En dame på 83 med Alzheimers og…
En dame på 83 med Alzheimers og alvorlige følger af Diabetes besøges af denne hørebil. Den ældre dame ser meget syg ud og er desværre meget tæt på dòden. Hun kan ikke huske ret meget og beder dem ringe til mig: Den sleske sælgerdame opsælger uden at nævne priser, så den gamle dame skal have opladeligt høreapperat m.m. Hun ender med at ville sælge et høreapparat til 14.000 kr til en dame, der måske, måske ikke har 3 måneder tilbage. Jeg insisterer på at få et høreapparat, der ikke koster det hvide ud af øjnene. Forklarer situationen. Sælgerdamen udstøder, at hun "ikke har det BILLIGSTE høreapparat med!!!" Siger, at hvis min mor SKAL HAVE DET BILLIGSTE!!!! igen og igen. Faktum er, at det billigste er godt nok til en gammel dame, der helst bare sidder i sin seng. En dame der ikke længere kan bevæge sig og helst vil sidde i ro og fred.
To måneder efter dukker faktura op...på over 5000 kroner. Sælgerdamen har solgt den gamle dame et dyrt høreapparat. Ingen kan bevidne, at høreapparatet er afleveret. Den gamle dame ved ikke, hvad det handler om. Hun kan selvfølgelig ikke huske noget. Plejepersonalet har ikke registreret noget køb eller at høreapparatet er ankommet.
Man skulle tro, at man fik en undskyldning. At de var pinligt berørt. Det er de ikke. Det er en usædvanlig uetisk og ubehagelig oplevelse.