Het duurt wel wat lang om de powerbank vol te laden, maar daarna kan de powerbank meerdere keren de telefoon opladen. Is stevig en niet heel zwaar voor zijn vermogen. De ingebouwde kabels zijn ideaal.... Voir plus
L'entreprise a répondu
Nou ik heb op tv gezien en ik denk dat lijkt ook wel wat voor mij voor thuis gebruik of voor in de tent of camper nou het bevalt me prima precies zo als ze het op tv hebben laten zien echt top apparaa... Voir plus
De website was overzichtelijk, alleen waren er teveel keuzes. Maar voor mij toch het juiste type gevonden. de bestelling ging snel en daarna komende proces van versturen en de juiste meldingen wanne... Voir plus
L'entreprise a répondu
Mooie compacte noodstroom voorziening. Bij laden met behulp van zonne paneel. Unieke kans voor slechter tijden om in ieder geval 3 dagen je medische hulp middelen bij te laden.
L'entreprise a répondu
HEKO Solar staat voor één duidelijke missie: off-grid energie makkelijk maken voor iedereen. Geen ingewikkelde installaties, geen technische praat, maar slimme en betrouwbare oplossingen die je direct kunt gebruiken. Of je nu onderweg bent, kampeert, werkt op locatie of voorbereid wilt zijn op stroomuitval thuis. HEKO Solar ontwerpt producten die intuïtief zijn, uitzonderlijk goed presteren en doen wat ze beloven. De producten zijn altijd plug-and-play, geven je een duidelijk inzicht in je stroomverbruik en zijn bovendien allemaal met elkaar te combineren. Hiermee kunnen we elk stroomprobleem voor je tackelen.
Kovel 12, 5431ST, Cuijk, Pays-Bas
A répondu à 100 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 24 heures
Nou ik heb op tv gezien en ik denk dat lijkt ook wel wat voor mij voor thuis gebruik of voor in de tent of camper nou het bevalt me prima precies zo als ze het op tv hebben laten zien echt top apparaat.

Réponse : HEKO Solar
Het produkt voldoet ruimschoots aan onze verwachtingen en de bestelling en bezorging waren prima geregeld. Batterij is perfekt voor kleine toestellen zoals mobiel, maar wie zijn laptop wil laden kijkt beter uit naar een zwaardere versie.

Réponse : HEKO Solar
It’s a good product that was fast delivered.
Easy to use, practical and the quality is really good.

Réponse : HEKO Solar
Er was heldere voorlichting en duidelijk regels, waardoor ik makkelijk kon kiezen

Réponse : HEKO Solar
Prachtig product die goed te gebruiken is. Hebben veel plezier van. Voor op de camping en tuinhuisje.

Réponse : HEKO Solar
Makkelijk in gebruik bij stroomuitval.
Een aanrader om in huis te hebben.

Réponse : HEKO Solar
Snel geleverd. Top batterij. Zal nog kleinere bestellen voor de plaatsen waar geen stekkers voorzien zijn

Réponse : HEKO Solar
Ik ben uiterst tevreden met HEKO Solar. Zij leveren uitstekende producten. Zij sturen je video's zodat je het meeste rendement uit je apparaten kan halen. En ze zijn als bedrijf makkelijk te contacten. Daarbij wordt je snel en vriendelijk geholpen.

Réponse : HEKO Solar
Duidelijke website met uitgebreide informatie bij de verschillende producten. Heldere communicatie bij bestelling en verzending. Meerdere producten bij dit bedrijf gekocht en dik tevreden over de kwaliteit.

Réponse : HEKO Solar
Good product, annoying after market, It was by mistake and they were able to resolve it!
Thanks

Réponse : HEKO Solar
Besteld, de volgende dag in huis. Apparaat ziet er degelijk en functioneel uit. Goede online instructies en tips. Perfect verpakt zonder extra toeters en bellen. Nog geen ervaring met het zonnepaneel. Gaan er veel plezier van hebben

Réponse : HEKO Solar
Alles verloopt netjes, en redelijk snel, goede ondersteuning.
Top

Réponse : HEKO Solar
En savoir plus sur les différents types d'avis.