Gundtoft  Avis

1 043
TrustScore 4.5 sur 5

4,6

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Altid hurtig levering , alt er i orden , og så bliver der endda skrevet personligt / og svaret igen , dersom der skulle være noget med str, farve og lignende.. Utroligt flot service .Stor ros til per... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Søde medarbejdere der springer rundt og finder varer frem. Godt bredt udvalg, eneste lille pip: der er meget vinter overtøj der fylder, knap så megen plads til sommertøjet. Dejligt man kan returnere v... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Sikke en fantastisk kundeservice, en forsvundet pakke, her op til jul, blev håndteret yderst professionelt med korrespondance og gode råd og til alles held kom pakken frem. SÅ tak for jer :) i fo... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Magasin de vêtements pour femmes
  2. Magasin de vêtements

À propos de Gundtoft

Écrit par l'entreprise

Om Gundtoft

Gundtoft er en multibrand butik, der sælger tøj til kvinder online på www.gundtoft.dk og via vores 7 butikker i Vejle, Kolding, Sønderborg, Odense, København og i Kolding Storcenter samt Rosengårdcentret.

Hos Gundtoft finder du et stort udvalg af eksklusive modebrands, herunder Munthe, Dea Kudibal, Mos Mosh, PBO, Bruuns Bazaar, Culture, Freequent, Soulmate, 2-Biz, Micha, Brax, In Front, Skovhuus, Mansted, Marta Du Chateau og mange flere.

Vi tilbyder fri fragt, når du køber for mere end 300,- og vælger levering til en af landets mange GLS pakkeshops. Der er returlabel med i pakken, så du nemt kan returnere dine varer. Du kan selvfølgelig også bytte dine varer i vores butikker.

Du har altid 14 dages fri retur, når du handler i vores webshop.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Demande des avis aux clients

A répondu à 94 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai d'une semaine

Tous les avis

(1 043)

266 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Noté 3 sur 5 étoiles

Fik ordrebekræftelse på begge bluser

Fik ordrebekræftelse på begge bluser, men modtog kun den en.
Havde været rart hvis I oplyste om udsolgte varer.
Derfor kun tre stjerner
Mvh. kirsten

11 mai 2026

Kære Kirsten

Tusind tak for din anmeldelse, og vi beklager meget, at du kun modtog den ene bluse. Du har helt ret i, at vi skal være bedre til at informere, når en vare desværre er udsolgt.

Vi deler lager med vores fysiske butikker, og i sjældne tilfælde kan der opstå fejl i lagerstatus – men det ændrer ikke på, at vi selvfølgelig burde have givet dig besked hurtigere. Din feedback tager vi med videre, så vi kan forbedre oplevelsen fremadrettet.

Varerne er fine

Varerne er fine, men jeg synes at leveringstiden var meget lang.

6 mai 2026

Kære Lone,

Tusind tak for din anmeldelse.
Det glæder os at høre, at du er tilfreds med varerne. Samtidig beklager vi, at leveringstiden oplevedes som lang. Nogle gange kan levering tage lidt ekstra tid, hvis varen kommer fra et af vores eksterne lagre eller butikker, men vi arbejder hele tiden på at gøre processen hurtigere.

Pakken kom hurtigt

Pakken kom hurtigt - kjolen passer perfekt

30 avril 2026

Kære Else,

Tusind tak for din anmeldelse.
Dejligt at høre, at pakken kom hurtigt, og at kjolen passer perfekt.

Noté 5 sur 5 étoiles

Hurtig levering, nem returnering og hurtig tilbagebetaling.
Har handlet hos Gundtoft webshop gennem flere år og ALTID med samme gode oplevelse.

1 mai 2026

Kære Bodil,

Tusind tak for din anmeldelse.
Det glæder os meget at høre, at du gennem flere år har haft gode oplevelser med vores webshop, og at du er tilfreds med både levering, returnering og tilbagebetaling.

Godt udvalg

Godt udvalg. Hurtig ekspedition

27 avril 2026

Kære Anne,

Tusind tak for din anmeldelse.
Det glæder os meget at høre, at du er tilfreds med både vores udvalg og den hurtige ekspedition.

Flot udvalg og rimelige priser

Flot udvalg og rimelige priser

17 avril 2026

Tusind tak for din anmeldelse.
Dejligt at høre, at du er tilfreds med vores udvalg og de rimelige priser.

Noté 5 sur 5 étoiles

på alle måder en god oplevelse hver…

på alle måder en god oplevelse hver gang 🙋‍♀️👍

10 avril 2026

Kære Marion,
Tusind tak for din anmeldelse.
Det glæder os meget at høre, at du har en god oplevelse hos os hver gang.

Nemt at bestille

Nemt at bestille. Dejlig jakke men var for stor. Hurtig levering. Nemt at returnere. Og pengene retur med det samme.
Vil gerne handle ved grundtoft igen

14 avril 2026

Kære Lene,

Tusind tak for din anmeldelse.
Det glæder os meget at høre, at det var nemt at bestille, og at både levering og retur fungerede hurtigt og problemfrit – selvom jakken desværre ikke passede.

Vi ser frem til at byde dig velkommen igen.

Rigtig god service og hurtig levering

Rigtig god service og hurtig levering

1 mai 2026

Kære Rita,

Tusind tak for din anmeldelse.
Det glæder os meget at høre, at du oplevede rigtig god service og hurtig levering.

Noté 5 sur 5 étoiles

Kjolen er rigtig fin og god pasform

Kjolen er rigtig fin og lige som jeg forventede den.
Jeg havde brug for rigtig hurtig levering. Her gjorde både kundeservice og den butik kjolen skulle sendes fra sit bedste for at hjælpe. Det lykkedes heldigvis også.

29 avril 2026

Kære Hanne
Tusind tak for din fine anmeldelse.
Det glæder os meget at høre, at kjolen levede op til dine forventninger, og at pasformen var god. Dejligt også, at både kundeservice og butikken kunne hjælpe med at få den hurtigt frem til dig.

Noté 4 sur 5 étoiles

Varen var som forventet og hurtig…

Varen var som forventet og hurtig levering

16 avril 2026

Kære Majbritt,
Tusind tak for din anmeldelse.
Dejligt at høre, at varen levede op til forventningerne, og at leveringen var hurtig.

God service.

24 avril 2026

Kære Birgit,

Tusind tak for din anmeldelse.
Det glæder os meget at høre, at du oplevede god service.

Altid god service

Altid god service, hurtig levering og gode tilbud

26 avril 2026

Kære Dorrit,

Tusind tak for din anmeldelse.
Det glæder os meget at høre, at du altid oplever god service, hurtig levering og gode tilbud.

24 avril 2026

Kære Henning,
Tusind tak for din anmeldelse.
Dejligt at høre, at du oplevede hurtig levering.

Ok firma.

Nederdelen var for kort, så sendte den retur, fik straks pengene retur.

21 avril 2026

Kære Bente,

Tusind tak for din anmeldelse.
Dejligt at høre, at returprocessen fungerede hurtigt og nemt, selvom nederdelen desværre ikke passede.

Noté 5 sur 5 étoiles

Fin hjemmeside med gode billeder og…

Fin hjemmeside med gode billeder og oplysninger. Gode tilbud. Meget fin service og hurtig levering. Måtte desværre returnere den købte frakke pga den var for stor. Returnerede frakken i butikken i København. Ingen problemer i det. Som altid fik jeg meget fin service i butikken. Alt i alt gode oplevelser. Jeg køber gerne igen hos Gundtoft.

14 avril 2026

Kære Christel,
Tusind tak for din virkelig fine anmeldelse.
Det glæder os meget at høre, at du er tilfreds med både webshoppen, vores tilbud og den hurtige levering. Dejligt også, at returprocessen fungerede nemt, og at du fik god service i vores butik i København.
Vi sætter stor pris på, at du vil handle hos os igen.

Alt godt og hurtigt

Alt godt og hurtigt

3 avril 2026

Kære Thomas,

Tusind tak for din anmeldelse.
Dejligt at høre, at alt gik godt og hurtigt.

Meget fin webshop

Meget fin webshop, hurtig forsendelse og behandling af retur. Vil bestemt besøge den igen.
Eneste er at størrelser er angivet i danske størrelser, altså omregnet fra producentstørrelser. En god ide vil være at angive procentstørrelser også for bedre at vurdere størrelse.

3 avril 2026

Kære Mette,

Tusind tak for din anmeldelse.
Det glæder os meget at høre, at du er tilfreds med vores webshop, den hurtige forsendelse og returhåndtering – og at du vil handle hos os igen.

Tak også for din feedback omkring størrelsesangivelser. Den tager vi med videre, da det helt sikkert kan gøre det nemmere at vælge den rigtige størrelse fremover.

Fin handel.

Fin handel.

19 avril 2026

Kære Vibeke,

Tusind tak for din anmeldelse.
Dejligt at høre, at du havde en fin handel hos os.

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus