Lisez les avis des autres
Hos Peter Vejlevej Fredericia. Fantastisk glade, positive og dejlig atmosfære i salonen. Personalet er altid hjælpsomme. Min Frisør deromme er Karen. Hun er en fantastisk frisør. Altid god tid,... Voir plus
Aucun historique récent de demande d’avis
A répondu à 33 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 24 heures
Absolutely fantastic people works here
Absolutely fantastic people works here, especially Isabella! She is amazing. She knows what she is doing, communication perfect, results amazing.
Altid en god betjening!
Blev klippet af Isabella
Blev klippet af Isabella, dygtig og rigtig hyggelig at tale med
Min datter er i dag blevet klippet ved…
Min datter er i dag blevet klippet ved Frisør Hos Peter i Hobro. Hun vil gerne have lavet etager, så hendes lange hår fik et naturligt fald. Det forstod frisøren. Så det blev ligesom min datter ønskede. De er meget dygtige og meget imødekommende. De varmeste anbefalinger herfra.
Super god til jeres arbejde og søde…
Super god til jeres arbejde og søde kolleger. Er meget tilfreds med resultatet hver gang jeg går fra salonen, ikke noget negativt herfra
Mener det er det rene tyveri at tage…
Mener det er det rene tyveri at tage 120 kr for 3 min . Studsning af pandehår. Det er ihvertfald SIDSTE gang. Det er jo ren penge maskine.
Desværre bare en ærgelig oplevelse…
Desværre bare en ærgelig oplevelse denne gang - vi ramte nok sommerferien, og der var også 7 foran os, så lidt ventetid havde vi da forventet. Men ærligt så kunne de godt have oplyst os om, ved ankomst at de kun var to, og der var et par farvninger foran os, så forventet ventetid var +2 timer, da jeg kom med en lille pige. Så havde vi haft mulighed for at gå en tur, eller gå igen.
Sød og imødekommende personale
Sød og imødekommende personale, der gjorde man følte sig velkommen. Der udover er det meget dygtige og kompetente frisører.
Kompetent og sød frisør
Kompetent og sød frisør. Doan hed frisøren idag og vi snakkede og lo :-)
Jeg har været kunde hos Frisør hos…
Jeg har været kunde hos Frisør hos Peter på Vendersgade i flere år efterhånden og får altid ordnet mit hår af Christina, som altid leverer et flot resultat. Jeg går altid derfra tilfreds og kan klart anbefale salonen!!
Salon hosPeter flytter desværre..
Vil rose Hanne, som har været min faste frisør i Ringstedet i flere år, og som desværre nu flyttes til midtbyen i Ringsted.
Der er altid en god atmosfære og service i top, Håber at opleve det samme efter flytningen.
Vendersgade Fredericia
Er kommet i Vendersgade i mange år, altid venlig personale, klipper godt.
Altid en fornøjelse at komme hos “hos…
Altid en fornøjelse at komme hos “hos Peter” i Vendersgade Fredericia. Føler mig altid i gode hænder, der bliver lyttet til hvad jeg ønsker - bliver vejledt og er altid virkelig tilfreds med resultatet. Anbefaler altid folk at komme her, hos de både dygtige og søde frisører der huser her.
Super sød service og de var mega…
Super sød service og de var mega dygtige til fyrre med langt hår :)
Det er altid en go oplevelse i…
Det er altid en go oplevelse i Kalundborg
De lytter og vejleder
Kan kun anbefale
Super god frisør og altid velkommen og…
Super god frisør og altid velkommen og imødekommende flinke og smilende mennesker
L’expérience Trustpilot
En savoir plus sur les différents types d'avis.