Hudenicentrum Avis 11

TrustScore 4 sur 5

11 avis

Bedste oplevelse!!!

Bedste oplevelse!!!
Fariba var utrolig dygtig og lyttede virkelig til mine ønsker. Hun udførte mine næse- og læbefillers præcis, som jeg ville have det, med et flot og naturligt resultat. Undervejs spurgte hun flere gange ind til, hvad jeg syntes, og om noget skulle justeres, så jeg følte mig hele tiden tryg og inddraget. Der var ingen ventetid, og hun var super venlig og professionel.
Hun kan varmt anbefales!!

23 avril 2026
Avis spontané

I had booked for an Exosomes facial

I had booked for an Exosomes facial. The staff was late for the treatment. After 15 min, I asked the receptionist to check up, with the staff but that seemed to be a normal routine of the clinic. Anyway that’s not the main issue.
Treatment started by numbing my face and using this serum with the pen, and no mask afterwards. I paid 2450kr for just in and out. There is basically no value for money. No massage, no aftercare. The lady Left the room multiple times to fetch items, indicating poor preparation. Failing to change gloves between steps. And kept on cleaning stuff from the previous client when I was lying with the numb cream. This poor quality of service was not worth the amount.

20 octobre 2025

Spärra omdömen?

Allt har tidigare varit okey här. Har varit där förut, men nu...

Jag har gjort Coolpeel fyra gånger tidigare och vet hur behandlingen brukar se ut och kännas efteråt. Den här gången var upplevelsen helt annorlunda:
Utövaren kom 15 minuter sent, utan att receptionen informerade mig. Hon förklarade att den infon får man i ett standardmail. Så det är alltså svårt att vara serviceminded och istället komma fram och ursäkta förseningen "för det står i mail"?
Själva behandlingen gick mycket snabbt och kändes stressad! I rummet jag fick gå in i luktade det bränd hud, men det var nog från kunden före mig.
Vanligtvis får jag svullnad, skorpor och en återhämtning på 8–10 dagar. Denna gång fick jag nästan inga reaktioner alls, var återställd redan dag 3 och rynkan jag ville behandla är oförändrad.
När jag påtalade detta fick jag långa förklaringar om att behandlingen ändå skulle vara korrekt, vilket kändes misstroende mot mig som kund. Efter flera försök, och mina bilder från tidigare behandlingar, och meddelade att det får ARN avgöra, fick jag till slut erbjudande om pengarna tillbaka – vilket jag uppskattar – men bemötandet kändes inte professionellt.
Dessutom har kliniken spärrat mig från att lämna omdöme via BokaDirekt,man får alltid ett mail från Boka om vad man tyckte. Om en klinik gör så mot mig, då undrar man ju resten.
Kliniken upplevdes bättre för 1,5 år sedan.
Tyvärr kan jag inte rekommendera dem längre.

2 septembre 2025

Ansiktsbehandling

Jag kan inte nog beskriva hur tacksam jag är för hudterapeuten Sara och hennes magiska händer! Mitt ansikte var tidigare trött, saknade lyster och hade en benägenhet för finnar men efter bara tre behandlingar hos hudterapeuten Sara ser jag en otrolig skillnad. Min hud känns levande och fräsch igen, och jag börjar verkligen älska den!

Det som gör allt ännu bättre är Saras fantastiska bemötande. Hon är alltid så omtänksam, lyhörd och ger mig tips och rekommendationer som faktiskt fungerar. Det känns som hon verkligen bryr sig om mig och min hud på riktigt.

Jag rekommenderar Sara från hjärtat till alla som vill ge sin hud det bästa hon är en underbar hudterapeut och en fantastisk person

12 juillet 2025

Väldigt nöjd med Hudenicentrum

Väldigt nöjd med Hudenicentrum! Trevlig personal, professionellt bemötande och fräscha lokaler. Jag kände mig trygg hela tiden och kommer gärna tillbaka. Rekommenderas varmt!

7 juillet 2025

Lip fillers hos Fariba

Hade en kompis som hade gjort lip fillers hos Fariba som fick en jätte fin form och varade väldigt länge på henne 7+ månader om inte mer. Har gjort 1 ml lip fillers och en annan gång också 1 ml extra hos samma sjuksköterska och blev väldigt nöjd! Varenda detalj är viktig för henne, och även symmetrin. Inte bara det men kliniken är väldigt fin, ren, och professionell, med trevlig reception. Ser fram emot att komma inför andra behandlingar! Perfekt även att det ligger nära Emporia ;)

20 juin 2025
Avis spontané

Fantastisk upplevelse hos er skönhetsklinik

Jag vill tacka er för ett mycket trevligt bemötande och en professionell upplevelse hos er skönhetsklinik. Lokalerna var fräscha, personalen kunnig och behandlingen genomfördes med stor noggrannhet. Jag kände mig trygg och väl omhändertagen från det att jag klev in tills jag gick därifrån.

23 juin 2025

Varning

Varning – Misslyckad ögonlocksplastik hos Huden i Centrum**

Jag vill varna andra från att göra ögonlocksplastik hos Huden i Centrum Jag gjorde ingreppet den 31 oktober 2024, utfört av Dr. Saif Abdulrahman. Tyvärr blev resultatet mycket dåligt – jag har fortfarande överskott av hud, vilket visar att operationen inte lyckades.

När jag kontaktade kliniken för att uttrycka min besvikelse, blev jag inte tagen på allvar. De tog bort min kommentar på sociala medier och försökte först föreslå ett återbesök i stället för att diskutera någon form av ekonomisk kompensation. Jag har tydligt förklarat att jag inte vill göra om operationen hos dem eftersom jag tappat förtroendet, men de vägrar ändå att ta ansvar för det misslyckade resultatet.

Jag planerar nu att rätta till skadan hos en annan kirurg och skaffa ett **medicinskt utlåtande** som bevis, för att gå vidare med en juridisk process om det behövs.

Jag skriver detta för att varna andra konsumenter – var försiktiga med vart ni vänder er för estetiska ingrepp. Bara för att en klinik har ett professionellt yttre betyder det inte att resultatet eller bemötandet blir detsamma.

6 mai 2025
Avis spontané

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit

En savoir plus sur les différents types d'avis.