HIJINK Advocaten Letselschade Avis

TrustScore 4.5 sur 5

4,7

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

We zijn ontzettend goed geholpen nadat mijn man in 2024 een arbeidsongeval heeft gehad en daarbij is afgekeurd. Twee jaar lopen vechten maar door Hijink Advocaten kantoor ged bijgestaan. Deze Advocat... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Na een aanrijding met een scooter heeft Marit Herngreen mij zeer prettig begeleid. Zij is een empathische, persoonlijke en doelgerichte letselschadejurist. Tijdens een persoonlijk gesprek, waarbij ook... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Op 3-jarige leeftijd heeft onze dochter tijdens een kinderopvang uitje een verkeersongeval gehad. HIJINK Advocaten Letselschade (H.A.L.) heeft dit dossier zeer bekwaam gevolgd tot haar 23ste levensjaa... Voir plus

Noté 4 sur 5 étoiles

Via mijn adviseur ben ik bij HIJINK Advocaten terecht gekomen. Meneer Alex Broers heeft mijn vrouw bijgestaan. Hij was altijd erg vriendelijk en correct. Het proces heeft door verschillende oorzaken w... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Avocat spécialisé en dommages corporels
  2. Avocat plaidant
  3. Avocat en droit des assurances
  4. Cabinet d'avocats
  5. Avocat
  6. Bureau du défenseur public

Écrit par l'entreprise

Kies bij letselschade voor een specialist! 0800-4455000 (landelijk) U bent gewond geraakt door een ongeval en lijdt daardoor schade, dat noemen wij letselschade. Wij helpen u bij het claimen van de letselschade waar u recht op heeft. Begeleiding in de onderhandeling en procedure is sterk aan te bevelen. Vaak is onze juridische hulp zonder kosten voor u. Dit omdat wij zijn erkend als deskundige partij volgens de wet. Bel voor vrijblijvend advies 0800-4455000 Ons specialisme, uw recht! Onze advocaten en specialisten staan ingeschreven in het Register Letselschade. Ieder voltooide een universitaire juridische opleiding en specialiseerde zich in de begeleiding van gedupeerden met letselschade. Dit doen wij al ruim 25 jaar. Onze keurmerken ✓ Register Letselschade (Keurmerk Letselschade) ✓ Vereniging van Letselschade Advocaten (LSA) ✓ NIVRE registerexperts ✓ Orde van Advocaten Verder zijn wij aangesloten bij de branche-organisaties NLE (Nederlandse Letselschade Experts) en NIS (Nederlands Instituut Schaderegelaars). ✓ Onze specialisten ontlasten u ✓ Wij begeleiden u stap voor stap ✓ Nauwkeurige berekening van de schade ✓ Tevredenheid van 9.8 (ruim 250 reviews) ✓ Geen advocaatkosten

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

N'a pas répondu aux avis négatifs

Tous les avis

38 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Kundig en prettige communicatie

Ik heb contact met de heer Alex Broers inzake een mogelijke claim. De heer Broers adviseert kundig en hij is behoudend in het overgaan tot een eventuele procedure. De haalbaarheid van de claim wordt hierbij zorgvuldig afgewogen. Dit voorkomt onnodige kosten.

De manier van communiceren is daarnaast correct en zeer prettig.

Op basis van mijn ervaring beveel ik de heer Broers aan.

28 janvier 2022

Onlangs bijgestaan door Mevr

Onlangs bijgestaan door Mevr. R. Bockhoven. Ik heb dit als zeer prettig ervaren. Er wordt op alle vlakken meegedacht en geadviseerd. Zeker een aanrader indien u juridische hulp nodig heeft.

7 décembre 2021

Mevrouw Van De Werfhorst

Mevrouw Van De Werfhorst - Van Dooren heeft ons recentelijk ondersteuning en advies gegeven op arbeidsrechtelijk vlak. Wij hebben dit als zeer prettig en kundig ervaren. Daarnaast denkt zij goed mee en handelt zij adequaat en tijdig.

Tim Tersteeg
Directeur Timpanon Re-integratie BV

29 novembre 2021
Noté 5 sur 5 étoiles

Gedurende een langdurig proces op…

Gedurende een langdurig proces op vakkundige wijze hulp gehad van Marit Herngreen. Vanaf het begin razendsnel gehandeld en noodzakelijke dingen opgelost rondom letselschade....echt fantastisch. Soepele communicatie, heldere taal, meelevend en meedenkend over de lange termijn. Echt een kantoor om bij terug te komen, mocht dit ooit nodig zijn.

26 novembre 2021
Noté 5 sur 5 étoiles

De betrokkenheid, professionaliteit en vakkundigheid is ongekend!

Onvoorstelbaar hoe fantastisch ik alweer ben geholpen door Marjoleine van de Werfhorst – van Dooren! Haar persoonlijke manier van bijstaan, de betrokkenheid, professionaliteit en vakkundigheid is ongekend! Een advocatenkantoor waar niet het klokje tikt zodra je wordt geholpen en waar vriendelijkheid en goede communicatie centraal staat. Ik zou Hijink advocaten dan ook iedereen aanraden!

Heel erg bedankt Marjoleine, je bent een topper!

22 novembre 2021
Noté 5 sur 5 étoiles

Heel prettig, professioneel en persoonlijk

Heel prettig, persoonlijk en professioneel geholpen door Marjoleine. Het contact verliep soepel en er werden precies de juiste vragen gesteld om mij van een goed advies te kunnen voorzien. De volgende keer zal ik zeker opnieuw aankloppen voor juridisch advies.

11 novembre 2021
Noté 5 sur 5 étoiles

Fantastisch geholpen door Marit…

Fantastisch geholpen door Marit Herngreen,tot in de puntjes alles perfect geregeld! Uitstekend op de hoogte gehouden tijdens het gehele proces! Kan dit iedereen aanraden om hier mee in zee te gaan!

10 novembre 2021
Noté 5 sur 5 étoiles

Fijne professionele advocate, makkelijk benaderbaar

Marjoleine van de Werfhorst – van Dooren is een zeer deskundig advocate; ze is een heel prettig persoon die op heldere wijze de wet en de toepasbaarheid weet uit te leggen. Makkelijk benaderbaar en ze doet dat stapje extra voor je.

3 novembre 2021

Letselschade

Letselschade
in de afgelopen 2 jaar heeft jurist E.G.M Driessen mij zeer goed bijgestaan na een fietsongeluk
alles is na tevreden geregeld
ik waardeer zijn vakkundigheid ,zijn sympathiek ,en zijn ervaring met letselschade .
ik kan u dit kantoor van Hijink Advocaten van harte aanbevelen

20 octobre 2021

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus