Martin og Nikolaj ordnede min flytning. De var præcise, flinke, særdeles arbejdsomme og tog godt vare på mine ting. Det kunne ikke gøres bedre.
Lisez les avis des autres
Rasmus og Nicolaj kom som aftalt kl. 8. De skulle flytte vores mange ting fra "Huset på toppen" Svær flytning men utrolig professionel og ordentlig tilgang. Vi kan varmt anbefale Horsens flyttefir... Voir plus
Horsens flyttefirma er sikkert gode - men de er desværre umulige at komme i kontakt med hvis man er ny kunde. Trods gentagne forsøg via telefon, hjemmesideformularen og deres e-mail, er det ikke lyk... Voir plus
Jeg har netop benyttet mig af Horsens Flyttefirma til at flytte 210 kvm hus. Har udelukkende rosende ord til overs for dem. Alt fra vurdering af flyttemængden, gode råd til pakning, de udleverede f... Voir plus
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
Vi kan hjælpe dig med at gøre din flytning nemmere. Vi er fagfolk, og flytter dine tunge ting hurtigere end du regner med. Vi er stolte af vores arbejde, og det glæder os når vi giver dig et billigt flyttetilbud som er konkurrencedygtigt, og hvor du slutter med en oplevelse over din forventning. Vi bestræber os på at klare dine opgaver hurtigt, og vi passer godt på dine ting når vi flytter.
Coordonnées de contact
Præstemarksvej 35, 8300, Odder, Danemark
- flyt@odderflytteforretning.dk
- www.horsensflyttefirma.dk
Udmærket flyttefirma
Fantastiske Flyttemænd
Rasmus og Nicolaj kom som aftalt kl. 8.
De skulle flytte vores mange ting fra "Huset på toppen"
Svær flytning men utrolig professionel og ordentlig tilgang.
Vi kan varmt anbefale Horsens flyttefirma.
Mvh Lars og Hanne
Effektiv flyttefirma
Flyttede fra et stort hus til et mindre hus.
Har kun positivt at sige om flyttefirmaet. Vi kunne låne flyttekasser for en rimelig pris. De blev afleveret af Martin og Nicolai, og de tog samtidig lige en orienteringsrunde i det fraflyttede hus.
De ankom præcis på flyttedagen og gik i gang med godt humør. De arbejdede med stor professionalisme og i løbet af godt 1 time var de klar til at fragte vores gods til den nye bolig.
Her blev sagerne med sikker hånd kørt ind i de rette rum og i løbet godt 3 timer var de færdige.
Hvis jeg kunne give 6 stjerner, så fik de det.
Vi får brug for en flytning igen om et par år, og jeg ved godt hvem jeg ringer efter.
Flytning fra lejelighed til hus
Er flyttet fra lejlighed på 1etage i Horsens Centrum, og havde hyret Horsens Flyttefirma efter en god samtale med Rasmus, fik oplyst det ville tage 5 måske 6 timer.
Kl 7.00 på flyttedagen stod Danny og Johnny præcis som aftalt klar til at gå i gang. De var hurtige og effektive snakkende og i godt humør. Kl. 11.30 var de færdige og mit flyttegods stod pænt i min nye bolig.
Kan kun anbefale Horsens Flyttefirma
CVR-nummeret er ophørt
CVR-nummeret som fremgår af hjemmesiden "29235309" er ophørt ifølge CVR-registeret pr. 31.12.2023.
Super service og god dialog
Super service og god dialog. Klar anbefaling herfra.
Horsens flyttefirma er sikkert gode
Horsens flyttefirma er sikkert gode - men de er desværre umulige at komme i kontakt med hvis man er ny kunde. Trods gentagne forsøg via telefon, hjemmesideformularen og deres e-mail, er det ikke lykkedes.
Bogholder Tina tog dog telefonen, og lovede at få nogen til at kontakte os. Intet har vi hørt her en uge efter, så nu finder vi et andet flyttefirma.
Super flytning
Super flytning, aftaler blev overholdt, og i god stemning, kan varmt anbefales!
To hurtige, imødekommende og snaksaglige fyre. Vi havde en god oplevelse med Horsens flyttefirma.
Horsens Flyttefirma kan varmt anbefales!
Omhyggelige og flinke folk
Omhyggelige og flinke folk. Absolut fair pris.
To flinke hurtige og effektiv fyre
To flinke hurtige og effektiv fyre, vil til enhver tid bruge Horsens flyttefirma.
På vegne af Horsens Lerforening
På vegne af Horsens Lerforening, kan jeg oplyse, at vi er fuldt tilfredse med flytningen af ny ovn.
Tre søde unge "flyttemænd", en yderst positiv oplevelse.
Prisen for flytningen svarede fuldt til vores forventninger.
Rasmus and Michael made our move quick…
Rasmus and Michael made our move quick and painless. Top guys, can recommend.
Super effektive og hjælpsomme unge…
Super effektive og hjælpsomme unge mænd.
Kan kun give dem vores bedste anbefaling. 👍
Vi benyttede gutterne og firmaet her
Vi benyttede gutterne og firmaet her. Vi fik besked en halv time før de kom, kl 05.30. De kom 3 derfra og alle spurgte hvis de vil i tvivl om noget. De giver gas fra start, og fra min side kunne de sagtens tage en pause mere, fordi de knokler bare på. Vi flyttede fra udkanten af Horsens til midt byen, og de over holdte alle estimater. Kan varmt anbefalede firmaet her.
super god service
Skuffende flytteoplevelse
Ifm at min søster skulle flytte i anden lejlighed bad jeg om at få et anslået tidsforbrug og prisoverslag. Horsens Flyttefirma anslog flytningen til 4 timer, som jeg godt vidste var højt sat, men da det var et prisoverslag, troede jeg, at jeg skulle betale for det aktuelle tidsforbrug, som var 2 timer plus kørsel til og fra flyttefirmaets adresse, max 3 timer. Flyttefolkene forlangte betaling via mobile pay, da de var færdige. Min søster bad om en kvittering, men fik at vide, at den ville blive tilsendt på mail. Jeg har efterfølgende ved 2 telefonsamtaler og 3 mails forsøgt at få refusion for det beløb, vi har betalt for meget, samt rykket for en faktura, hvilket ikke er lykkedes, selv om svaret har været, at nu ville de se på sagen. Jeg forstår slet ikke, at jeg har betalt moms, når der ikke udstedes faktura ???
Tilføjelse 23/12
Den 22. december har min søster modtaget en faktura på det betalte beløb for flytningen. Desværre var der ikke fratrukket det for meget betalte beløb i forhold til det faktiske tidsforbrug.
Hurtig og effektiv flytning og meget fair pris
Hurtig og effektiv flytning med to meget venlige, kompetente og flexible flyttemænd ved roret. Fair pris.
Effektiv og professionel.
Effektiv og professionel.
Havde en seng der skulle bæres på 1.sal op af en smal trappe. Ringede til firmaet og spurgte om det var en opgave de kunne klare. Mindre en en time efter mit opkald var sengen flyttet.
Flytning til plejehjem.
Vi har i dag flyttet min mor og hendes mand på plejehjem i Odder. Det har været en positiv oplevelse, at arbejde sammen med Horsens Flyttefirma. De var hurtige og effektive og stillede endda med to biler, så flytningen var hurtig klaret. At de samtidig tilbød at sortere og fjerne alt det overskydende fra lejlighed, kælderrum og garage til genbrug, er vi dem dybt taknemmelige for. I har vores varmeste anbefalinger.
På familiens vegne
Ole Andersen
L’expérience Trustpilot
En savoir plus sur les différents types d'avis.