Heatlets Avis 351

TrustScore 4 sur 5

4,0

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg har handlet med det firma i flere år og det er altid en god kvalitet af træpiller. Da jeg for et par dage siden fik leveret 3 paller træpiller, havde fragtmanden væltet den ene palle og smidt d... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Har dags dato modtaget min GRATIS levering af briketter PÅ EN IKKE BROFAST Ø. Og det er altså den fineste service jeg har prøvet længe. En service som INGEN andre i Danmark yder, så vidt jeg... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

Kan absolut ikke anbefales. Mangler stadig at få leveret nr 2Palle 8mm træpiller!!' Den 30/12 købte jeg online 2 paller 8mm træpiller ( ordre nr2007).. D.6jan fik jeg leveret 1 palle!!, har efterføl... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Compagnie de combustible solide
  2. Fournisseur de chauffage

À propos de Heatlets

Écrit par l'entreprise

Uanset hvilken type træpiller, du vælger hos os, er vi din garanti for høj kvalitet – hver gang. Et lavt vand- og askeindhold sikrer dig en høj brændværdi, hvor dit fyr kan udnytte pillerne optimalt, og du får mest mulig varme ud af hver enkelt træpille.

Alle vores træpiller er lavet af savsmuld, der oprindeligt kommer fra ansvarlige skovbrug, der enten er FSC®- eller PEFC™-certificerede, eller hvor træet er FSC-kontrolleret. Det betyder, at træet kan spores hele vejen fra skoven og frem til dig, og at produktionen er sket med respekt for både natur og mennesker, dyr og planter.

Og så kan du endda gå skridtet videre. For vælger du PremiumPlus, får du FSC-certificerede træpiller pakket i poser af 50% genbrugsplast, og de paller, som du modtager træpillerne på, er endda også FSC-certificerede, så du trygt kan genanvende dem. For hver palle du bestiller, planter vi et træ i en dansk folkeskov, så vi i fællesskab bidrager til at beskytte vores drikkevand, sikre levesteder for dyr og planter og bevare biodiversitet.

License Code: FSC® C125676.
License Code: PEFC/09-31-131.

Sikker webshop
Vores webshop er e-mærket, så du er garanteret sikker nethandel.

Vi leverer gratis i hele Danmark til fastland og brofaste øer. Bestiller du inden kl. 11, leverer vi allerede dagen efter i 95% af tilfældene. Løse træpiller klarer vi i løbet af 7 dage.

Åbningstider
Du kan kontakte os på tlf. 93805899 mandag til fredag kl. 9:00 – 12:00. Skriver du til os på kontakt@heatlets.dk, vender vi tilbage til dig inden for 24 timer på hverdage.

Godt at vide
Hvordan opbevarer du bedst dine træpiller? Hvad betyder brændværdi? Hvor mange træpiller skal du bruge om året? Vi giver dig svar på disse og mange andre spørgsmål her – ligesom du også finder gode råd til fyring med træpiller, så dit fyr kan udnytte træpillerne optimalt.

Læs mere på heatlets.dk

Kvalitet og ansvarlighed i hver eneste træpille

Écrit par l'entreprise

Hos os kan du være sikker
Vores webshop har e-mærket for sikker nethandel.

Sikker webshop

3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg har handlet med det firma i flere…

Da jeg for et par dage siden fik leveret 3 paller træpiller, havde fragtmanden væltet den ene palle og smidt den i min indkørsl. Der var hul i flere af poserne og der manglede 12 poser træpiller.
Da jeg skriver til deres kundeservice er der lynhurtigt svar - jeg bliver uden problemer kompenseret økonomisk og får også et tilgodebevis på 250kr
Super god kundeservice - et seriøst firma som tager deres kunder alvorligt

24 mars 2026

Hej Consumer

Tusind tak for din anmeldelse og pæne ord - og tak fordi du tog fat i os, så vi kunne hjælpe med det samme.

Vi er rigtig glade for, du er tilfreds med løsningen og vores kompensation.

Tak fordi du stadig holder varmen med os 🔥 Det er godt at høre, du også er tilfreds med kvaliteten på træpillerne.

Noté 5 sur 5 étoiles

Har dags dato modtaget min GRATIS…

Har dags dato modtaget min GRATIS levering af briketter PÅ EN IKKE BROFAST Ø.
Og det er altså den fineste service jeg har prøvet længe.
En service som INGEN andre i Danmark yder, så vidt jeg ved.
Jeg lagde en bestilling i mandags og briketterne ankom idag.
Morten fra Heatlets var med hele vejen igennem forløbet, og var en fantastisk medarbejder, så det er en stor del takket være ham, og hans "håndbåret";0) hjælp, at jeg giver 5 kæmpe stjerner.
Så tak til Heatlets, og MORTEN.
Helt sikkert ikke sidste gang jeg handler hos jer.

18 mars 2026

Hej Helt

Tusind tak for din superskønne anmeldelse. Jeg ved, Morten vil sige, at det var en fornøjelse at hjælpe. Jeg glæder mig til at bringe dine flotte ord videre til ham.

Tak fordi du holder varmen med os. Vi glæder os til at levere næste gang.

Ha' en dejlig weekend.

Stadig bedste kvalitet

Stadig bedste kvalitet. Levering dagen efter ordre.

4 février 2026

Hej 'consumer'

Mange tak for din anmeldelse. Det er skønt at høre, du er tilfreds med både vores kvalitet og leveringshastighed.

Tak fordi du holder varmen med os 🙏

Ha' en dejlig dag.

Noté 5 sur 5 étoiles

Allerførst stor tak til vognmanden

Allerførst stor tak til vognmanden, der igen kørte pallen med træpiller helt ned i vor carport, og det på trods af sne i indkørslen. Kvaliteten af træpillerne er som sædvanlig i top - dog har kvaliteten af plastiksækkene på den foregående levering ikke været helt god.

12 février 2026

Hej Jens

Tusind tak for din anmeldelse. Det er dejligt at høre, du er glad for vognmanden (det giver jeg rigtig gerne videre) og tilfreds med vores kvalitet.

Du nævner plastiksækkene på den foregående levering - jeg håber, du vil tage fat i os. Jeg kan desværre ikke søge dine oplysninger frem ud fra anmeldelsen her, så kontakt os gerne på enten 9380 5899 eller kontakt@heatlets.dk, så vi kan hjælpe.

Tak fordi du holder varmen med os 🔥

Noté 1 sur 5 étoiles

Kan absolut ikke anbefales.

Kan absolut ikke anbefales.
Mangler stadig at få leveret nr 2Palle 8mm træpiller!!'
Den 30/12 købte jeg online 2 paller 8mm træpiller ( ordre nr2007).. D.6jan fik jeg leveret 1 palle!!, har efterfølgende forgæves forsøgt at få kontakt og få en leverings dato på palle nr 2 pr. Men i løbet af de sidste 4 uger har jeg forgæves forsøgt kontakt,, mails bliver ikke besvaret, kan ikke træffe nogen på telefon, kan kun lægge en besked pga.de har travlt, intet bliver besvaret, virkelig uprofessionelt og dårlig kundeservice eller mangel på samme, Problemet bliver ikke løst ved at ignorere kunder!!! venter stadig mvh Henrik

6 janvier 2026

Hej Henrik

Mange tak for snakken i dag. Og endnu engang undskyld for den alt for lange svartid.

Jeg er glad for, sagen viste sig at være blevet ordnet i går, og du også har modtaget vores refusion.

Noté 2 sur 5 étoiles

Har i dag modtaget en skadet palle træpiller

Har i dag modtaget en skadet palle træpiller. Allerede ved den første besked fra fragtmanden blev jeg nervøs. - nu igen! Fragtmanden skriver at 'emballagen er beskadiget'. Man vælger så ikke en anden ubeskadiget pakke - men kommer folie nødtørftigt omkring . Så når jeg skal flytte poserne fra pallen til mit udhus, så skal jeg først reparere de 5 poser hvor der er tydelige skader. Og nu kan jeg så vente på om fugt trænger ind i nogle af andre poser som måske har huller. Og så er de piller ikke til at bruge. Det var så godbye Heatlets!!

2 février 2026

Hej Fam. Thomsen

Tag endelig fat i os på enten 9380 5899 eller kontakt@heatlets.dk, så vi kan hjælpe.

Vi kan desværre ikke finde jeres ordre-/kontaktoplysninger ud fra jeres anmeldelse, så derfor håber vi, I vil kontakte os. Vi er rigtig kede af, at I har modtaget beskadigede poser - det vil vi gerne have mulighed for at ordne.

Håber at høre fra jer.

Noté 3 sur 5 étoiles

Har købt Heatlets i alle år vi har haft…

Har købt Heatlets i alle år vi har haft pilleovn. Men nu går det ned ad bakke. I 2024 fi vi piller i sække der ikke var lukket rigtigt. Huller i alle sække. Fik tilbudt en ny sending, men de havde samme fejl, så vi beholdte første sending. Så 3 paller sække, der skulle tapes i begge ender. Den sending vi har fået i 2025 indeholder meget smuld. Vi oplever at pilletilførsel stopper til op til 10 gange i døgnet. Så hvad kan vi forvente i 2026?

30 janvier 2026

Hej Knud-Erik

Mange tak for din anmeldelse.

Jeg håber, du vil kontakte os på enten 9380 5899 eller kontakt@heatlets.dk så vi får mulighed for at finde dine ordreoplysninger og hjælpe.

På forhånd tak.

Meget dårlig kvalitet

Engang var Heatlets træpiller de bedste. Men på det seneste er det noget af det værste jeg har set - fyldt med beton, stål og plastik. 😱. Når man skriver til kundeservice på mail får man intet svar retur. Ringer man, er det bare en telefonsvarer.
Venlig hilsen Eskesen smedeservice
Jeg er forhandler af nye pilleovn og har altid anbefalet mine kunder at bruge Heatlets, men det er slut

12 janvier 2026

Hej Henrik

Mange tak for vores snakke tidligere i dag - og undskyld endnu engang for den alt for lange svartid.

Jeg er glad for, vi kom hele vejen rundt, og det hele er løst. Der skal naturligvis ikke være fremmedlegemer i poserne, og som du allerede ved, har vi igangsat en ekstra kontrol på vores lager.

Jeg håber, vores næste aftalte levering viser, at vi igen kan leve op til det kvalitetsniveau, du plejer at se fra os.

Tak fordi du tog dig tid til at tale med os.

God weekend.

Søndag 18/1 bestilte jeg træpiller

Søndag 18/1 bestilte jeg træpiller. Der "plejer" altid at gå 2-3 dage inden levering. Har en 18 mtr indkørsel og har jævnligt forespurgt om han ville køre palle ind under halvtaget i gården lige ved døren. Tirsdag havde jeg planlagt at tømme den gamle palle så der var plads til den nye.........men men snydt igen. Den gamle palle var flyttet ud og den nye ind på plads hvorefter den gamle var placeret lige foran den nye. 🙂 Det er sgu service i verdensklasse. Mange tak for det.
Tommy Hansen

20 janvier 2026

Hej Tommy

Tusind tak for din fine tilbagemelding og flotte roser.

Dejligt du kunne 'snydes' 😉

Vi glæder os til at levere næste gang. Tak fordi du holder varmen med os.

Leveringen var allerede dårlig

Leveringen var allerede dårlig. Men på et tidspunkt lykkedes det alligevel. De ville give mig en rabat. Den har jeg aldrig modtaget. Jeg vil have en ordentlig faktura. Trods tre e-mail-henvendelser sker der intet.

Aldrig igen.

3 décembre 2025

Hej Frank

Mange tak for snakken tidligere i dag. Og endnu engang undskyld for den lange svartid. Jeg er glad for, det hele er ordnet tilfredsstillende, og at du har modtaget både faktura og rabat.

Tak fordi du har mod på at bestille hos os igen 🙏 Vi glæder os til at måtte levere hos jer.

Ha' en dejlig dag.

Noté 1 sur 5 étoiles

Firmaet er ikke til at komme i kontakt…

Firmaet er ikke til at komme i kontakt med, trods mail og gentagne opringninger.
Min far har bestilt træpiller fra firmaet og derefter er det bare gået ned af bakke, han har prøvet at ringe og skrive mail til dem men ingen reaktion.

8 janvier 2026

Hej Cecilie

Vi er rigtig kede af, din far ikke har fået fat i os. Desværre har vi ikke mulighed for at søge ordreoplysninger eller andet frem, da vi ikke kender hans navn. Derfor er vi også nødt til at bede ham henvende sig igen, så vi kan undersøge sagen.

Jeg håber at høre fra ham.

Huller i 10% af poserne og kundeservice svarer ikke

Jeg bestilte en palle træpiller, som blev leveret med store huller i 10% af poserne. Jeg skrev med det samme til deres kundeservice, men en måned senere har jeg intet hørt. Jeg har også prøvet at ringe, men der skal man lægge en besked og så vil de ringe tilbage, hvilket ikke sker. Ærgerligt at det skal være sådan, da jeg tidligere har været godt tilfreds, men denne gang var det slet ikke i orden.

8 décembre 2025

Hej Charlotte

Mange tak for snakken i dag. Jeg er rigtig glad for, tingene nu er løst, og du også gerne vil bestille hos os igen.

Undskyld igen for den alt for lange svartid. Og tak fordi du vælger at holde fast i os.

Noté 1 sur 5 étoiles

Hold jer væk. Under alt kritik

Verdo har solgt Heatlets fra, og fra at alt fungerede med dem som ejere, så fungerer intet længere med de nye ejere.
Der er hul i poserne, pallen med træpiller er pakket ind i virkelig tyndt plastic, samt er der gaffeltruck skader på poserne ved levering så træpiller falder ud af poserne. Levering foregik nu til kantsten og det må man sige at det var, utroligt at pallen ikke blev ramt af forbipasserende biler.
Der bliver ikke svaret på mails og de er ikke til at få fat på. Mangler stadig svar på 3 mails sendt til dem d. 5/12 , 9/12 og 11/12.
Vi holder os nu langt væk fra det firma og finder ny leverandør.

25 décembre 2025

Hej Daisy.

Mange tak for snakken tidligere i dag. Jeg er meget taknemmelig for, at du fortalte grundigt om dine bekymringer og de problemer, der har været. Jeg er glad for, vi fandt en tilfredsstillende løsning, og du også har mod på at give os en ny chance.

Endnu engang undskyld for vores alt for sene reaktion. Der har desværre været udfordringer i overgangsperioden, og det er vi meget kede af.

Noté 4 sur 5 étoiles

Jeg har købt træpiller

Efter samtale med en rigtig flink medarbejder får de 4 stjerner i stedet for 1, samt en chance for at rette op 🙂

Jeg har købt træpiller, som jeg har gjort mange gange før. Men pludselig er der ændret på leveringen så det kun er til kantsten. Vi har meget lang indkørsel, så plejer at få leveret med mobiltruck. Det er ikke muligt mere men ingen forklaring ? Derudover blev pillerne læsset af på en offentlig parkeringsplads mellem os og naboerne. Der var desuden poser med huller i 😮‍💨 Har skrevet en lille klage til Heatlets for at gøre opmærksom på problemet..... ingen svar, heller ikke på mail nummer 2 😕 Jeg finder en ny leverandør, og håber på bedre service

28 novembre 2025

Hej Martin

Mange tak for snakken i dag. Jeg er glad for, det hele blev afklaret og løst, og du er tryg ved at bestille hos os igen.

Endnu engang undskyld for vores alt for lange svartid - og tak fordi du holder fast i os.

14 dage senere ?

Jeg bestilte en palle premium træpiller d 30 november.
Fik besked om at de var på vej d. 3 dec og intet hørt siden, stadig ikke modtaget min bestilling.
Rigtig øv med så lang ventetid på leveringen, ville jeg godt ha været informeret om forinden

30 novembre 2025

Hej Emma

Jeg kan godt forstå, du synes, du har skullet vente lidt længe, og at det er øv.

Normalt leverer vi de fleste af vores ordrer i løbet af ganske få dage, men i forbindelse med Black Friday opstod der desværre forlænget leveringstid. Vi orienterede om det på vores hjemmeside med det samme, men vi kan sagtens forstå, at det er irriterende og utilfredsstillende.

Jeg er glad for, du allerede har talt med min kollega, og der blev fundet en god løsning - og at ordren, som du ved, bliver sendt i morgen.

Vi undskylder endnu engang forsinkelsen.

Ha' en god aften.

Noté 1 sur 5 étoiles

Jeg har købt træpiller fra Heatles.

Jeg har købt træpiller fra Heatles.
Der var et fremmedlegme i træpillerne, som sætte sig fast og Knækkede sneglen og ødelagde motoren på min Adoro hybrid brændeovn.
Jeg har skrevet ind, og sendt billeder 2 gange, men har intet svar fået.

4 décembre 2025

Hej Lars

Vi har desværre ikke kunnet finde dine oplysninger eller mails. Jeg håber derfor, du vil kontakte os på 9380 5899.

Noté 5 sur 5 étoiles

Eneste leverandør af træpiller du behøver!

Har haft en træpilleovn i 3 år, prøvet forskellige træpiller, konklusion:

Hvis du vil have høj brændværdi og minimal aske ... så er det Heatlets du skal vælge 🤗

9 décembre 2025

Hej Palle

Tusind tak for din tilbagemelding og skønne roser. Vi er meget glade for at høre, du er tilfredse med vores kvalitet.

Tak fordi du holder varmen med os.

Alt virkede helt perfekt

Alt virkede helt perfekt! Klart et sted, jeg kan anbefale.

9 novembre 2025

Hej Christian

Tak for din anmeldelse, den er vi rigtig glade for

Mange tak for anbefalingen om at handle hos os, det betyder meget for os. Og dejligt alt gik som det skulle med din levering

Rigtig god weekend

Altid super levering med egen chauffør

Altid super levering med egen chauffør
Har købt herfra i 5 år.

28 septembre 2025

Hej Martin

Tak for din anmeldelse, den er vi rigtig glade for.

Hvor er jeg glad for at høre du er tilfreds samt har købt hos os længe.

Jeg sender straks rosen videre til vores chauffør, da det betyder meget for dem

Rigtig god dag

Noté 1 sur 5 étoiles

Bestilte 14/9 en palle træpiller med…

Bestilte 14/9 en palle træpiller med dag til dag levering da min kone skulle bruge dem i sommerhuset. Nu er det 19/9 og pillerne er ikke kommet og hun står deroppe uden piller.

Ringer til kundeservice da vi intet har hørt og bare har regnet med at de var blevet placeret ved huset. Hun oplyser at de ikke kan levere med danske fragtmænd til sommerhus områder som ikke er asfalteret.

Jeg spurgte om hvorfor de så ikke havde kontaktet os men hun refererede til at jeg skulle have læst deres leveringsbetingelser.

Personen jeg talte med var egentlig flink og virkede forstående men jeg syntes godt nok det er ringe service at love dag-dag levering og så ikke kontakte kunden når det så ikke er muligt alligevel.

De ville ingen kompensation give, men enten annullere ordren eller levere med deres egen bil i næste uge.

19 septembre 2025

Hej Sami

Mange tak for din anmeldelse.

Det er rigtigt, at vi har dag til dag-levering for langt størstedelen af ordrerne og ellers 2-3 arbejdsdage. I kampagneperioder opstår der dog nogle gange en forlænget leveringstid, hvilket vi altid gør opmærksom på på vores hjemmeside. Det har vi også gjort denne gang.

Den angivne leveringsadresse giver os desværre ikke viden om de faktiske forhold. Derfor er de få undtagelser, man skal være opmærksom på, angivet i vores leveringsbetingelser. Disse indgår som en del af ordrebekræftelsen.

Jeg håber det giver mening ift. din oplevelse

Rigtig god dag

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus