Jeg har gennem mere end 10 år købt et utal af professionelle maskiner bl.a Riders, fræser/ fejemaskine, og vertikalskærer og meget mere . Det er blevet til rigtig mange penge . Men hvergang har jeg... Voir plus
L'entreprise a répondu
Sent mandag aften har jeg bestilt nye batteridrevne maskiner, inkl. batterier og tilbehør fra Husqvarna. Varene blev pakket tirsdag og leveret i pakkeshoppen allerede onsdag. Det var en større besti... Voir plus
L'entreprise a répondu
PAS PÅ, Har desværre oplevet at butikschef Jesper går i dækning bag ryggen af Rasmus. Ville ikke overholde mundlig prisaftale ifb. reparation af robotklipper. Rasmus fik beløbet han krævede, men m... Voir plus
L'entreprise a répondu
Fantastisk når det hele bare spiller. Varen var på lager, jeg bestilte online om aftenen og tidligt næste morgen var min nye robot på vej. Mega glad den måde hvorpå produkt registrering en blev s... Voir plus
L'entreprise a répondu
Rosenholm Have & Park er en eksklusiv butik indenfor skov, have og park produkter, med tilhørende service værksted. Vi har en speciel afdeling for Arborister, med autorisation til lovpligtig kontrol af personlig klatreudstyr.
Rosenholm Have & Park ApS, Dalgårdsparken 2, 8543, Hornslet, Danemark
Aucun historique récent de demande d’avis
A répondu à 100 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 24 heures
Købte en robotplæneklipper med montering på hjemmesiden.
Så kom Jørgen og alt har fungeret perfekt, inclusive appen på mobilen.
Super godt.

Réponse de Rosenholm Have & Park
Hurtig levering, alt som det skal være, dejligt med en god avisering undervejs 👍🏻

Réponse de Rosenholm Have & Park
Altid god betjening og hjælp. En fornøjelse at komme i butikken.

Réponse de Rosenholm Have & Park
Igen har jeg handle hos Rosenholm Have og Park, og igen er servicen fra start til slut, helt i top. Præcis som det bør være.
Jeg er fuld tilfreds.

Réponse de Rosenholm Have & Park
Dejlig kontakt med en ærlig rådgivning.
Fik en rigtig og grundig vejledning selvom man kunne fornemme at der var travlt.
Kommer meget gerne igen.

Réponse de Rosenholm Have & Park
Købte en græsslåmaskine som blev leveret til døren. Selvom det ikke var med i bestillingen fulgte der olie med. Et meget tilfredsstillende køb

Réponse de Rosenholm Have & Park
Utrolig imødekommende og hjælpsom kundeservice og varerne blev straks afsendt. Her handler vi absolut igen!!

Réponse de Rosenholm Have & Park
Hvor er det dejligt, at der stadigvæk findes steder, hvor man sætter god kvalitet i højsædet, både når det gælder varerne og betjeningen. Tak for hurtig, præcis og kvalificeret service!
Solveig Dalsgaard

Réponse de Rosenholm Have & Park
Super service. De leverede min nye plæneklipper, på adressen og i samlet tilstand. Den er lige til at gå til.