Kommunerne skal jo i disse år varetage mange flere opgaver end tidligere, fex udstedelse af kørekort, pas m.m. Efter min mening gør Haderslev Kommunes medarbejdere deres arbejde rigtig godt; det ene... Voir plus

Haderslev kommune sylter de svage borgere, ved at trække beslutninger om førtidspension, mikrofleksjob, sygedagpenge, samt kontanthjælp ned i sølet. Kommunen har betalt for en meget dyr rapport fra... Voir plus

jeg er sød i haderslev men ond i københaven For jeg er ikke menneske jeg er ein robot med mange mad

Tyder på de tvinger folk til fremmøde, selv når de er nyoperet og ligger på sygehuset og ikke kan og må bevæge sig De ansatte på jobcenteret er jo kun selv på offentligt ydelse og er et service... Voir plus

2,4

Bas

Aucune trace de demande d’avis

2,4

4 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Et værre ringen rundt..

Hvis man skal i kontakt med nogen fra kommunen skal man gerne snakke med 10 personer før de finder den man skal snakke med, og hver gang man skal have fat på en bestemt person, får man at vide han/hun er her ikke i dag prøv en anden dag.. God service har de ikke, og de lyder altid så lige glade når man ringer, som om dem der ikke arbejder hos kommunen er lavere stillet.. Jeg syntes også Haderslev kommune bruger pengene forkert, nu ved jeg hvad nogle penge går til og hvad de mister dem til, tager vi feks parkeringspladsen ved vojens kommune bygning det kæmpe bed de fik beplantet med klatre planter, det kostede dem en hel del at få plantet og nu kostede det dem for meget at holde så nu fjernes det hele igen efter et år, helt hen i hegnet, bare min mening..

19 mai 2011

Mangler fremsynethed

Selve kommunens område er dejlig, men administrationen af den ikke altid forståelig: at bygge en præstige-fyldt ishal for uansvarligt mange millioner, istandsætte den gamle for adskillelige millioner, bevare en usandsynlig grim silo på en havnefront som alt i alt også koster en masse millioner, betale frætrædelsesgodtgørelse til en kommunal tenderende kriminel tidligere forvalter, lave en strand til hvilken nytte ud i fjorden.... samtidig skærer man drastisk ned på bl.a. ældre, børn,arbejdsmarkedsområdet, hvor det lige i disse tider er ekstra vigtigt at f.eks. ledige holdes i gang. Hvis jeg handlede sådan privat, ville jeg hurtigt blive buret inde.

14 mai 2011

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit