Hotel FalsterAvis

TrustScore 4.5 sur 5

4,3

Et hotel med dejlig atmosfære og rundt om ophængte fine små kunstværker med skildring af øernes mange markante personer gennem tiderne. Dejligt værelse med TV. Restauranten var i særklasse både... Voir plus

Kære alle på Hotel Falster 1000 tak for en fantastisk dag og en super fin behandling til vores bryllup den 27. november 2021. Tak for jeres covid 19 tålmodighed, som i har taget med et smil, da vi h... Voir plus

1. Vacances & voyages

Informations provenant de diverses sources externes

Hotel Falster ligger centralt på Sydhavsøerne og tilbyder konference, firmafest, golfferie, seværdigheder og m. m. Der er mange grunde til at besøge os.

Excellent

TrustScore 4.5 sur 5

Aucune trace de demande d’avis

Tous les avis

4 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

2 overnatninger

2 overnatninger, med revybiletter og middag, Det var super lækkert, vidunderligt personale med en dejlig humor. Mad, værelse som samlet ophold FANTASTISKT. Vi følte vi var i de bedste hænder fra start til slut 10000TAK
Revyforeningen af 1970

12 août 2025

Haft en overnatning på hotellet efter…

Haft en overnatning på hotellet efter en tur i Nykøbing Falster revyen. Dejligt sted, værelset var indrettet så det var handicap venligt, og sengen var virkelig god at sove i, og fik værelse ikke langt fra receptionen. Dejlig morgenbuffet, der manglede ikke noget. Hjælpsomt personale.

15 août 2025

Oplevede højlydt skænderi mellem…

Oplevede højlydt skænderi mellem rengørings personalet, mens vi var på vores værelse.
Vi fik skældud af køkkendamen for ikke at kunne spise den store portion morgenmad det var bragt hen til os. Blev desuden ubegrundet anklaget for at ville stjæle deres vandflaske, også af køkkenpersonalet. Oplevede desuden et meget stresset og ikke særlig imødekommende personale i baren om aftenen, da der samtidig var et andet arrangement.
Overordnet set ikke særlig rar oplevelse desværre.

17 mai 2025

Kære alle på Hotel Falster

Kære alle på Hotel Falster
1000 tak for 4 Skønne dage hos jer med skøn mad og i er super fantastiske og venlige, dejligt personale der er så behagelige at snakke med, det var en oplevelse uden lige det er ikke sidste gang vi besøger jer.
Mvh. Lis og Jan Hamann Andersen.

3 mars 2025

Dejligt hotel med virkelig god service

Dejligt værelse med TV.
Restauranten var i særklasse både hvad angår mad og fremragende og venlig service fra personalet.
Vi kommer helt sikkert igen.

20 décembre 2024

Kære personale på Hotel Flaster som…

Kære personale på Hotel Flaster som stod for vores bryllup for 85 mennesker d. 17.09.2024. TUSIND TUSIND tak for at gøre vores dag helt perfekt. Det sødeste personale, der virkelig havde styr på tingene, venlige og smilende, gode værelser og dejlige omgivelser. Vi er SÅ glade for Vi valgte at holde reception og fest hos jer, og vil klart bruge jer til andre arrangementer i fremtiden.
Hold kæft I er seje.

17 août 2024

Vi var til en 70 års fødselsdag for et…

Vi var til en 70 års fødselsdag for et par lørdage siden,
Fin buffet god lækker mad,men der kom ikke nogen og skænkede uden at værten var ude og bede komme (flere gange) efterfølgende god musik ved Kim Mortensen måtte værten også rykke flere gange efter opfyldning, jej har efterfølgende skrevet til hotellet men intet svar, derfor denne hilsen

29 juin 2024

Min mand Bruno Jørgensen og jeg har…

Min mand Bruno Jørgensen og jeg har været på et juleophold i 4 dage med Gislev Rejser for 2. gang i perioden 23.12.-26.12.2023.Det er en kæmpe oplevelse. Det fås ikke bedre. Maden er i top. Man kan få alt det man ønsker at drikke. Værtsparret Tina og Niels samt deres personale er fantastiske. Det er så hjemligt og helt i top. Vi kan kun anbefale sådan et ophold til andre. Glædelig jul til alle på Hotel Falster. Venlig hilsen og godt nytår fra Helle og Bruno Jørgensen, Odense

23 décembre 2023

3 stjerner er givet pga beliggenhed og…

3 stjerner er givet pga beliggenhed og maden. Hotellet ligger tæt på grønne områder og by.
Maden fra restauranten var toplækkert👌🏾
Dog have jeg forventet at få lidt mere service/ oplysninger ved ankomst. Jeg fortalte, at det var mit første besøg på hotellet og fik så et svar “ det er også mit”!
Og fik vide værelset lå for enden til højre. Jeg havde læst om hotellet inden, men det vil da være rart at få info omkring restauranten og hvor man kan lufte hund.fik intet at vide. Og da jeg så senere kommer for at bestille mad til room service får jeg vide” det kan du vel godt”! Intet smil eller noget. Man følte sig godt nok ikke velkommen! Jeg gik op med det brugte service og takkede for lækkert mad, fik intet svar heller✌🏾. Det har jeg aldrig oplevet før. Tjeneren var dog flink at fortælle mig, hvor der var morgenmad og jeg var velkommen til at spise hvor som helst. Om morgenen blev jeg dog til min overraskelse mødt med godmorgen og smil af morgenpersonale, hvilket var rart. Det vil være skønt at man som personale er mere serviceminded og får gæsten til at føle sig velkommen.
Jeg rejser tit med min hund og havde da tænkt mig at komme dernede fremadrettet, nu må jeg se.

15 septembre 2023

Hvad med lidt venlighed

Vi ankom 13. Juli, og blev modtaget af en midaldrende uvenlig dame i receptionen, der tydeligvis ikke var interesseret i servicefunktionen som hotellets første ansigt udadtil, lidt uforskammet noget arrogant og meget afvisende.
Vores vennepar, som os omkring 80 år, blev direkte
svinet, da de spurgte om vi var ankommet.
Vores reservation var tumultisk og ingen kunne finde
ud af hvorledes vores reservation hang sammen.
Vi blev ad flere omgange kontaktet af først en udenlandsk, senere en dansk tjener, der skulle rede trådene ud.
De 2 stjerner skyldes udelukkende tjenernes indsats ellers 1 stjerne. Selve hotellet synes ok.
Svend Toft værelse 212 - 214

12 juillet 2023

Rigtigt dejligt og pænt sted

Rigtigt dejligt og pænt sted. Dejligt værelse med 3 senge, der var dejlige at sove i. Fantastisk morgenmads buffet. Ikke en finger at sætte på noget - vi kommer helt sikkert igen 😀

18 février 2023

Tak for en helt fantastisk god service…

Tak for en helt fantastisk god service i forbindelse med sølvbryllup / nytårsfest 31.12.22. Fantastisk at i trådte til da andet sted lukkede. I gav os alle en super betjening, dejlig mad og en fantastisk aften. Tak for jeres gode humør 🤩👌
Mvh
En gæst.

30 décembre 2022

Dejlig kroferie- men elendig restaurant

Vi har haft et kroophold med 2 overnatninger og halvpension. Værelse og betjening var glimrende, prisen taget i betragtning, men restauranten var en skuffelse. Der var god og engageret betjening, men kokken var vist taget på påskeferie. Maden kunne ikke opnå 3 stjerner - måske dårligt 1 stjerne. Synd at det skal ødelægge oplevelsen af en ellers god "kroferie".

16 avril 2022