Hurtig og professionel service
Hurtig og professionel service! 🤝
Modtog min ordre på blot 2 dage.
Det kan varmt anbefales! 💯
Gaver, hobbykits som kan bringe glæde ind i en travl hverdag.
Hurtig og professionel service! 🤝
Modtog min ordre på blot 2 dage.
Det kan varmt anbefales! 💯
Er rigtig glad for mine varer og har fået en super service , handler bestemt her igen
Fremragende service - skulle have byttet en defekt knag - den er kommet dagen efter - super god og hurtig ekspedition - tak for rigtig god service Lene. Her handler vi igen :-)
Vi lagde en stor ordre før jul, som skulle sendes flere steder i Danmark og udlandet i forbindelse med jul - årets julegave.
Efter dialog med deres søde kundeservice og udvekskling af adresser m.m. var aftalen på plads.
Alt blev sendt som aftalt, vores kunder blev super glade for gaven - tusind tak - det var bare let og dejligt - i en stresset tid.
Her handler vi gerne igen.
Overskuelig webside med fint udvalg og ok priser. Super hurtig levering, og varerne var virkelig pakket godt ind.
En super handel, og jeg handler gerne her igen :)
Ingen problemer og varerne var pakket godt ind. Tak for slikkepinden :-)
Jeg bestilte lidt små ting, som kan bruges som fødselsdagsgaver til alle de pigefødselsdage vores datter bliver inviteret til. Det var heldigvis rigtig fornuftige priser, men jeg blev en smule overrasket over portoen, som jeg synes er lige i overkanten. Desværre er der ikke mulighed for fysisk afhentning.
Synes udvalget er lidt lille, men det er fine ting, der er i udvalg :o) Og til rimelig fornuftige priser.
God service, jeg vender gerne tilbage. Produktudvalget kunne godt være større; det er meget nicheagtigt. Siden er måske heller ikke den mest fancy i verden. Men den fungerer fint! Varerne var fine og pakket fint ind.
Super oplevelse.
God kommunikation og servicen var helt i top, her handler jeg gerne igen :)