Zelfs op zondag word er gereageerd op de mail. Ik had een droger besteld en wilde hem op donderdag geleverd hebben, nadat ik alles had ingevuld kwam er een bericht dat hij vrijdag geleverd zou worden... Voir plus
Lisez les avis des autres
We hadden een probleem met onze Bosch vaatwasser en hebben hierover contact opgenomen met Van Andel. De klacht is serieus opgepakt en er is goed meegedacht over een passende oplossing. Uiteinde... Voir plus
nieuwe koelkast besteld en geleverd. irritant bromgeluid en koelkast leek wel een oven aan de buitenkant. proberen te bellen , maar waren telefonisch niet bereikbaar ivm personeelstekort (vakantie).... Voir plus
L'entreprise a répondu
Snelle levering, goede comminucatie. Chauffeur nam extra moeote om vriezer achter in de tuin in de schuur te plaatsen.
Aucun historique récent de demande d’avis
A répondu à 77 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 24 heures
2e hands ipv nieuw
Vaatwasser is snel geleverd. Naar mijn mening een tweedehandsje. Rondom beschadigd. Ben al vanaf April 2024 bezig met dit bedrijf. Nooit meer!
Bezorger heeft de wasmachine in de…
Bezorger heeft de wasmachine in de portiek gezet als ik hem moet geloven en zelf een handtekening gezet voor mij. Wasmachine verdwenen en geen gehoor, zeer slecht bedrijf en te min om je te woord te staan! NIET BESTELLEN HIER MENSEN !
retour vaatwasser
Had een retourvaatwasser gekocht, hij was niet helemaal compleet.
Binnen de 5 minuten een antwoord van Van Andel, probleem opgelost naar tevredenheid.
Volgende keer koop ik er weer!
Onze dochter heeft een koelkast…
Onze dochter heeft een koelkast besteld, hier bleek een gat achterin te zitten
Telefonisch zijn ze al weken niet bereikbaar
Via mail hebben ze aangegeven geld terug te storten ter compensatie.
Inmiddels 5 weken verder en nog steeds geen geld ontvangen.
Telefonisch nog steeds niet bereikbaar
Via mail komen steeds smoesjes waarom het vertraging heeft
Het is nu de hoogste tijd om aangifte te doen

Réponse de Handel bij van Andel
Wasdroger besteld via partner Bol.com
Wasdroger besteld via partner Bol.com
Super snel geleverd, vriendelijke bezorger.
Super snelle reactie op probleem met de droger (niet veroorzaakt door Handel bij van Andel) snel gehandeld en afgehandeld (vandaar de naam? 😀) Super tevreden, zal in de toekomst ook zeker weer bestellen.
Ik had de wasmichine die had besteld…
Ik had de wasmachine die had besteld binnen een dag binnen.De bezorger was supervriendelijk en hielp goed.Ik raad je aan om hier je produkt te bestellen.Ben super tevreden over de Handel bij van Andel.Mvg Erwin van Schoneveld
Super service!
Tot 2x toe pech gehad met een koelkast die ik had besteld bij “Handel van Andel” partner van bol.com
De mailwisseling was duidelijk en vooral, snel! Ik kreeg vrijwel meteen antwoord op mijn vragen.
Ik had na deze 2x pech geen vertrouwen meer in het merk en is er direct een alternatief aangeboden
Dezelfde avond het probleem afgehandeld en had ik de volgende dag de koelkast al in huis
Wat een geweldige service! Ik ben een zeer tevreden klant!
Door omstandigheden de vaatwasser niet…
Door omstandigheden de vaatwasser niet meer leverbaar hier door vervangend product aangeboden gekregen, akkoord gegaan en geleverd. Zelf niet goed naar de maten gekeken waardoor het frontpaneel niet paste. Hierover contact gehad en ze ruilen deze om voor het zelfde type met de juiste maten. Top bedrijf top service.
Droger besteld
Wegens onvoorziene omstandigheden kwam me droger iets later.
Maar ook dit werd voortreffelijk en netjes opgelost....
Heel fijn kontakt hierover gehad.
Mailtjes werden snel beantwoord.
In 1 woord top.
Ik zal vaker bij hun bestellen
Slechte
Slechte service , alles is slecht. Ze hebben een wasmachine aan mijn verkocht waar van de wastrommel niet geaard. Monteur die hun gestuurd hebben heeft dat ook geconstateerd .En nu willen ze het op mijn afschuiven. Koop niets hier alles is super slecht.
Verkopen producten die ze niet hebben
Verkopen producten die ze niet in huis hebben, laten je vervolgens weken wachten om dan te mededelen dat het nog een maand langer gaat duren. Bieden een goedkoper, slechter product ter compensatie en als je hier niet mee akkoord gaat dan wordt je zending gewoon onrechtmatig geannuleerd.