Jeg meget glad for mit køb og jeg fik den bedste service. De havde lige den maskine som jeg havde ønsket mig og jeg fik nogle fine gaver med i handlen. Blev mødt med venlighed og oplever stor eksper... Voir plus

Fremragende kundeservice. Altid hjælpsomme og er der problemer med en maskine man ikke kan undvære, kan mindre ting tit laves her og nu. God vejledning ved køb af ny maskine, masser af undervisni... Voir plus

4,6

Excellent

TrustScore 4.5 sur 5

Aucune trace de demande d’avis

4,6

Tous les avis

23 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Fantastisk service

Fantastisk service. Stor viden om nye og gamle maskiner. Skøn passion for faget. Man føler sig virkelig velkommen.

23 juillet 2026

Kun gode oplevelser

Jeg har været kunde hos Guldager og sønner i ca 50 år, og har købt flere forskeĺige maskiner i løbet af de mange år. Jeg har også fået efterset og repareret, og altid til min fulde tilfredshed. Når jeg har handlet småting og syartikler i forretningen, har jeg også kun haft gode oplevelser og ekspertviden fra personalet.

5 mai 2026

Servicen er altid I top

Servicen er altid I top. Om det er vejledning i forhold til køb af maskiner, tråd, nåle osv eller det er serviceeftersyn af min 30 år gamle maskine. Top service!

5 décembre 2025

Fantastisk butik med et hjælpsomt

Fantastisk butik med et hjælpsomt, kompetent personale, der altid sætter kunden i fokus. En del klarer vi pr telefon, andre gange finder de på kreative løsninger på mine problemer når jeg er i butikken. Jeg kan varmt anbefale Guldager.

11 juin 2026

Jeg har handlet med guldager i 30 år og…

Jeg har handlet med guldager i 30 år og altid fået god service både ved køb af ny maskine og køb af sytilbehør.
Driller maskinen viser de gerne hvordan den virker. Jeg kan varmt anbefale at købe symaskineher. Hilsen en meget tilfreds kunde.

11 juin 2026

Jeg har været kunde hos Guldager i…

Jeg har været kunde hos Guldager i mange år - først sammen med min mor og siden 1988 hvor jeg købte min egen første symaskine. Herefter har jeg også købt både overlocker og broderi symaskine. Butikken har noget du ikke ser andre steder - nemlig fuld fokus på kunde service både før - under og efter et salg. Det at kunne komme forbi og få hjælp til et problem er virkelig værdi fuldt og du bliver altid mødt med smil og føler dig velkommen. Det er absolut verdens bedste symaskine butik

10 juin 2026

Jeg har været kunde der i rigtig mange…

Jeg har været kunde der i rigtig mange år og købe rigtig mange symaskiner/overlocker og broderisymaskiner. Er der et problem, er der altid hjælp at få, jeg har endnu ikke prøvet at de ikke kunne løse mit problem.
Det er en fantastisk butik at komme i. Tak for at I altid er klar på at hjælpe😁

29 mai 2026

Fremragende kundeservice

Fremragende kundeservice.
God vejledning ved køb af ny maskine, masser af undervisning i den maskine man vælger, også længe efter den er kommet hjem.
En butik man som syer ikke kan undvære i bybilledet, personlig kontakt kan noget, der ikke findes på nettet.

5 mai 2026

Mega sødt personale

Mega sødt personale, super hjælp. Købte en brother A16 maskine, og de var så gode til at vejlede mig i dens funktioner. Kan klart anbefale!

15 mai 2026

Super service og en fornøjelse...

Det er altid en fornøjelse at komme hos Guldager & Sønner. Jeg købte (også) min nr. to symaskine hos Guldager. Og selv om det er tre år siden jeg købte maskinen, står de altid parat med hjælp, inspiration og praktisk visning af maskinens forskellige indstillinger/funktioner, når jeg har henvendt mig.

2 mai 2026

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit