Var ude for et uheld med mine briller stellet var forvredet meget, men det blev fixet med et smil så nok et stort plus til Hallmann i Fredericia.

Helt fantastisk service og glimrende briller til overkommelig pris. Har købt både titaniumstel(fantastisk kvalitet) og plast, også gode. Så alt i alt langt over forventning. Både bedre og billige... Voir plus

Hallmann Haderslev. Sindssyg dårlig service. Købte briller i november 2021. 6 mdr senere skaller stellet og den er røget en fjeder i brillestangen. De sagde ordret at jeg måtte ha slået hovedet in... Voir plus

Jeg var i Ikast i går ved kl 11.20, damen sad ned da jeg kom og så da jeg gik,, hun virkede fuldstændig uinteresseret i at sælge noget og tog et skema frem og pegede på briller til 5500 kr og sagde d... Voir plus

2,9

Moyen

TrustScore 3 sur 5

30 avis

Jeg har for nylig købt nye glas til…

Jeg har for nylig købt nye glas til mine briller, da hærdningen var ødelagt efter blot tre år. Disse briller var købt hos Hallmann. De nye glas blev lagt i mit eksisterende stel af personale fra Hallmann Horsens tirsdag. Onsdag kunne jeg konstatere, at næsepuden faldt af stellet, hvilket aldrig er hændt før. Jeg henvendte mig derfor til Hallmann Horsens, da jeg med rimelighed så en sammenhæng mellem de nye glas og den løse næsepude. Jeg fik tilbudt en lodning (475 kr.) og ventetid på to-tre uger - eller en ny front til stellet til kr. 1040. Første option er No Go, da jeg ikke kan undvære mine briller. Den anden mulighed fandt jeg for dyr. Jeg er af den mening, at Hallmann bærer ansvaret for den løse næsepude - andet vil for mig at se være for tilfældigt. Følgelig mener jeg, at virksomheden bør tilbyde mig som kunde en løsning, hvor jeg holdes skadesløs. Jeg har efterfølgende skrevet til Hallmann - men har ikke fået noget svar.

12 octobre 2021

Optik Hallmann Vojens.

Jeg havde for år tilbage købt en brille i Profil optik Vojens. Denne havde dog en svaghed, så den knækkede ved metalpinden, der holder glassene sammen. Dette sker ca. hvert 2.år, så jeg har heldigvis været indenfor garantien og fået en ny front. Da det skete igen, var min lokale Profil optik ved at bygge om, og jeg henvendte mig hos Hallmann Vojens. De ydede en god service og sendte brillen ind og jeg fik en ny front. Dette skete 3 gange, og hver gang blev fronten skiftet UB. 3. gang var så ikke lykkens gang, for blot 14 dage efter seneste skift af front under en indkøbstur, falder det ene glas bare ud af fronten og lander på en flisebelagt parkeringsplads. Det er mineralglas, så der slås en stor flig af glasset. Jeg henvender mg til Hallmann Vojens og mener de bør dække omkostningerne til et nyt glas, men det mener de ikke er deres ansvar, da jeg jo havde gået med brillen i 14 dage. Jeg havde forventet mere ansvar af en såkaldt professionel forretning. Så kunne jeg lige så godt have fået den flinke dame i frugt/grønt afd. i Kvickly til at montere glassene, og ikke i en special butik, der skulle levere kvalitet på højt niveau. Det skal med i regningen, at Hallmann selv forhandler det pågældende stel mærke, og må formodes at være bekendt med isætning af glas i denne type stel. Det lykkedes jo for dem 2 gange før uden problemer. Grundet den dårlige oplevelse kan jeg ikke anbefale Hallmann, selvom de ville tilbyde mig 50% rabat på glas, forudsat jeg købte både et højre og et venstre, selvom det kun var det ene, der var hoppet ud af fronten.

12 août 2021

Super god oplevelse hos Hallmann i Odense.

Jeg kommer helt sikkert igen hos Hallmann i Odense.
Super kundeservice, professionel behandling og god hjælp til at finde det helt rigtige stel, til en god pris.
Jeg er MEGET tilfreds med mine briller fra Hallmann og kan kun give mine bedste anmeldelser til deres afdeling i Odense.

2 mai 2021

Gør det ikke igen

Gør det ikke igen. Forkert glas 3 gange, da det blev målt forkert. Det blev aldrig godt! Desuden mega dårlig service I Kolding centrum.

6 mars 2021

Super

Udvalget af stel var ikke vildt stort, men det passer mig fint når jeg er så dårlig til at bestemme mig.
Fik super gode briller med glidende overgang. Super gode rabatter.
Super sød betjening.
Hallmann er jo en tysk kæde, men vel ikke mere end fx. Aldi og Lidl er.

11 janvier 2021

Gør det ikke

Gør det ikke. Synstest. To gange endda. Forkert styrke i glas. To gange. Desuden forkert stel, på den måde at det valgte stel ikke kan bære det glas, de har målt skal i stellet!
Desuden adskillige tusind kr i forudbetaling. Dette gives der ingen kvittering på! Og det fremgår ingen steder.
Jeg har været godt dum.

1 avril 2020

god service!

Godt nok har jeg 3 gange oplevet at det stel jeg købte gik i stykker pga en svaghed i det stel, men hos Hallman i Kolding har jeg hver gang fået byttet uden problemer og da det skete sidst fik jeg helt nye briller med glas uden omkostninger. Meget serviceminded og kompetente. Så jeg er tilfreds på trods af det dumme stel. 😊

11 septembre 2019

Optik Hallmann ESBJERG

Optik Hallmann ESBJERG.

Jeg købte et par RayBan stel med glas for 6 dage siden til fuld pris 2600.- hvor jeg fik min fødselsdagsrabet på 100.- så jeg betalte 2500.-

Efter 3 uger (fik afvide det kun tog 1 uge) fik jeg besked på at brillerne var i butikken og klar til afhentning. Jeg hentede brillerne og fik et Esprit etui til brillerne. Brillerne lå klemt nedei og jeg bedte derfor om at få original etui (SOM BØR FORVENTES!) - dette skulle jeg vente endnu engang på og komme tilbage endnu engang!

INDEN jeg betalte mit køb, spurgte jeg ekspidienten om der kom Black Friday tilbud på mærkestel weekenden efter, da jeg så ville vente med at købe brillerne.. Ekspedienten sagde klart og tydeligt at hvis der kommer procenter på stel, er det Hallmanns eget mærke.. Jeg købte derfor brillerne.
5 dage efter købet modtager jeg en mail om, at jeg som kunde kan få 50% på bl.a. Rayban stel og glas i weekenden med Black Friday. Jeg ringer derfor til butikken og spørger om jeg bare skal møde op med mine købte briller der, og få rabatten eller om jeg skulle gøre brug af returretten inden for 14 dage og så igen købe brillerne til Black Friday..

Jeg bliver mødt med dårlig, uacceptabel, urimelig og grov personale. Et personale der behandler mig somom at jeg ikke har et eneste hjernecelle indenfor handelspolitik. Personalet forsøger ihærdigt at forklare mig, at det ikke kan lade sig gøre og at købt er købt. Jeg beder om dette på skrift og siger at jeg vil lade min advokat kigge på deres opdigtede "handelsregler" hvortil personalet straks svare: Det ved vi ikke noget om nu.. Du må vente på svar fra hovedkontoret.
Desuden sagde personalet at det ikke var deres skyld, at de havde en medarbejder som havde fejlinformeret (??) HVIS SKYLD ER DET SÅ? MIN?????

Lige nu er jeg i en venteposition hvor jeg ikke kan bruge brillerne jeg har købt!! Der er ingen der ved noget! er der snart nogen der vil give mig nogle svar?

20 novembre 2018

Fantastisk service

28 -11-2016
Havde et uheld med mit høreapparat ,en slange var knækket mm. og fik utrolig god hjælp hos hallmann i vojens ..super service , gratis og tidsbestilling der bare virker

Har også på tidligere tidspunkt hvor jeg havde tabt et apparat fået god hjælp samme sted til en fin pris,

og faktisk også i aabenraa hvor jeg købte mine første apparater havde jeg en følelse af at jeg skulle være tilfreds før jeg jeg fik lov til at gå 😊😊

29 novembre 2016

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit