hormoonpoli.nl Avis 8

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

N'a pas répondu aux avis négatifs

Kwakzalverij!!

Kwakzalverij!!
Op voorhand worden er sowieso erg veel supplementen voorgeschreven (verdienmodel) terwijl bloedwaardes oké zijn. B Havenith rekt de tijd voor een consult in eigen voordeel zonder echt in te gaan op de klachten en goed te luisteren. Het eindoordeel van de inspectie zegt genoeg. Stop hiermee!

18 mars 2025
Noté 5 sur 5 étoiles

Super goed geholpen

Super goed geholpen! Dr. Havenith heeft goed geluisterd naar mijn klachten. Door de ingevulde vragenlijsten had ze tijdens de intake al veel informatie en een voorstel voor onderzoeken. Er is daardoor gericht onderzoek ingezet. Op basis van de uitslagen is er een behandeling afgesproken (zeker niet alleen gericht op hormonen). Daarbij kreeg ik goede uitleg over de werking van bio-identieke hormonen en supplementen en het belang van andere interventies, en ook over wat ik niet hoefde te verwachten. Klachten waar ik al jaren last van had, en die tot een grote beperking in mijn gezinsleven leidde, en waarbij ik door de huisarts en specialist niet geholpen werd, zijn door de deskundige hulp van dr. Havenith verholpen. Ik heb weer genoeg energie voor het dagelijks leven met mijn kinderen. Ik heb echt mijn leven terug gekregen. En nog steeds merk ik vooruitgang. Inmiddels wordt door korte periodieke consulten mijn gezondheid gemonitord en de behandeling waar nodig bijgesteld.
Er is vooraf duidelijk gecommuniceerd over de kosten. Ik merk dat dr. Havenith er op gericht is de consulten zo kort als mogelijk te houden. Ik ben nu 9 maanden in behandeling en heb na de intake van een uur nog 2 keer een consult van 15 minuten gehad. De kosten van de diëtiste (ook 2 afspraken) worden vergoed door de zorgverzekering. Ik ben heel blij dat ik bij de Hormoonpoli terecht kan. Heel erg bedankt!!

23 octobre 2025
Noté 5 sur 5 étoiles

Na 10 jaar mijn leven weer terug

Ik durf gerust te zeggen dat ik door Dr. Barbara Havenith mijn leven weer terug heb. Ze heeft vanaf het begin alle tijd genomen om te ontdekken waar het probleem zat. Na ruim 10 jaar bij verschillende artsen en in het ziekenhuis geweest te zijn, waarbij niemand echt iets kon ontdekken, heeft zij alle puntjes met elkaar verbonden en de diagnoses kunnen stellen. Ik kon niet meer werken door extreme vermoeidheid en een reeks andere klachten, maar dat is gelukkig grotendeels voorbij. Ik heb mijn leven weer terug. Een deel van mijn diagnose is chronisch en vraagt met regelmaat om een consult en ook dan heeft zij alle tijd voor mij. Zo ook vorige maand, waarbij er weer meteen gehandeld wordt op mijn hulpvraag. Ze ziet het lichaam niet als allemaal losse onderdelen, maar als 1 geheel, waarbij het één invloed heeft op het ander. Ze strooit ook niet meteen met medicatie, maar kijkt naar het hele plaatje, inclusief voeding en lifestyle. Ik kan de hormoonpoli dan ook van harte aanbevelen.

22 juillet 2025
Noté 2 sur 5 étoiles

Goede start goed, slecht einde

Ik moet zeggen dat de intake heel prettig verliep, waarbij ik serieus werd genomen in mijn klachten en dr. Havenith duidelijk vooronderzoek had gedaan naar mijn klachten. Ze kwam met een duidelijk behandelplan. Om de behandeling met supplementen goed te kunnen starten moesten er echter bepaalde waardes in kaart gebracht worden (ijzer en vitaminen). Ik woon ver weg, dus de buisjes en het labformulier werden naar mij opgestuurd. Ik heb zelf naar iemand moeten zoeken die bij mij bloed kon afnemen, heb daar aanvullend voor moeten betalen, omdat het alternatief was weer 4 uur op en neer rijden naar Boxmeer. Eigen keuze, dus ik deed dat graag. Echter, bleek toen de resultaten terug kwamen dat dr. Havenith vergeten was ijzer aan te geven op het labformulier waardoor dit niet gecontroleerd werd, terwijl dit een van de belangrijkste zaken was om uit te zoeken. Ik heb dit ook teruggegeven en ze gaf aan dit vergeten te zijn. Met als gevolg dat ik wederom kosten moest maken voor een prik afspraak om dit alsnog in kaart te brengen. Die kosten werden niet vergoed en ik kreeg er ook geen excuses voor.
Los daarvan was er een hormonale behandeling ingezet voor mijn klachten. Gaandeweg dit traject ben ik bij de poli gynaecologie van het ziekenhuis terecht gekomen. In dit traject werd aangegeven dat ik direct moest stoppen met de hormonen die door dr. Havenith werden voorgeschreven, omdat deze net voor een omgeving in de baarmoeder zouden zorgen waar onrustige cellen zich graag ontwikkelen. Ik ben dan ook per direct gestopt. Al met al dus een positieve start, maar geen positief einde en vind het zelf ook jammer dat er niet werd meegedacht in de extra kosten die ik heb moeten maken door het onvolledig invullen van het labformulier door de deskundige.
Ik vind ook de kosten erg hoog. een voorbeeld: de terugkoppeling van mijn waarden was een telefonisch gesprek van 10 minuten. Ik moest daar 50 euro voor betalen. Toen ik aangaf dat ik dit niet juist vond gezien de duur, maar ook het feit dat ik door het niet goed ingevulde formulier van dr. Havenith weer kosten moest maken, werd er alleen gereageerd dat dit wel juist is. Ik vind dit geen goede service.

30 mai 2025

Kwakzalver eerste klas!

Na voorgeschreven behandeling van dr. Havenith zwaar depressief geraakt doordat mijn hormoonhuishouding volledig op zijn kop gezet is! Dr. Havenith geeft niet thuis en ik moest maar weer betalen om een nieuw traject te openen als ik hulp wil. Mijn vertrouwen is volledig weg! Ga hier niet heen, het draait alleen om geld en aanzien.

12 février 2025
Logo de hormoonpoli.nl

Réponse : hormoonpoli.nl

Het is heel erg als een ernstig hormoongevoelige patiënte zich niet geholpen voelt. Helaas is er veel te weinig wetenschappelijk onderzoek naar PMDD of PMS om vooraf te kunnen bepalen welke behandeling de meeste kans van slagen heeft bij een patiënte. Deze onzekerheid wordt ook altijd voorafgaande aan een traject besproken.

Geen aanrader!

Erg ontevreden over de Hormoonpoli. Ik ging er open minded in, maar kwam er met meer vragen dan ooit van terug.
Mw. Havenith beweerd dat zij uitzoomt op jouw klachten en/of diagnosen, maar praat vervolgens een uur lang aan een stuk door over 1 bepaalde diagnose.
Daarnaast zijn de prijzen die je moet betalen voor eventuele onderzoeken belachelijk, voor de consulten trouwens ook.
Ook vul je zelf vragenlijsten in die vervolgens gekopieerd en geplakt worden in een brief die je met je eigen zorgverleners kunt delen.
Denk goed na voordat je hier naartoe gaat.

20 décembre 2024

Zeer ontevreden over hormoonpoli Barbara Havenith

Ik ben zeer ontevreden over hormoonpoli Barbara Havenith en raad het niet aan om er heen te gaan. Begin 2024 ging ik met volle moed met mijn menstruatie klachten naar Barbara Havenith toe. Ik zou graag mijn verhaal uitgebreid willen vertellen maar dan word het een lang bericht. De conclusie is: er word geen goed onderzoek gedaan, al mijn klachten werden in een mooi verhaaltje met elkaar in verband gelegd aan de hand van één voedselallergie bloedtest (een test waar de meningen over verdeeld zijn of het betrouwbaar is), vervolgens was dat het toch niet en kreeg ik zonder enige onderbouwing het label pms pmdd. Daarnaast, als je tussentijds een korte vraag hebt die je in een korte mail zou willen stellen is Barbara Havenith niet te bereiken je moet dan via de receptionist een nieuwe afspraak maken, vervolgens 2 weken wachten voor een bel afspraak van 15 minuten en natuurlijk een dikke factuur betalen.

1 février 2024
Noté 1 sur 5 étoiles

Vreselijk bedrijf, alleen uit op geld, MENSEN PAS OP!

2 1/2 jaar geleden contact gehad met de privekliniek hormoonpoli.
Hierbij kreeg ik een standaard mail waar ik niets aan had en die waarschijnlijk aan alle klanten ( lees ; geen patienten) wordt gestuurd.Ik lees nu overal dat er door de Inspectie Gezondheidszorg vele onzorgvuldigheden en tekortkomingen zijn ontdekt bij deze club, en er ook tegen wordt gewaarschuwd door de Vereniging tegen de Kwakzalverij!
Nu, 2 jaar na de mail krijg ik een rekening van 300 euro die ze inmiddels ook al aan een incassobureau hebben gestuurd.Mensen, pas op voor deze geldfabriek en stel je gezondheid niet in de waagschaal

1 mai 2024

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus