Haldobouwmaterialen Avis

TrustScore 3.5 sur 5

3,7

Lisez les avis des autres

Noté 1 sur 5 étoiles

We hebben bij Haldo op maat gezaagde Douglas balken besteld. 7 stuks van 4 meter, ieder in 4 en gezaagd, dus 28 delen en 26 balken van 3 m iets ingekort. Van die laatste 26 hebben we er maar 7 gel... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Had met spoed bouwmaterialen nodig. Na telefonisch overleg bleek dit geen enkel probleem. Werd netjes te woord gestaan en voorzien van goed advies. Uiteindelijk zijn alle afspraken 100% nagekomen en k... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Ik heb deze week voor de tweede keer een bestelling geplaatst bij Haldo bouwmaterialen. Er was iets vergeten bij de bestelling. Volgende dag werd dit meteen geleverd. De eerste bestelling was overige... Voir plus

Noté 4 sur 5 étoiles

Graag meer communicatie van uw kant. Op zondag bestelling gedaan, echter pas op vrijdag geleverd. Na mijn bestelling niets vernomen. U adverteert met levering binnen 24 uur, uiteindelijk zelf gebeld e... Voir plus

Moyen

TrustScore 3.5 sur 5

441 avis

5 étoiles
4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

Tous les avis

0 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Snelle levering, matige kwaliteit

Snelle levering, netjes voor het huis geplaatst omdat we niet thuis waren.
Minpuntje was dat het hout nat was (dus eerst moest drogen voor we het konden verwerken) en ik de manier waarop het ingepakt was erg matig vond (zeker omdat je er extra voor betaald).

15 août 2017
Noté 5 sur 5 étoiles

Vrijdag materiaal besteld met het …

Vrijdag materiaal besteld met het verzoek om maandag te leveren.
Maandag werd het geleverd en alles was aanwezig wat ik besteld had.
Omdat het afleveradres niet bij mij thuis was heeft de chauffeur gebeld dat het materiaal er was.
Al met al ik ben blij dat het er is.

4 août 2017
Noté 3 sur 5 étoiles

Ik kan hier nog geen antwoord opgeven …

Ik kan hier nog geen antwoord opgeven want bij aflevering waren er kapotte delen bij dit heb ik ook gemeld en volgende week komt mijn zoon ze aanbrengen en dan kan ik zien of er nog meer beschadigd zijn.Daarna kan ik een mening geven

4 août 2017
Noté 4 sur 5 étoiles

Goede adviezen en betrouwbare afhandeling…

Goede adviezen en betrouwbare afhandeling van de bestelling. Enige toelichting op de site voor kunststof materialen is wenselijk, maar telefonisch contact daarover wordt goed afgehandeld. Bij elkaar horende panelen en profielen zouden beter gegroepeerd kunnen worden. Ook beveel ik aan de RAL kleur en een codenummer per onderdeel te vermelden. Vooral waar het de kleur "wit" betreft kunnen kleurverschillen tot tegenvallers of teleurstelling leiden. Vraag proefmonsters aan en/of bezoek Haldo om tegenvallers te voorkomen. De kwaliteit van de geleverde producten en de verpakking zijn prima in orde. Ik wilde daarom een vier en halve ster toekennen. Let goed op de maatvoering van profielen: De opgegeven maten zijn de buitenmaten!

3 août 2017
Noté 3 sur 5 étoiles

Veel goede wil maar slordige uitvoering.

De bestelling wordt niet de volgende dag geleverd, zoals op de site. Ik had dit ook niet verwacht, maar zet het dan niet op de site.

Verder is de order prima verwerkt, maar de communicatie is ronduit slecht. Ik had een vraag, werd prima tewoord gestaan en zou teruggebeld worden. Dit is niet gebeurt. Dus zelf maar weer teruggebeld. Men is vriendelijk en welwillend maar niet duidelijk. Zo had ik VIER keer bij verrassing een vrachtwagen aan de deur. En dat levert dan weer problemen op bij het lossen, en materialen op plekken waar je ze niet wil.

kortom, veel goede wil maar slordige uitvoering. Wel scherpe prijs trouwens. Ruimte voor verbetering!

31 juillet 2017
Noté 3 sur 5 étoiles

Gelukkig toch een oplossing voor de verkeerde levering

Snelle oplossing van de klacht na het lezen van de beoordeling.
Bedrijf was niet op de hoogte gebracht van onderstand probleem, kon dus ook geen actie ondernemen. Binnen een uur na plaatsing is er contact met ons opgenomen, en hebben we de te kort gekregen platen vergoed gekregen.
helaas moet ik aangeven, dat het niet helemaal goed is gegaan, en gekomen met de bestelde spullen.
We hebben twee pakken met de verkeerde dikte gekregen, waardoor we ook 4 platen minder geleverd hebben gekregen.
Na contact opgenomen te hebben konden ze de verkeerde artikelen niet meteen omruilen, we konden ze gebruiken, en wat we te kort hadden zouden we dan zelf bij kopen ergens anders daar er anders weer 3 dagen tussen zitten en het werk stil blijft liggen. Op maandag zou ik terug gebeld worden om een afspraak te maken, over de kosten van de te korten artikelen terug te krijgen. U snapt het al nu donderdag nog niets gehoord. Jammer dat het zo met de bestellingen gaat, dus let goed op de maten, niet alleen op aantal pakken. Hoop toch nog iets van het bedrijf te horen, dit is niet netjes.

27 juillet 2017

snel geleverd

snel geleverd, voldoet volledig aan de verwachting, de chauffeur die de zenden bracht krijgt van ons een extra pluim voor zijn inzet

10 juillet 2017
Noté 2 sur 5 étoiles

Hardboard nodig? Niet bij Haldo kopen!

Een zeer eenvoudige bestelling van 35 hardboardplaten gaat niet goed bij Haldo. Bij de eerste aflevering was een bij elkaar geraapte partij en waren veel platen beschadigd en golfden alsof deze buiten waren opgeslagen geweest. Onvoorstelbaar dat een dergelijk bedrijf zoiets durft af te leveren.
De tweede levering waren de platen wel nieuw maar door veel te strak aangetrokken omsnoeringsband en onvoldoende ondersteuning was het wederom golfplaat geworden.

28 juin 2017

Goed

Goede & snelle service en levering. Transportkosten hoog !!

15 juin 2017
Avis spontané

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus