Jag laddade min bil vid MER laddstation i Mjölby och fick en bot på 1500 spänn för att de sett mig sova mellan 04:19-04:20 på natten när jag just tagit ut skadden!!! Böter för det 1500kr. Parkerade äv... Voir plus
Har en leasingbil som fick böter men kan inte få reda på överklagan utan fullmakt från leasingbolaget. Jag betalar trängselskatt, bilförsäkring och skatt UTAN fullmakt. Riktigt dåligt företag som jag... Voir plus
Jag har nyligen upptäckt att det förekommer fusk/allvarliga felaktigheter vid utfärdandet av parkeringsanmärkningar, där klockslag har ändrats i efterhand i systemet för att få det att framstå som att... Voir plus
Parkerade vid hotell Radison Arlandia.Betalade genom att registrera bilens registreringsnummer och i stressen råkade skriva en siffra fel.Det blev parkeringsböter 700 kronor trots att jag ringde och f... Voir plus
Aucune trace de demande d’avis
Parkerade bilen där det är…
Parkerade bilen där det är parkeringsavgift. Jag betalade via Parkster-appen, men fick böter eftersom parkeringtillstånd ej var synligt. Bilen stod inte på de parkeingsrutor som kräver tillstånd. Hojab lappade alla bilar på alla parkeringsrutor där parkeringsavgift gäller. Bestred fakturan men fick ett mycket otrevligt mail som svar.
Efterblivna idioter
Parkeringsskylten var ej synligt pågrund av snön som täckte den, och på just samma plats har set barit gratis tidigare och då ser man ingen parkeringsskylt, hade jag sett den hade det kostat 16 kr, men nån tyckte jag förtjäna 600 i böter på en helt tom parkering där parkeringsskylten ej gick att se, och det var såklart mitt ansvar att kunna läsa den.. fullständigt idioti
Scam! Orättvis böter…
Det är verkligen något som inte stämmer här. Är riktigt uppgiven efter ytterligare en orättvis böter…
Parkerat, går in i Aimo appen, startar parkering och kontrollerar att den är igång. Är borta 20-25 min och uträttar mina ärenden i stan. Kommer tillbaka och möts av en gul lapp…
Blir väldigt förvånad. Kollar appen igen när jag satt mig i bilen, och då är parkeringen helt plötsligt inte igång?!?! Vad händer?!
Givetvis har parkeringsvakten som utfärdat boten inte gjort fel… Det ser ju isåfall ut som att jag inte betalat parkeringsavgift… Men inte mindre orättvist för det när man försöker göra rätt för sig. Detta hände 29/12 på eftermiddagen.
Överklagan hänvisas till Hojab igen. Jag skriver vad som hänt. Får idag 12/1 tillbaka att överklagan avslås, och opersonligt och standardiserat mjäkigt svar att inget fel gjorts och att det är mitt ansvar att kontrolla osv osv…
Vill bara säga: fy skärpning!!! Det kan faktiskt förekomma tekniskt strul (vilket skedde sist). Parkeringsvakten har i båda mina fall inte gjort fel, men nånstans måste ni kunna möta oss. Fy för AimoPark och fy för Hojab. Kommer undvika!!!
Fruktansvärda människor
Fruktansvärda människor! Gjort det svårare än att åka till månen för att bestrida en p-bot om bilen är företagets.
No Email, No Paper Trail: Administration Designed to Be Unreachable
Hojab appears to be designed to be as hard to contact as possible.
There is no usable email address for normal customers. Communication is routed through:
BankID-locked portals (impossible for many foreigners),
web forms with no audit trail,
or phone calls during narrow office hours.
When a payment issue occurs, this lack of written contact is not accidental — it conveniently prevents customers from creating a clear paper trail.
In my case, I paid correctly from abroad, yet the payment was not reconciled and the case was escalated. Trying to resolve this with Hojab was an exercise in frustration, precisely because direct written communication is effectively blocked.
Any company handling fines and personal data should provide:
a clear email contact,
written confirmation,
and accountability.
Hojab provides none of that.
Hojab som är ett kriminellt…
Hojab som är ett kriminellt indrivarföretag borde gå näringsförbud eller flytta sin verksamhet till Ryssland.
De manipulerar foton, ändrar tider på böteslappar, hittar på anledningar till böter, använder sig av urusla p-automater med uråldrig teknik som inte fungerar i kyla etc.
De vägrar lyssna på klagomål och invändningar mot utfärdade böter.
Sannolikt en mycket lukrativ business för dem, kontraproduktivt och negativt för företag, hotell etc som ligger nära dessa parkeringar då många kunder vägrar besöka platsen igen efter att ha blivit rånade av dessa gangsters.
Jag kan inte förstå hur vare sig dessa företag eller regeringen fortsätter att lillåta denna kriminella verksamhet.
Sverige förfaller, det är snart endast kriminella som överlever det samhälle som skapats av handlingsförlamade politiker.
Betalade för fel bil
Betalade för fel bil, överklagade med tydliga bevis på att jag hade betalat bara fel registreringsnummer. Ett sjyst bolag hade sett att jag gjort ett litet misstag men ändå gjort rätt, nu fick de betalt både för bot och parkeringsavgift. Vilket s**t bolag. Kommer framöver om möjlighet finns använda en annan app än Aimo
Har fått bot på en dag före helgdag…
Har fått bot på en dag före helgdag (lördag), vilket man inte ska då vi annars tillåts parkera lördagar. Vi betalar för parkeringstjänsten, men överväger nu att säga upp den.
Vad anställer man för människor i…
Vad anställer man för människor i företaget, de kan varken läsa eller skriva utan sätter böter för nöjes skull fast biljett finns. Dax att vakna upp och ge ut utbildning till parkeringsvakter och personal, det är nog det enda företaget som inte vill ha gott betyg/omdöme, usch!!!
Bedragare på högsta nivå
Bedragare på högsta nivå
0(zero) stjärnor är alldeles för mycket att säga om de!
Scam company!!!
Scam company!!!
Ipaid for parking correctly, in the correct location and for the full duration. The only issue was a single wrong digit in the license plate — something that is clearly visible in the payment record. Despite this, Aimo Park refused to cancel the fine and demanded 600 SEK anyway.
This has nothing to do with parking enforcement and everything to do with exploiting a technicality to extract money from customers who have already paid. No common sense, no flexibility, and absolutely no customer service.
Aimo Park shows zero interest in fairness or customer satisfaction. I will actively avoid their parking facilities in the future and strongly advise others to do the same.
Fick en påminnelse i kivra om en p-bot…
Fick en påminnelse i kivra om en p-bot och som jag inte hade en aning om eftersom jag inte hade nån lapp på rutan och som det är lag på att det ska vara det. Det var dessutom 10 min som man fick stå där jag var. Var borta max 5-7min. Samt att jag ingen påminnelse hade fått. Där med så lade dom på 350kr, alltså sammanlagt 850kr. Nu har jag börjat att fota mina parkeringar när jag går och när jag kommer tillbaka. Hojab är ett kriminell bolag och bör granskas omgående. Många som jag känner har råkat ut för liknande och utav Hojab. Usch!2
Efter ett par minuters parkering där…
Efter ett par minuters parkering där det alltid varit parkering mot "Pklocka" kommer jag tillbaks just när HOJABS personal sätter lappen på bilen. Jag pekar på min Pklocka och han säger att det är nya regler sedan någon månad och pekar på en ny skylt. Sen säger han jag fixar det och stoppar Pboten i sin ficka. TACK! säger jag. Sen får jag ivarje fall påminnelse och tvingas betala.. Deras skylt säger Fri P 1 tim mot registrering därefter mot avgift. Falsk marknadsföring. Skall jaga dem med marknadsdomstolen så att de tvingas byta ut alla skyltar med samma text!!
Ett ryggradslöst företag!!
Ett ryggradslöst företag!!! En App som inte fungerar, och tar aldrig ställning till om p-boten är rätt eller fel utan levererar ett standardsvar. Önskar att Nya Karolinska Sjukhuset hade en möjlighet att betala med Easypark utanför canceravdelningarna för att slippa stressen med felaktiga parkeringsböter.
Dåligt bemötande
! Ej fått ngn bot på bilen, fick därför påminnelseavgift. Hade dessutom betalt parkeringsavgift.
Bluffböter som affärsmodell
Min upplevelse av detta parkeringsbolag är att de i första hand verkar förlita sig på att bilister betalar kontrollavgifter utan att ifrågasätta dem. Invändningar bemöts konsekvent med standardiserade svar som inte tar hänsyn till de faktiska omständigheterna i det enskilda fallet.
Det finns liten vilja till saklig prövning eller dialog – oavsett hur tydligt man redogör för sin ståndpunkt. Processen känns mer utformad för att trötta ut än för att rätta till eventuella fel.
Mitt råd till andra är därför: acceptera inte automatiskt deras krav. Läs skyltningen noggrant, dokumentera allt och bestrid om du anser att avgiften är felaktig eller oskälig. Alla krav är inte så självklara som de först framställs.
Ett bolag jag personligen inte har förtroende för och inte kan rekommendera.
Parkerade bilen o tog upp Easy park…
Parkerade bilen o tog upp Easy park appen o betalde men tog fel bil ändrade direkt tog 1 min .
Fick då inte till det i appen men bredvid står en parkeringsvakt gå år ut pratar med vakten som försöker att hjälpa till men lyckas inte. Vakten frågar hur länge jag ska stå . Jag säger en 1 timma jag bötfäller dig inte. Jag efterfrågar en automat han visar var den finns men det fungerar inte där heller då har vakten åkt jag ringer bolaget som hänvisar till att vakten har sagt att dem inte ska bötfälla så ingen fara.
Kommer tillbaka efter 1 timma då har jag p böter på 700kr o tiden som var klockad var när jag pratade med vakten.
Överklaga fick till svar att man är skyldig att betala avgiften .
SÅ TäNK PÅ ATT INTE PRATA FÖR LÄNGE MED VAKTEN
Ni är ju helt otroliga
Ni är ju helt otroliga, att ni står ut med er själva. Får böter för att ha parkerat utanför rutan, men bilen får ju inte ens plats i den, dessutom försöker man parkera så att bilen bredvid ska kunna komma in, men nej. Och inte är man i vägen för någon annan heller.
Överklagar men får ändå 900 i avgift.
Ni är ju f-n nästan kriminella.
Jag fick bott 400 kr idag kl.18.30 .På…
Jag fick bott 400 kr idag kl.18.30 .På parkeringen hos Vallhamra i Gb har varit bara 5-6 bilar och jag upptäckte nymonterad skyltar att de driver detta.Skyltarna är på en stolpe 20 meter före parkeringen och ses inte i mörkret.Finns inget parkeringsautomat.
De är dåliga.
Kriminella metoder
Kriminella metoder. Ett gäng loser med tvivelaktig moral och etik.