Holla Autosenter Avis

TrustScore 3.5 sur 5

Moyen

TrustScore 3.5 sur 5

10 avis

Aucun historique récent de demande d’avis

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 2 semaines

Tous les avis

9 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Nous vérifions les avis

Jeg lurte på om gutta tok innbytte

Jeg lurte på om gutta tok innbytte, de fiksa dette på flekken uten og nøle🤩
Fikk byttet bil samt gratis forsikring i en måned uten og måtte betale noe ekstra.
Boisa der fikser🤝
Kommer absolutt tibake til de

12 mai 2026

Disse gutta er virkelig greie folk…

Disse gutta er virkelig greie folk altså!!!
Toget opp fra Innlandet og til Trondheim.. 0 stress med taxi eller noe pes, de kom og hentet meg på stasjonen, og var blide og veldig imøtekommende. Anbefales på det sterkeste!! Hurra for HollaGutta!!!!

23 avril 2026

Styr unna

Dersom du tenker å kjøpe bil med denne virksomheten må du sørge for å finlese alt av dokumentasjon, også det som står med liten skrift. Inspiser godt alle bilder og ta vare på all kommunikasjon, ellers vil du med sannsynlighet bli lurt. Dersom noe går galt, som det sannsynligvis gjør, er det komplett umulig å finne en løsning uten å engasjere advokat.

Det finnes mange bilforhandlere i landet og dette må være en av de mest useriøse. Dersom du leser dette er min oppfordring at du velger en annen forhandler.

23 janvier 2026

Réponse de Holla Autosenter

Hei, vi prioriterer åpenhet og tilfredse kunder. Send meg en mail på eystein@holla-autosenter.no med mer informasjon, så skal jeg hjelpe med det jeg kan😊

Denne verkstedet har lurt en bekjent av…

Denne verkstedet har lurt en bekjent av meg med å selge en bil med ødelagt girkasse. De har lagd full kvalme og vært veldig frekke mot kjøperen og skyldte på at han ødelagte girkassen etter 3 dager etter bilen ble kjøpt. Kjøperen måtte bruke advokat for å returnere bilen og i tillegg måtte frakte bilen tilbake med henger som utløste enda mere kostnader. Kjøperen måtte betale totalt ca 30 tusen for advokat og frakt, noe han fikk aldri hjelp av fra verkstedet. Disse her gjømmer problemene i små skrift i vedlegger og kontrakter. Forferdelig folk anbefaler på det sterkeste å holde dere unna!!!

26 janvier 2026

Réponse de Holla Autosenter

Har kjøpt en Ford Mondeo svartfarga med…

Har kjøpt en Ford Mondeo svartfarga med dem, skulle vare en raskhandel. Bilen kjøpt i januar og saken løst no i april! Dem var hyggelige og alt D der ved salg av bil og det snudde seg som en bryter etter 3-4 dager fra eg kjøpt bilen då viste det at den hadde girkassehavari med internfeil som kjem av og til! Måtte til med en biladvokat med 35år erfaring for å få løst saken! Dem har solgt meg en garanti som ikkje var registrert en gang! Dem legge ved kjøps kontrakta andre kjøpsvilkår der en ikkje leser for det er skreve med små skrift helt ned i hjørnet der ingen har tenkt å lese gjennom for folk er opptatte av kunn kjøpskontrakt! Dem nekter alt og hevder eg fått vite om alt det der før kjøpe og at eg angrs blabla for å sleppe de store kostnader! Uerfarne useriøse og ikkje ærlige når det komme til stykke! Styr unna… utrolig dårlig opplevelse

27 janvier 2026

Veldig bra opplevelse hos Holla Autosenter

Veldig bra opplevelse hos Holla Autosenter. Hyggelig og profesjonell service, god oppfølging og en ryddig handel fra start til slutt. Følte meg godt ivaretatt og kan absolutt anbefale dem videre.

3 février 2026

Bra lokasjon

Bra lokasjon, utvalg som passer de fleste. Trivelige ansatte som virkelig hjelper deg med å finne noe som passer og er opptatt av kundeopplevelsen

10 janvier 2025