3,0

Moyen

Inget kvitto på inlämning, oseriöst.

Den som tog emot var mycket nonchalant, ägaren. Jag ville ha kvitto på inlämnade saker, men det ger de aldrig sa han. Jag tog mina saker och gick. Tycker detta är oseriöst om det ens är lagligt, hur går man vidare om något kommer bort.

13 avril 2026

Mycket serviceinriktade!

Vann budgivningen på en kruka från Svenskt Tenn. Kunde inte hämta så jag fick jättefin hjälp med paketleverans trots att det inte är en service de tillhandahåller. Supersnabba på att svara på mail. Vill varmt rekommendera till alla som letar efter unika saker!

23 novembre 2025

VARNING FÖR BEDRÄGERI

VARNING FÖR BEDRÄGERI, Absolut oseriösa, beskriver inte varor med skador utan döljer det med avsikt för att få det sålt, dålig med bilder på varor, när man klagar så är det ens egen fel enligt Lotta ska man komma på plats och besikta varor själv även om man bor långt borta. Lotta är väldigt otrevlig och arrogant. Bjud inte på deras auktioner för det är stora chanser att du blir lurad och det går inte att prata med de då de automatiskt lägger fel på dig som köpare det är ditt ansvar att komma på plats och besiktiga varan innan du lägger bud och så vidare…

15 octobre 2023

VARNING, BEDRAGARE!

VARNING! Ett riktigt bluff-företag som ej informerar om sina hutlösa försäljnings-procent. Beblanda er inte med sådana här lurendrejare, välj andra auktionsfirmor både för köp och försäljning!!

19 janvier 2021

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit