Gode priser. Overskuelig hjemmeside. Generelt er god oplevelse. Kan sagtens finde på at handle her igen.
L'entreprise a répondu
super fin hjælp og service, jeg havde en del spørgsmål med min bestilling og de svarede hurtigt og var enormt hjælpsomme og mega lækre varer
L'entreprise a répondu
Bestilte 4 stk. creme, men modtog kun én. Jeg måtte selv kontakte dem for at få at vide, at de 3 andre var blevet for gamle og derfor ikke var sendt med. I samme besked fik jeg oplyst, at jeg ville få... Voir plus
L'entreprise a répondu
God service og gode varer ,er rilfreds kunde, kan godt anbefale dette firma de har også varer af god kvalitet til lave priser. Mvh Anne
L'entreprise a répondu
Vi er en online-butik med et meget bredt sortiment indenfor mange forskellige slags vare. Hobbix har de billigste online-priser indenfor personlig pleje, tonere, underholdning og meget andet. Så klik ind på de forskellige kategorier og gå på opdagelse blandt de tusindvis af vare her i shoppen. Hobbix er din garanti for kvalitet, god service og konkurrencedygtige priser. Vi glæder os og ser frem til at betjene dig.
Cypresvænget 9, 5270, Odense N, Danemark
A répondu à 100 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai d'un mois
Hej igen, jeg skrev for nogen tid siden da jeg ikke fik det produkt jeg havde købt, men blev lovet det ville blive sendt på ny, hvilket de valgte ikke at gøre, fordi jeg gav dem en dårlig anmeldelse der kritiserede deres kunde service fordi han stoppede med at besvare mine mails om hvad hans planer var ift. det nye produkt.
Nu har jeg fået respons på min trust pilot, som i andre ord beskriver det samme. Han er sur over jeg skrev mine tidligere trust pilot og valgte derfor ikke at overholde vores aftale men siger jeg kan købe produktet igen.
Jeg svarede tilbage i en privat mail om at jeg gerne er villig til at forsøge igen til trods for denne dårlige kunde service, men grunden til han skulle sende produktet på ny, er jeg betalte næsten 50kr for porto og accepterede nyheds brev for at spare 10% på første ordre.
Det forventer jeg ikke at jeg bør betale for igen, især ikke da det var ham der brød den skriftlige aftale.
Desværre er der igen gået over en uge siden jeg sendte den mail og jeg bliver igen ignoreret. Jeg begynder at føle, at han ikke er interesseret i at hjælpe hans kunder, men blot vil have en facade der skal udtrykke det.
Bestilte mine vare søndag aften og blev leveret tirsdag .
Alle varer var som forventet.
Så super godt sted at handle til gode priser.
Top anbefaling herfra.

Réponse de Hobbix
Hurtig levering af vare, der til fulde lever op til det forventede.

Réponse de Hobbix
Super flot og kvalitativ god fodmåtte. Endda levering som fragile post. Vil gerne anbefale firmaet.

Réponse de Hobbix
Jeg bestilte en creme til min kone og noget kosttilskud til vores hund. Udløbsdatoen på cremen var 1 uge eftermodtagelsen og kosttilskuddet var 14 mdr. for gammel ved modtagelsen. Da jeg returnerede varerne, regnede jeg med at få mine penge retur. Istedet kom pakken retur, da den aldrig var blevet afhentet af HOBBIX. Jeg kan IKKE anbefale dette firma til nogen som helst. HOLD JER VÆK

Réponse de Hobbix
Ærgeligt at I ikke har styr på jeres lagerbeholdning.

Réponse de Hobbix
Jeg kan helt klart kun anbefale andre at handle hos jer.
Det er nemt og hurtigt

Réponse de Hobbix
Jeg bestilt, og fik hurtigt svar om hvor jeg ville afhente varen. Jeg oplevede tilgængelighed - også selvom at det var i Påsken, hvilket man normal vis ikke kan forvente.
Intet at sætte en finger på.

Réponse de Hobbix
Hurtig ordre behandling, hurtig levering, gode priser og varerne var som forventet.