L'entreprise a répondu
Wij hebben in eerste instantie problemen ondervonden bij de uitlevering van een buscamper. Wij hebben hier een paar dagen later met de ondernemer over gesproken. Dit was gelukkig een prettig gesprek w... Voir plus
L'entreprise a répondu
Betrouwbaar en fijn bedrijf. Onze caravan moest uit Duitsland komen. Vanaf het begin tot aflevering van de caravan werden wij wekelijks op de hoogte gehouden door FRANK. Afgesproken 2 mei caravan op... Voir plus
Écrit par l'entreprise
Henk Pen veel meer dan alleen campers en caravans! Ons doel is om onze klanten de ultieme vrijheid van kamperen te laten beleven door innovatieve en hoogwaardige producten en diensten op het gebied van campers en caravans. Competente en tevreden medewerkers zorgen voor tevreden klanten, we geloven daarom in ondernemen met een positieve impact op mens, milieu en omgeving.
Retranchement 6, 7141 JP, Groenlo, Pays-Bas
A répondu à 66 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 48 heures
Helaas hadden wij een slechte ervaring bij henk pen.
De verlichting was uit in de showroom.
Zochten accessoires voor de caravan maar kunnen het niet zien en niet vinden. Geen personeel in de showroom alleen op de kantoren.
We zijn onverrichte zaken weer vertrokken.

Réponse : Henk Pen campers en caravans
We hebben geen klachten. Het is allemaal zo gegaan als afgesproken. Maar we hebben nog niets kunnen proberen omdat hij nog in de stalling staat. We kunnen niet wachten als het zover is.

Réponse : Henk Pen campers en caravans
De verkoop ietsje minder op de verkoop stond Boiler helaas geen Boiler.

Réponse : Henk Pen campers en caravans
Goede ervaring m.b.t. de info omtrent de aankoop van onze spiksplinternieuw nieuwe camper. Aflevering vonden wie iets minder. Had wat enthousiaster gemogen. Verder niet alle papieren mbt garantie compleet. Wordt opgelost.
Verder werkte de aanjager van de verwarming niet waar we achter kwamen toen we naar huis reden. Had misschien voor de aflevering wel opgemerkt kunnen worden. Wel meteen een afspraak kunnen maken voor dit te verhelpen en om de Truma Combi te checken. (foutmelding)
Al met al tot op heden gematigd positief.

Réponse : Henk Pen campers en caravans
Zeer goede uitleg van de verkoper en bij het ophalen ook een goeie uitleg. We zijn dik tevreden.

Réponse : Henk Pen campers en caravans
We zijn goed ontvangen met zeer goed advies wat geleid heeft tot de aankoop van een prachtige Hobby. We raden het iedereen aan zeer professioneel👍

Réponse : Henk Pen campers en caravans
vriendelijke ontvangst, snelle afhandeling en voldoende tijd om alles goed uit te leggen.

Réponse : Henk Pen campers en caravans
goede service en denken met je mee prima bedrijf om een caravan te kopen

Réponse : Henk Pen campers en caravans
Prima informatie bij de verkoop. Ook een goede instructie bij de aflevering. Y
Top bedrijf!

Réponse : Henk Pen campers en caravans
We zijn erg prettig ontvangen door Mark.
We kregen ruim de tijd en ruimte om rond te kijken.
Ook de afhandeling na aankoop van onze camper was erg prettig.
We raden dit bedrijf zeker aan.
Ger en Henny van Rensch

Réponse : Henk Pen campers en caravans
De aflevering is volgens afspraak gegaan. Caravan was uit de verhuur gekomen maar wel weer helemaal klaar gemaakt voor verkoop en schoon. Aardige man die alles heeft uitgelegd. Jammer dat we thuis ontdekten dat een van de ramen beschadigd was en één mover geluid maakte wat niet hoorde. Dat hebben we gemeld en afspraak gemaakt dat we dat in mei kunnen laten nakijken. Polijsten raam en nakijken mover.

Réponse : Henk Pen campers en caravans
Om te beginnen met het eindresultaat: we hebben een waanzinnige tweedehands camper, voor een nette prijs.
De verkoper (Niels) was niet opdringerig en dacht met ons mee, om binnen ons budget en specificatie tot een keuze te komen.
Verder is het een prettig team rondom de verkoper, wat vertrouwend wekkend/aangenaam is voor de klant.

Réponse : Henk Pen campers en caravans
Een goede inruilprijs lokte ons naar Haaksbergen. Goed geholpen door Lars met een fijn gesprek zonder opdringerigheid. Na de koop bereid om nog verder mee te denken en vragen snel te beantwoorden. Mooi bedrijf!

Réponse : Henk Pen campers en caravans
Prima ervaring met Mitchell tijdens de oplevering van onze C'Go 495 FR. Alle opmerkingen van ons keurig afgehandeld.

Réponse : Henk Pen campers en caravans
Fijn in het contact en helder in de communicatie. We zijn goed geholpen in het uitzoeken van onze nieuwe caravan. En de aflevering was top. Alle tijd werd er genomen om alles rondom de caravan uit te leggen en voor te doen.

Réponse : Henk Pen campers en caravans
Tijdens de orientatie en verkoop een prima gevoel erbij.
Daarna ging het in de communicatie wat mis en dat werd ook ruiterlijk toegegeven. Daar wordt hard aan gewerkt middels een nieuw CRM pakket en dat heeft ook z'n tijd nodig. Daarvoor alle begrip.
Uitleg bij afhalen van de camper was uiterst vriendelijk en gemoedelijk, achteraf bleek dat de kennis van de Camper niet voldoende was. Dat werd bij de uitleg ook verteld. (Henk Pen was geen dealer van het merk en vorige eigenaar had zelf wat aangevuld in de camper.) Maar dan geen dingen zeggen die niet kloppen. zeg dan, we weten niet wat dat is. inmiddels denk ik het zelf te weten maar dat overleg ik wel met de werkplaats op 6 okt.
Camper laten taxeren en Keurmeester keurde de Camper goed maar vond eigenlijk dat een bedrijf als Henk Pen deze Camper nooit met banden van 8 jaar oud had moeten verkopen. Hij vond dat een tekortkoming voor een bedrijf als Henk Pen.
Voorstel gehad voor de banden van Henk Pen, dat eigenlijk geen voorstel is, daar komen wij nog op terug als we de Camper wegbrengen voor de stalling op 6 okt.
Er zijn dus wat oneigenlijkheden, maar daar komt een oplossing voor. Of deze voor beide tot tevredenheid zijn moet nog blijken. we gaan de verhuur van onze Camper door Henk Pen met vol vertrouwen ervaren.
m.vr.gr.
Ad van Gameren

Réponse : Henk Pen campers en caravans
Na een slechte start met een camper alles goed opgelost. Nu erg tevreden

Réponse : Henk Pen campers en caravans
En savoir plus sur les différents types d'avis.