennemført GuestHouse. 👏🏽
Der er kræset ekstra om omgivelserne i de smukke udearealer der giver en stemning af at være tæt på strand & vand. 🌊☀️
Afstanden til Restauranter og de lokale dagligvarebutikker er kort, dette gjorde at vi nød at kunne bruge det fine grill/ude-køkken til en frokost i det fri mellem bambus & siv. 🎍
Vi er så klar på at vende retur til Læsø GuestHouse 🩵

L’expérience Trustpilot