Heinrich Nielsens is the best place to get a motorbike license. Instructors are competent, the course and curriculum is spot on. The practical exercises are meant to turn you into a competent rider as... Voir plus
Lisez les avis des autres
Landets bedste MC-kørelærere – min søn og jeg bestod i første hug! Hvis du overvejer at tage motorcykelkørekort, kan jeg varmt anbefale Køreskole Heinrich Nielsen. Min søn og jeg har lige taget... Voir plus
Asger og Lennart er meget dygtige kørelærere, som på 4 hektiske uger, gør de passionerede til rigtig gode motorcyklister. Teori- og køreprøve gik over al forventning. Faktisk bestod hele holdet begge... Voir plus
Topklasse Køreskole for MC - Der bliver lagt virkelig meget energi i en god oplevelse, og at man bliver en god MC kører. Det er hårdt og intensivt, samtidig med ekstrem lærerigt, og man lærer meget... Voir plus
À propos de l'entreprise
Informations provenant de diverses sources externes
Velkommen til Heinrich Nielsen Køreskole Aalborg. Uanset om du er 18, 24, 37 eller 55, er det at tage kørekort et spørgsmål om tillid.
Coordonnées de contact
Svendborgvej 18, 9220, Aalborg Ø, Danemark
- info@hnk.dk
- www.heinrich-nielsen.dk
Aucun historique récent de demande d’avis
N'a pas répondu aux avis négatifs
absolut den dårligste køreskole jeg har …
absolut den dårligste køreskole jeg har oplevet. Kommer ind og skal i kravlegården dagen efter vi har haft ''introduktions dag'' Hvilket er helt fint. men Snakker så med Asger og fortæller ham at han er nød til at være tålmodig omkring mig. da jeg ikke er god til nye ting. Som han åbenbart ikke må forstå da han har ingen tålmodighed og bare blærer sig med omkring hvor god han er i forhold til andre. Behandler mig endda ret dårligt ved at være ubehøvlet og uforståelig overfor hvad jeg siger, og hans mor må også være inde i den samme kategori da hun heller ikke forstår det. Fortæller at jeg kommer fra plejefamilie og er vant til at have tålmodighed omkring mig når det omhandler nye ting. Vil absolut ikke anbefale den møg køreskole! Aldrig har jeg haft end ringere og mere nedværdig gørende oplevelse som denne!
:)))
Har netop taget B/E kørekort hos køreskolen.
Super måde det hele foregik på, dejlig stemning, man føler sig absolut velkommen!
Der er masser af tid til at gennemgå de forskellige ting, og man kan diskutere de forskellige færdselssituationer under køreundervisningen.
Hvis der ellers opstår problemer, bliver man kontaktet af dem.
Så fuldt ud et godt kursus!
SUPER undervisning,sjovt og lærerigt
kan overhovedet ikke genkende den anmeldelse, den anonyme herunder har skrevet,jeg modtog undervisning til mc hos asger og co, og på intet tidspunkt var det kedeligt, de går efter devisen, det skal være sjovt at lære :) dygtige kørelærere, som formår at få selv den mest håbløse i mål, jeg selv bestod første gang uden problemer, og kan varmt anbefale Heinrich Nielsen køreskole
skal bla på køreteknisk kursus sammen med køreskolen nu her, og hvis de ikke kunne anbefales,var der nok ikke så mange,som kom med på de private fællesture uden for undervisningen, thumps up herfra
Ikke noget rart forløb
Da jeg valgte Heinrich Nielsen fremfor andre køreskoler, var det først og fremmest fordi de kunne tilbyde teoriundervisning på tidspunkter som passede mig. Havde ellers ingen kendskab til dem.
Jeg har da fået mit kørekort, men det har ikke været nogen rar oplevelse at lære at køre bil. Ejeren av køreskolen råber og skriger ad eleverne over radioen når de laver fejl i kravlegården eller på køreteknisk anlæg... Det er virkelig til grin, folk bliver så ydmygede, mere nervøse end de er i forvejen, og derved laver de flere fejl (og får flere skæld ud!).
'Moderen', som står for alt det administrative, aftaler mm., har en schäferhund som hun går ud fra at alle kan li'. Den springer op på én og vil lege, og er ikke ret lydig, selv har jeg ikke noget imod den, men hvis man er bange for hunde, skal man holde sig væk.
Det er også ejeren der står for teoriundervisningen, som ud over en masse film (de er sådan set gode nok) stort set består af historier om hvor sej han er i trafikken, og hvor meget klogere han er end alle andre kørelærere og køresagkyndige. Der kommer også en masse pralen om hans fladskærm, pool og andre fantastiske ting han ejer.
Jeg valgte konsekvent at undgå ejeren til kørelektionerne i trafikken, og den kørelærer jeg så fik, var flink nok. Desværre var han en meget forsigtig type, og stressede mig mere end han beroligede mig, ved hele tiden at rette på meget små ting fremfor at lade mig vænne mig til situationen. Jeg havde et par enkelte timer med en tredje medarbejder, han var meget mere afslappet, og fik mig til at tro på at jeg rent faktisk var i stand til at få et kørekort.
En halv stjerne for sidstnævnte lærer, og en halv for at der altid var tjek på aftaler.
Vil absolut ikke anbefale køreskolen til andre.
L’expérience Trustpilot