Their website endomondo.com has a fraudulent shop section where they link blurry pictures of common products (like a 5lbs jug of whey protein) for half the price you'd expect, only to link to the orig... Voir plus

Jeg har altid været glad for Endomondo, som keg jar brugt i mange år. Men ØV hvor er appen blevet dårlig inden for de sidste par måneder. Nu vil Endomondo ikke længere overføre data fra Garmin. Nogle... Voir plus

Sådan afmelder du dit Premium Abonnement. Hvis du har tilmeldt dig Endomondo Premium med din google Play konto, skal du gå til følgende side, så er det meget nemt at afmelde. Problemet for de flest... Voir plus

Produktet bliver værre og værre desværre - ingen udvikling og/ eller rettelser af bugs ved deling(photo deling) og performance. Deres tekniske support bliver også dårligere og selv om man ønsker en ud... Voir plus

1. Programme d'entraînement physique

Écrit par l'entreprise

Endomondo is a sports community based on free real-time GPS tracking of running, cycling, etc. Bring your mobile on the track and get a complete training log!

1,3

Mauvais

TrustScore 1.5 sur 5

51 avis

Aucun historique récent de demande d’avis

N'a pas répondu aux avis négatifs

1,3

Tous les avis

1 avis reçu au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Slettede min profil, men ikke betaling.

Slettede min profil. Men 3/4 år efter har jeg pludselig betalt for et Premium abb.
Så man kan altså godt betale på noget som ikke eksisterer mere...
Deres support mail virker ikke, så det er lidt svært at bruge sine 14 dages fortryderses ret på køb.

3 août 2018

Their new terms are not acceptable and…

Their new terms are not acceptable and they have yet to respond to me about a refund for my subscription. I have paid for an app and they have removed my ability to use the app unless I agree to ridiculous terms that allow them to take my data anywhere and do anything they wish with it.

29 mai 2018

PAS GODT PÅ

PAS GODT PÅ - og læs deres nye privatlivspolitik grundigt, inden du godkender.
Personligt kan jeg ikke acceptere at jeg skal give dem lov til frit at distribuere mine data over hele kloden og ukritisk bruge dem til at der lugter af at de kan tjene penge på det. Derfor har jeg valgt at droppe Endomondo helt - og heldigvis er der andre tilsvarende app's, der ikke har samme problem.
Jeg har skrevet nedenstående mail til dem og er spændt på at se, om de besvarer den tilfredsstillende:

Hej Endomondo,

Jeg har været glad for Endomondo app’en, men jeres nye privatlivspolitik er helt ud i hampen og jeg ønsker ikke længere at I opbevarer nogle data om mig overhovedet.

Jeg har forsøgt at logge på jeres hjemmeside for at slette selv, men jeg får ikke lov at logge ind uden at godkende jeres privatlivspolitik – og det vil jeg under ingen omstændigheder.

Under henvisning til EU’s Persondataforordning, som I er underlagt for mit vedkommende, idet jeg ikke har godkendt jeres utilstedelige privatlivsbetingelser, skal jeg bede jer:
1. Oplyse mig præcis hvilke data I har gemt om mig.
2. Oplyse mig alle de interessenter I har videregivet mine data til.
3. Slette alle mine data på alle jeres servere og at sikre en tilsvarende sletning hos alle de interessenter i måtte have videregivet mine data til. Jeg skal bede jer bekræfte skriftligt at det er sket.

Jeg tillader mig at forvente, at I bekræfter ovenstående snarest og oplyser mig, hvornår jeg kan forvente det er bragt i orden.

For en god orden skyld skal jeg oplyse, at jeg agter at indgive anmeldelse af jer, subsidiært Under Armour til Datatilsynet, som er EU DPA (Data Protection Agency) i Danmark, medmindre jeg får et tilfredsstillende svar inden 14. dage fra dags dato.

25 mai 2018

Uoverskueligt at afmelde premium

Kun takket være en tråd på facebook lykkedes det mig at opsige abonnementet. At komme i kontakt med Endomondo virker også helt uoverskueligt og umuligt. Pas på hvad du siger ja til, hvis du på nogen måde kommer ind på premium.

16 octobre 2017

Jeg har brugt Endomondo i flere år

Jeg har brugt Endomondo i flere år, men er nu godt trætte af dem. Jeg tilmeldte mg en udfordring og modtog efter udfordringens udløb, en rabatkode til UnderAmour.
Problemet er at koden ikke virkede. Efter at have skrevet 3 gange til UnderAmour, fik jeg at vide at de ikke kendte noget til dette og at jeg skulle kontakte Endomondo. Efter at have skrevet 3 gange til Endomondo's support har jeg stadig ikke hørt noget - ufattelig ringe service.

9 juillet 2017

When do you start listening to you users?

In July 2014, you were asked to submit a new training feature for Trail Running. It is obviosly that you dont listen to the people that uses you app because nothing has happend 16 months later, so.....
What does it take to make you react on our request and comments?
You are not being very customerfrienly with that attitude.

23 octobre 2015

Mangler total distance efter nyt layout

Jeg bruger Endomondo hver dag.
Idag har de så lavet om på layoutet. Det indebærer at der ikke mere er en total distance pr dag. Så hvis jeg har været på 5 ture kan jeg ikke længere bare gå ind på appen og se hvor langt jeg har gået den dag, jeg skal lægge alle distancerne sammen. Det er da en tilbagegang.

28 août 2015

AFMELDING af abbon................?!?

Hvad er det for noget - jeg vil godt opsige mit abonnement, så står der på jeres hjemmeside under Administrér Dit Premium-Abonnement...
Dit abonnement styres fra de mobile enhed

Så går jeg over på min android under indstillinger, og der står sjovt nok at jeg skal gå til hjemmesiden. INGEN steder kan man få hjælp.....

Sådan! - fed måde at få penge ind på hver måned, også for dem der ikke gider mere, for man orker det jo ikke...

Nogen griner hele vejen til banken...

PS troede jeg skulle på Itunes - husker jeg fra min iphone, der er bare intet spor af programmet under købte apps....

30 juillet 2015

Almost perfect!

Endomondo has a great website with a really nice fitness tracker. I like the service, the business model is fair and in using the service for more than 2 years I have had very little complaints. The only (slight) annoyance is that at times the GPS tracking of the route is a bit off giving you insanely fast speeds so you may need to correct some workouts manually afterwards.

18 janvier 2015

Uacceptabel behandling af kunder og deres data

For os der bruger mere end et system til at tracke vores dagligdag er det en kæmpe hæmsko, at Endomondo har valgt at skrinlægge deres planer om et Public API. Et Public API havde gjort mig i stand til at tracke data fra både Endomondo, Basis Band B1, Fitbit, madlogs, mv., men det er åbenbart Endomondos valg at være så brugerfjendske som muligt. Jeg havde egentligt tænkt mig at købe et Premium-abonnement (som de sjovt nok indførte kort efter at man var blevet lokket til at betale for et PRO-medlemskab som engangsbetaling), men de planer er sat helt og aldeles på standby. Indtil det går op for ledelsen i Endomondo at de eksisterer for brugernes skyld anvender jeg fra dags dato RunKeeper - som netop tilbyder åbenhed om ens egne data! Det kunne Endomondo dælme lære meget af!!

22 janvier 2014

Virkelig dårlig WP8 app

Når man vælger at have en app til WP, så bør man forvente at der idsendes fejlrettelser en gang i mellem. WP appen er virkelig fejlbehæftet og henvendelse på supporten bliver bare ignoreret. Det er rimelig basale funktioner, der ikke virker eller virker sporadisk, så det er ikke fordi jeg forventer særlig meget.
Begynder at bruge trainingpeak i stedet. De kan da i det mindste finde ud af, at starte musikken igen efter at have afbrudt den.

25 octobre 2013

Nemt når det virker og ellers er det bare ærgerligt

Servicen/ softwaren virker for det meste fint indenfor de gængse funktioner. Er der problemer er det umuligt at komme i kontakt med dem og få forslag til løsninger eller forklaring.

Support er tilsyneladende ikke-eksisterende.

Dette er først gang jeg har oplevet at købe software hvor det ikke er muligt at få support.

25 mai 2013

dk.store.endomondo.com

Endomondo's portefølje indebærer også fysiske produkter.
Jeg købte et par Herre Løbetights, som desværre var for store, og derfor ønskede ombyttet til et par i anden størrelse - Super service igennem mails og leveringstid for ombytning.
Ligeledes var service i højsædet, da der viste sig at være fejl i det ene bens lynlås, samt syfejl på det nye par - igen god service igennem mails og hurtig ombytning!

30 octobre 2012

God motivator....Men med mulighed for forbedringer...

Bruger oftest opload fra GARMIN 705 - her virker hjemmesiden virker efter nye forbedringer upåklageligt.
App til android er derimod lidt mere mystisk.
På HTC Desire er den registrede strækning som oftest acceptabel. Med HTC Desire S er der som regel store uoverenstemmelser; Opmålingen starter sent efter at der er opnået GPS Signal (hvorvidt fejlen ligger hos Endo eller HTC ?). Typisk mangler den første km af turen.
Webshoppens udformning er ok. dog virker det temmelig mystisk at jeg ikke kunne få en til at vælge andre betalingskort end Dankort - samt at den afviste betalingen med bedsked om at kort typen (Dankort) ikke kunne anvendes :( . Derefter forsøgte jeg med et M.C. (stadigvæk med Dankort-logoet på skærmen ??!). Hvorefter betalingen blev gennemført - ?? :/ . Leveringen kon i øvrigt som aftalt og varene er Tiptop. :)

16 avril 2012

Elendig kundeservice

Elendig kundeservice. Svarer ikke på spørgsmål i deres forum.
Anbefaler 'Sportstracker' eller 'Runkeeper'

17 mars 2012