Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Gode priser. Overskuelig hjemmeside. Generelt er god oplevelse. Kan sagtens finde på at handle her igen.

Noté 5 sur 5 étoiles

super fin hjælp og service, jeg havde en del spørgsmål med min bestilling og de svarede hurtigt og var enormt hjælpsomme og mega lækre varer

Noté 2 sur 5 étoiles

Bestilte 4 stk. creme, men modtog kun én. Jeg måtte selv kontakte dem for at få at vide, at de 3 andre var blevet for gamle og derfor ikke var sendt med. I samme besked fik jeg oplyst, at jeg ville få... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

God service og gode varer ,er rilfreds kunde, kan godt anbefale dette firma de har også varer af god kvalitet til lave priser. Mvh Anne

À propos de l'entreprise

1. Librairie
  2. Magasin d'impressions et de signalisation

Informations provenant de diverses sources externes

Vi er en online-butik med et meget bredt sortiment indenfor mange forskellige slags vare. Hobbix har de billigste online-priser indenfor personlig pleje, tonere, underholdning og meget andet. Så klik ind på de forskellige kategorier og gå på opdagelse blandt de tusindvis af vare her i shoppen. Hobbix er din garanti for kvalitet, god service og konkurrencedygtige priser. Vi glæder os og ser frem til at betjene dig.

Coordonnées de contact

3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai d'un mois

Noté 5 sur 5 étoiles

hurtig levering - godt udvalg på lager

Havde hvad jeg skulle bruge på lager og til en god pris. Levering hurtigere end forventet. Rigtig god oplevelse.

19 décembre 2025

Réponse de Hobbix

Rigtig mange tak for de fem stjerner og den positive anmeldelse - Håber vi kan handle sammen igen en anden gang.

Tilfreds.

Det var let at bestille.leveringen var uden probleme.
Varen var til en god pris.

7 janvier 2026

Fine varer

Fine varer, god service

4 janvier 2026

Noté 4 sur 5 étoiles

Det har været en god handel og min…

Det har været en god handel og min ordre kom indenfor nogle dage så alt godt. Kan anbefales herfra 😀👍

26 décembre 2025

Réponse de Hobbix

Tak for din anmeldelse - vi er lidt kede ikke at have fået den sidste stjerne med - synes vi har overholdt alt, hvad der kan forventes af en handel - så håber den kan redigeres til alle 5 stjerner

Super products

Super products, good prices

2 janvier 2026

gode priser...

gode priser...

hurtig ekspedition og forsendelse...

2 janvier 2026

Noté 2 sur 5 étoiles

Fik helt anden vare end jeg bestilte…

Jeg bestilte en Nilens Jord Eyebrow Shadow no. 209 (til optegn. af bryn) til min søster i julegave, jfr. hjemmesiden var der 1. stk. på lager. I stedet modtog jeg Nilens Jord Hydra Glow (farvet dagcreme). Så ikke så tilfreds, som jeg kunne have været. Lisbeth, Aarhus

27 décembre 2025

Réponse de Hobbix

Vi takker for din anmeldelse - er dog lidt kede af din oplevelse og at du ikke har kontaktet os inden bare at afgive en karakter på os - så ville vi jo kunne finde en løsning for begge parter - i form af kreditering eller returlabel - vi kan desværre også begå fejl - men har ikke til hensigt at snyde nogen

very quick delivery

17 décembre 2025

Noté 5 sur 5 étoiles

Kan varmt anbefale handel hos Hobbix

Kan varmt anbefale handel hos Hobbix. Let at finde de forskellige varer på deres hjemmeside.
Hurtig levering af varerne som var godt pakket ind.

19 décembre 2025

Pris og levering i top

Fantastisk pris og lynhurtig levering
(bortset fra at DAO syltede levering, sikkert pga. jul)
men firmaet er superhurtig til at ekspedere/sende

23 décembre 2025

Noté 3 sur 5 étoiles

Gammel creme

en stor creme var fra 2020 så jeg da jeg kom hjem. Lugter ikke særlig godt :( Tænker resten er ok.

9 décembre 2025

Réponse de Hobbix

Vi takker for din anmeldelse - er dog lidt kede af din oplevelse og at du ikke har kontaktet os inden bare at afgive en karakter på os - så ville vi jo havde kunne finde en løsning for begge parter - i form af kreditering eller returlabel - så håber selvfølgelig vi kan finde en god løsning for begge parters skyld

Noté 4 sur 5 étoiles

Alt gik fint og hurtig levering

Alt gik fint og hurtig levering

4 décembre 2025

Alt som lovet

7 décembre 2025

9 décembre 2025

Noté 5 sur 5 étoiles

Interessante produkter og god info vedr…

Interessante produkter og god info vedr levring - kendte ikke siden og pga trustpilot turde jeg handle her - kommer retur til dem igen

4 décembre 2025

Top service

2 décembre 2025

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus