Hotel Marie i Skagen er et super fint sted, flotte værelser, kanon betjening og rigtig god morgenbuffet. Det bliver ikke sidste gang vi kommer⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Et perfekt og skønt ophold på alle måder. Meget imødekommende og særdeles venligt personale. Havde købt en deal med 3 retter og vinmenu på Pakhuset. Meget lækker og velsmagende mad og vinmenue... Voir plus
Sikke en velkomst 🏆 Heidi! Smilende og hjertelig med den rette portion humor og personlighed, gjorde at modtagelsen blev helt unik. Grundet uvis årsag måtte der tildeles værelser på anden vis end... Voir plus
Rigtig fint hotel med placering midt i Skagen, vi havde fået en Deal i gave til hotellet og valgte at få 2 ekstra overnatninger. Vi blev opgraderet til en fin lejlighed, som dog mangler nogle behage... Voir plus
Hotel Marie i Skagen er et rigtig lækkert hotel
De bedste anbefalinger til dette skønne hotel
Vi havde tre skønne overnatninger på Hotel Marie - det skønneste lille hotel helt centralt i Skagen.
Dejligt stort værelse - hyggeligt og meget rent og pænt.
Personalet er virkelig søde og imødekommende, og en skøn morgenbuffet med gode råvarer og lækkert brød. Kan bestemt anbefale dette dejlige hotel.
Super lækkert hotel
Hotel Marie er et hyggeligt badehotel i hjertet af Skagen……..( 500 meter fra gågaden, caféer og restauranter.
Vi fik et dejligt og lyst værelse, hvor ALT var strålende rent og lækkert. Personalet var meget imødekommende og venlige, så man følte sig virkelig velkommen.
Morgenmaden var MEGET lækker, og også her var hygiejnen i top. Havde købt en spotdeal med middag den første dag. Vi spiste på hotellets restaurant Pakhuset og det var virkelig lækker mad. Også her var servicen i top.
Vi følte virkelig vi fik value for money.
Kan på det varmeste anbefale Hotel Marie.
Et perfekt og skønt ophold på alle måder
Et perfekt og skønt ophold på alle måder.
Meget imødekommende og særdeles venligt personale.
Havde købt en deal med 3 retter og vinmenu på Pakhuset. Meget lækker og velsmagende mad og vinmenuen passede perfekt.
Perfekt morgenmad med alt muligt.
Mulighed for at købe øl, vin mm døgnet rundt.
Blev opgraderet til en lejlighed med altaner, køkken, stue, skønne senge og lækkert badeværelse. Smagfuldt indrettet og her var alt hvad man havde brug for.
Dette hotel kan varmt anbefales og vi kommer meget gerne igen.
Hyggeligt hotel med serviceminded personale
Små, hyggelige og velrenoverede værelser.
Personalet er meget venlige og meget serviceminded.
Rigtig god morgenmad, gode råvarer og velsmagende.
Et godt hotel vi kan anbefale.
Rigtig godt og rent hotel
Dejligt centralt hotel. Virkelig rent og pænt. Sødt personale og godt værelse. Rigtig fin morgenmad.
Dejligt, centraltbeliggende hotel.
Dejligt, imødekommende personale hele vejen igennem. Værelserne var skønne, man kommer helt i badehotel-stemning, og vores var helt perfekt placeret i forhold til sol og evt. støj fra Havnekroen ved siden af. (Et par dage i uge 29)
Morgenmaden var varieret og rigtig god.
Vi kommer helt sikkert igen.
Super gode værelser
Super gode værelser, sød-smilende-hjælpsomme personale- rigtig god morgenmad, god beliggenhed, tæt på alt, kan kun anbefales.
Ærgerligt man kun kan give 5 stjerner 🙂
Et helt fantastisk ophold
Et helt fantastisk ophold.
Vi besøgte Hotel Marie i midt november. Værelset vi fik var virkelig flot og rent. Personalet var meget venlig. Der var en superb morgenbuffet, med alt hvad man kunne ønske sig. Intet at sætte en finger på. Smuk og rent hotel.
Dejligt sted
Super venligt personale, gode moderniserede værelser og en lækker morgenmadbuffet. Det er meget cengralt beliggende og det har en rigtig hyggelig gårdhave.
5 ud af 5!
Rigtig fint og moderniseret værelse med eget bad og toilet. Tæt på centrum. Lækker morgenmad og det sødeste personale. Vi kommer helt sikkert igen :)
Fantastik lejlighed med god beliggenhed, venligt personale
Min søster og jeg besøgte hotellet fra den 13/6-15/6. Vi havde købt en deal bestående af 2 overnatninger incl morgenmad begge dage + en 3 retters menu incl. vinmenu den ene aften. Vi blev ved ankomsten opgraderet til en virkelig lækker lejlighed med 2 små altaner.😃 Lejligheden var lys, hyggelig og rengøringen helt i top. Morgenmaden og den 3-retters menu var lækker. Personalet var smilende, venlige og imødekommende.
Hotellet ligger perfekt placeret med havnen lige udenfor og diverse seværdigheder i gåafstand.
Vi har allerede besluttet, at vi vender tilbage igen næste år.😃
Beliggenhed værelse udsigt service…
Beliggenhed værelse udsigt service morgenmad alt var top
Bedste hotel i Skagen
Tur i februar til Skagen var helt perfekte når du overnatter på hotel Marie i Skagen.
Vi er et ungt par der overnattet på hotel Marie fra fredag til mandag, der var den bedste service, god morgenmad, perfekt placering samt hyggeligt og lyst hotel.
Værelserne var så fine, og du bemærket ikke der var andre på hotellet.
Kæmpe anbefaling her fra, og vi kommer helt sikkert igen.
Skønt hotel
Skønt hotel, med en god beliggenhed. Værelset var flot, lyst og med lille men flot badeværelse. Virkelig lækkert morgenbuffet og sødt personale. God stemning, kommer bestemt tilbage igen. ,
Dejligt hotel
Dejligt hotel, god stemning, super morgenmad og ditto beliggenhed.
Hotel Marie, et dejligt hotel i Skagen
Vi gentog vort besøg på Hotel Marie, og det er et fantastisk hotel med et serviceniveau ud over alle grænser. Heidi i receptionen viste ikke alt det gode hun skulle gøre for os, det samme gjaldt “morgenkokken”, som konstant sørgede for at alle havde det godt.
Klart anbefalelsesværdigt, og vi booker snarest et nyt besøg.
Et virkeligt dejligt hotel lige i…
Et virkeligt dejligt hotel lige i centrum af Skagen. Roligt og lyst hotel og værelse, godt indrettet (cromecast, badeværelses hylder, stort badevær., elstik ved sengen osv.), dejlig frisk morgenbuffet og sødt personale. Og hurtig svartid på mail. TAK.
Føler mig snydt
Havde givet mine forældre et ophold på Hotel Marie i julegave. Opholdet var købt igennem Deal.dk og da mine forældre kontakter hotellet for at booke et værelse, få de besked om at det ikke er muligt at benytte deals før efter den 29.8.21 og at de “stort set” er fuld booket (man kan sagtens booke et værelse, hvis man går ind på Hotels.com).
Der står intet på dealen om, at man kun kan benytte dealen i en bestemt periode. De tilbyder at tilbagebetale beløbet, men jeg føler mig stadigvæk snydt. Det virker som om, at de satte deals til salg i julen, da det hele så lidt sort ud grunder Covid-19 og nu ikke vil indløse dem, da de kan tjene flere penge på ophold uden rabat.