På Helsam.dk kan man købe forskellige slags varer. Man får altid en god kvalitet og service og hurtig levering af sine varer man bestiller hos dem.
Lisez les avis des autres
Bring, som skulle levere pakken på min hjemme-adresse, sendte en email og skrev de havde afleveret pakken i en pakkeshop i den anden ende af byen, da de ikke havde kunnet træffe mig hjemme. Jeg havde... Voir plus
L'entreprise a répondu
Let og overskuelig hjemmeside, fandt hurtig hvad jeg søgte. Og dejlig hurtig levering. Kan kun anbefale at handle her 👍
Jeg er vild med Helsam! Gode tilbud og nem hjemmeside. Leveringen er også ganske uproblematisk 🌟
À propos de l'entreprise
- Magasin de vitamines et compléments alimentaires
- Boutique de santé et beauté
- Boutique de produits diététiques
À propos de Helsam
Écrit par l'entreprise
Helsam
Sundhed er ikke ens for alle. Hos Helsam hjælper vi dig med at finde din naturlige vej til et sundere liv – med udgangspunkt i dig, din krop og dine behov.
I mere end 40 år har vi arbejdet med en helhedsorienteret tilgang til sundhed, hvor krop og sind hænger sammen, og hvor vi støtter kroppens egne evner med naturlige løsninger.
Hos os finder du et nøje udvalgt sortiment af kosttilskud, økologiske og funktionelle fødevarer samt naturlig pleje. Vi stiller høje krav til vores produkter, så du trygt kan vælge det, der føles rigtigt for dig.
Personlig rådgivning
Sundhed er individuelt. Derfor møder vi dig i øjenhøjde med personlig og faglig rådgivning – uanset om du besøger en af vores butikker eller handler online.
Et sortiment vi kan stå inde for
Vi kuraterer vores udvalg med fokus på rene, naturlige og virksomme produkter – mange økologiske – så du ikke behøver at sortere i alt selv.
Inspiration til en sundere livsstil
Hos Helsam handler det ikke om mere, men om bedre. Vi inspirerer dig til at træffe bevidste valg, der giver balance, ro og energi i hverdagen.
Helsam.dk
Udforsk vores fulde sortiment online – eller besøg en af vores butikker og få personlig vejledning.
Coordonnées de contact
Rønsdam 1, 6400, Sønderborg, Danemark
- 74 45 81 40
- helsam@helsam.dk
- www.helsam.dk
Det var meget godt ,som jeg har…
Det var meget godt ,som jeg har forventet.
5 stjerner for levering ,service oo varer.
Utilise potentiellement l'IA pour rédiger ses réponsesEn savoir plus
Af det ikke kan tage 5 dage for af få…
Af det ikke kan tage 5 dage for af få min lampe og der står 1 til to dage på jeres hjemmeside plus jeg ringer til kunde service den kommer sener på dagen ikke en skid

Hurtig forsendelse af varen
Virkelig god service 👌
Hurtigt forsendelse
Super hurtig levering
Jeg er vild med Helsam!
I ordered 7 days ago and still didn't…
I ordered 7 days ago and still didn't get my product yet

Super god butik
Super god butik, både online og fysisk.
De har alt du behøver for at opretholde en god helse/sundhed supergod service.
Jeg har bestilt glutenfri produkter
Jeg har bestilt glutenfri produkter, og produktet er godt. Jeg kunne godt lide det!
Aflevering mislykkedes
Skønr I havde fået besked om at aflevere i carpoten,
afleverede I slet ikke, man lod i stedet forsendelsen gå videre til opsamlingssredet, som er urimeligt fjernt.
I tilbød ikke omlevering.
Med venlig hilsen,
Alan Frederiksen

fin service
Alt kom fint pakket til butikken som…
Alt kom fint pakket til butikken som jeg ønskede det!
Mega godt udvalg og meget gode priser
Mega godt udvalg og meget gode priser - hurtig afsender
L’expérience Trustpilot
En savoir plus sur les différents types d'avis.