Har bestilt noget stof - pengene er trukket for 2 uger siden, men har ikke modtaget noget endnu, ej heller en bekræftelse på at det er sendt. Svarer ikke på tlf eller mailhenvendelser
Jeg har været kursus i menstruationstrusser og jeg har købt flere metervarer og sy selv kits og det er fabelagtige varer og et super kursus hvor man lære det grundlæggende og kan gå hjem at øve sig ba... Voir plus
Rimelig Fornuftigt.' Kan ikke se hvorfor man ikke skulle vælge dette, frem for at putte kemikalier op i sig-selv, som jo ellers går for at være 'normen'. - i form af disse produkter der ellers... Voir plus
Altid service i særklasse! 🌟 Jeg har været kunde længe og prøvet både bind, trusseindlæg, menstrusationstrusser og g-strenge. Det er kun blevet opgraderet med tiden og servicen har altid været en... Voir plus
Écrit par l'entreprise
Happy Vag by Corneliius er en dansk virksomhed der laver bæredygtige, økologiske stofbind, tilbehør og naturlige plejeprodukter. Alle materialer hos Happy Vag er nøje udvalgte med omtanke for miljø og sundhed, er økologiske og allergitestet. Alle produkter er håndlavet af Zafina, der startede Happy Vag hjemme i sin stue i foråret 2017. Zafina startede Happy Vag i håb om at gøre brugen af stofbind mainstream, og samtidig skabe nogle unikke produkter, der ikke indeholder giftige stoffer der skader kroppen og miljøet. Zafinas fokuspunkter i sin udvikling af produkter er; kvalitet, komfort, individualitet, æstetik, økologi og bæredygtighed. Hos Happy Vag får du luksuriøse produkter i høj kvalitet, håndlavet i Danmark af de mest innovative materialer på markedet.
Hostrupsgade 17C 1. tv, 8600, Silkeborg, Danemark
- happyvagbycorneliius@gmail.com
- www.happyvagbycorneliius.dk
Demande des avis aux clients
N'a pas répondu aux avis négatifs
God butik og kursussted
Jeg har købt forskellige produkter til at sy selv. Gode varer, hurtig og venlig betjening.
Har også været på kursus hos Happyvag, det var en supergod oplevelse. Fik meget med der fra.
Godt produkt og hurtig levering <3
Gode produkter som holder til vask
Gode produkter som holder til vask. Jeg har sparet sindsygt mange penge på bind og tamponer efter at jeg lagde mit køb. Hos “Happyvagbycorneliius”
Genial g-streng 🍑
Jeg har købt happyvags g-strengs menstruationstrusser, som jeg både bruger til daglig og til træning. De sidder godt og bliver hvor de skal. Elsker dem!!
Jeg købte Sy-selv kittet
Jeg købte Sy-selv kittet, og blev glædeligt overrasket! Lækkert stof i en god kvalitet, og med en grundig manual, der hjalp mig igennem (Hvilket virkelig var en hjælp, da jeg ellers normalt ikke syr), og resultatet blev lækkert og med en god pasform. Jeg har nu haft dem i et par måneder, og det virker bare. De er lette at vaske, de holder hele hele dagen, uden at det føles som at gå med en ble - Isæt Natbindene er jeg blevet stor fan af!
Køber meget gerne derfra igen :)
Refunderet betaling
Jeg var ikke glad for min vare. Men får refunderet min betaling
Helt perfekt
Elsker det!
Har bestilt derfra flere gang. Ringede da jeg ville være sikker på størrelser og blev råder til at gå en størrelse på. Helt perfekt 👍
Kæmpe anbefaling herfra 👏🌸
Købte kit til at lave 4 bind
Købte kit til at lave 4 bind. Var ikke nok materialer, og vejledningen var ikke korrekt, så blev ikke særligt gode. Skrev og reklamerede i november men hørte ikke tilbage. Køber ikke herfra igen :(

Réponse de Happyvagbycorneliius
Elendig oplevelse
Produktet ikke størrelsessvarende (str. M svarer nok i virkeligheden til XS). Levering lang tid efter hvad der var lovet på hjemmesiden.
Elendig kundeservice ved returnering med alt lige fra manglende info om åbnings-/telefontider, svarer ikke på gentagende opkald, svarer ikke på mails og min returpakke er returneret til mig, da posten ikke kunne levere til returadressen opført på hjemmesiden.
Handler ALDRIG der mere!
Dårlig oplevelse
Produktet var overhovedet ikke brugbart. Det var helt skævt og mindede mest af alt om noget fra Kina. Købte 3 par trusser, som havde forskellige størrelse benhuller...

Réponse de Happyvagbycorneliius