We hebben bij Haldo op maat gezaagde Douglas balken besteld. 7 stuks van 4 meter, ieder in 4 en gezaagd, dus 28 delen en 26 balken van 3 m iets ingekort. Van die laatste 26 hebben we er maar 7 gel... Voir plus
Lisez les avis des autres
Had met spoed bouwmaterialen nodig. Na telefonisch overleg bleek dit geen enkel probleem. Werd netjes te woord gestaan en voorzien van goed advies. Uiteindelijk zijn alle afspraken 100% nagekomen en k... Voir plus
Ik heb deze week voor de tweede keer een bestelling geplaatst bij Haldo bouwmaterialen. Er was iets vergeten bij de bestelling. Volgende dag werd dit meteen geleverd. De eerste bestelling was overige... Voir plus
Graag meer communicatie van uw kant. Op zondag bestelling gedaan, echter pas op vrijdag geleverd. Na mijn bestelling niets vernomen. U adverteert met levering binnen 24 uur, uiteindelijk zelf gebeld e... Voir plus
À propos de l'entreprise
Coordonnées de contact
Aucun historique récent de demande d’avis
Les gens ont aussi consulté
Later dan verwacht
Voor mijn bestelling had ik gebeld of de levering de volgende dag zou zijn.
Haldo gaf aan dat de bestelling op voorraad was en het de volgende dag bezorgt zou worden. Echter kreeg ik de volgende dag een mail dat dit het toch later zou worden.
Service
Geweldige service, bij afhalen werd e.e.a. netjes op maat gezaagd en zelfs naar de auto gebracht!
Slechte communicatie
Bestelprocess loopt goed, maar daarna hield alle communicatie op.
Bij bellen krijgt men een bandje dat het te druk is en wordt er niet teruggebeld.
Na het sturen van mails wordt er ook niet gereageerd.
Ook kan men zelf niet volgen wanneer er geleverd wordt.
Snelle levering ??? In mijn geval 2 weken !!
De levering is nog niet geweest, dus daar kan ik niets over zeggen.
Dit was voor mij een eenmalige actie bij dit bedrijf.
perfect
Snelle en correcte afhandeling, ook telefonisch contact.
Verder perfecte levering.
Slechte service met de bestelling.
Vorige week eiken balken besteld. Maar nog helemaal niks van vernomen. Geen email of even een belletje.. En als je belt word er niet opgenomen. Geen fijne service met je bestelling....
Zandzakken voor de deur
Onlangs bestelde ik bij Haldobouwmaterialen 3 big bags met zand. Het afleveradres was ingewikkeld en het tijdsvenster van afleveren nauw. De zakken kwamen precies op tijd op de exact juiste locatie. Met andere woorden: Ik ben zeer tevreden.
Bestelling steenwol en panlatten
Ik ben zeer tevreden over de gunstige prijs en de snelle levering.
Bos te Bedum
Scherpe prijzen
Vlotte afhandeling en snelle levering van de bestelde goederen.
Keurig netjes voor de deur afgeleverd en de incourante pallet werd gelijk weer mee genomen. Kortom zeer tevreden een aanrader.
snelle bezorging en goede service.
Super Snel geleverd! En dat in het oosten van de provincie Groningen!
De bestelde spullen zijn erg snel geleverd. Super!
Kan er niet op rekenen
Bestel procedure via internet is prima in orde. Goeie website. Snelheid van leveren is optimaal. Het geleverde voldoet alleen niet aan de bestelling. Zowel de lengte van het bestelde houtwerk klopt niet, alswel de afmetingen van enkele balken niet. Geleverd plaatmateriaal is behoorlijk krom. Meest irritante nog is dat Haldo niet reageert op mijn e-mail met klacht, maar wel dit evaluatie verzoek stuurt.
niet slecht maar geen 4 of 5 sterren
mijn eerste bestelling hier begin vorige week gedaan zou binnen 2werkdagen geleverd kunnen worden, alles ging goed, bij opmerking duidelijk erbij vermeld vrijdag of zaterdag bezorgen omdat ik het zaterdagmiddag nodig gehad, beide dagen niemand gezien en niks vernomen dat op andere dag bezorgd zou worden, maandag contact opgenomen, gingen uitzoeken en kreeg later op de dag bericht dat dinsdag bezorgd zou worden. Hierdoor heb ik hele weekend niet veel kunnen doen omdat ik de gipspaten en de rest niet kon afmaken, dus ook de werkmensen naar huis moeten sturen helaas.
alles OK.
ik ben zeer tevreden over de bestelling hoe die behandeld is.
zoals aangegeven binnen 24 uur bezorgd.
zeer slechte klachten afhandeling
Verkeerde schroeven geleverd. 3 keer gebeld. Ik word niet terug gebeld. En op klacht per mail wordt ook niet gereageerd. Kortom; waardeloze service.Ga hier ook zeker niets meer bestellen. En adviseer bekenden hier ook zeker niets te bestellen.Het wachten is nog steeds op de 2000 schroeven!
Snelle levering en goede kwaliteit producten!
Voordelen Haldobouwmaterialen:
- snelle levering (volgende werkdag)
- goede kwaliteit hout
Verbeterpunten:
- telefonische bereikbaarheid (als medewerker niet beschikbaar is kunnen ze je niet in de wacht zetten en ze hebben geen voicemail).
- slechte communicatie over leverdag en levertijd (geen mail of belletje over leverdag moest zelf bellen om bevestiging levering die dag / levertijd: is niet mogelijk zelf een indicatie van tijd te krijgen alleen wij komen tussen 09.00-17.00uur)
- prijs (ze zijn een van de duurste)
- hoge verzendkosten als je niet aan minimum bedrag komt voor gratis verzending (en hoog minimum bedrag voor gratis verzending)
Goede service, snelle levering..
Online bestelling geplaatst, duidelijke mails en wanneer de bestelling geleverd zou worden..
snel, correct en deskundig
Na een persoonlijk bezoek aan de toonzaal in Zutphen kregen we snel een offerte per mail, waarna we de bestelling op zaterdag plaatsten. Op dinsdagmorgen werd het materiaal bezorgd. Perfect dus en voor de toekomst zeker een adres om bij terug te keren.