Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Først og fremmest var det til at få en tid med meget kort varsel. Steffen var med til gennemgang af det udstillinghus, vi har købt. Der blev sat ekstra tid af til kørsel for en sikkerheds skyld, da... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Hele 5 stjerner herfra! Havde besøg af Steffen der skulle gennemgå huset med os. Steffen gennemgik grundigt huset igennem og kom løbende med ideer og rådgivning til, hvordan vi kunne realisere vore... Voir plus

Noté 4 sur 5 étoiles

Giver dem 4 stjerner pga af deres hurtig service til komme ud til opgaven, glad og smilende og havde kompetencerne og viste hvad de snakkede om da vi gennemgik huset fra A til Z. De ville have fået... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

People at hussyn are very eager to help in assessing the house you attend to buy. Steffan helped me to identify defects and suggest remedies, so I have a clear picture of the house state. Furthermore,... Voir plus

À propos de l'entreprise

Écrit par l'entreprise

Hussyn.dk er en førende virksomhed, der specialiserer sig i tilstandsrapporter, købergennemgang og bistand ved boligkøb i ind og udland. Virksomheden drives af et team af højt kvalificerede og uddannede bygningssagkyndige, der har ekspertise inden for byggeri og rådgivning. Hussyn.dk har opnået anerkendelse for sin professionelle tilgang og omfattende viden inden for ejendomssektoren. Deres tilstandsrapporter er kendt for at være detaljerede og nøjagtige, hvilket giver kunderne et solidt grundlag for at træffe informerede beslutninger om deres boligkøb. Fra vurdering af bygningens strukturelle integritet til identifikation af potentielle problemer, sikrer Hussyn.dk's tilstandsrapporter at kunderne får en omfattende forståelse af den ejendom, de overvejer at købe. Når det kommer til købergennemgang, tilbyder Hussyn.dk professionel rådgivning og bistand gennem hele købsprocessen. Deres erfarne bygningssagkyndige gennemgår ejendommen omhyggeligt og identificerer eventuelle mangler eller potentielle risici, hvilket giver kunderne tryghed og sikkerhed i deres købsbeslutning. Udover deres ekspertise inden for tilstandsrapporter og købergennemgang har Hussyn.dk også specialiseret sig i at bistå kunder, der ønsker at købe boliger i udlandet. Deres team af bygningssagkyndige har omfattende erfaring med internationale ejendomsmarkeder og kan give uvurderlig rådgivning og støtte til kunder, der navigerer gennem kompleksiteten ved at købe ejendomme i fremmede lande. Samlet set er Hussyn.dk mere end bare en rådgivningsvirksomhed; det er en pålidelig partner for enkeltpersoner og virksomheder, der søger professionel og pålidelig rådgivning inden for tilstandsrapporter, købergennemgang og boligkøb i udlandet. Med deres dedikation til kvalitet og kundetilfredshed har Hussyn.dk etableret sig som en førende aktør på markedet og et go-to valg for ejendomsrådgivning.

Coordonnées de contact

3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Byggetilladelse …

Venlig og kompetente de klarer hvad vi andre ikke kan i forbindelse med byggetilladelse og ibrugtagningstilladelse da Køge Kommunes ansatte ser det som deres opgave at spænde ben for private

10 mars 2026

Super god oplevelse

Jeg havde Steffen fra Hussyn ude.
Det var en super god oplevelse.
Jeg havde måtte “brænde ham af” en enkelt gang pga problemer der skulle udbedres, vi rykkede tiden, alt var godt.

11 février 2026

Yderst kompetent

Først og fremmest var det til at få en tid med meget kort varsel.
Steffen var med til gennemgang af det udstillinghus, vi har købt. Der blev sat ekstra tid af til kørsel for en sikkerheds skyld, da vi var mange, der skulle mødes på samme tid og derfor var afhængige af et specifikt tidspunkt. Rigtig god service.
Steffen var virkelig på vores side og tog sig god tid til at forklare tingene for os, hvilket gjorde os trygge ved hele oplevelsen. Kæmpe anbefaling herfra.

13 janvier 2026
Avis spontané

Stor anbefaling herfra

Stor anbefaling herfra. Hussyn.dk var forbi hos os og lave rapporter i forbindelse med hussalg. Meget kompetent og behageligt besøg. Hurtig udfærdigelse af rapporter, og en fair pris.

6 novembre 2025
Noté 4 sur 5 étoiles

Kan helt klart anbefales.

De ville have fået den sidste stjerne hvis deres rapport efter var mere fyldte gørende, men hvad der skulle gøres helt specifikt og med priser på hvad det kunne koste at lave, ville jeg gerne have stående i rapporten.
Men ellers var alt super godt.

5 novembre 2025

Super effektivt

Super effektivt - Fik hurtigt et aftale på plads, blot få dage efter jeg tog kontakt, og opgaven blev udført helt efter bogen og super effektivt.

25 août 2025
Noté 5 sur 5 étoiles

Venlige og gode til at forklare

Venlige og gode til at forklare tingenes tilstand - og hvorfor nogle røde anmærkninger fra 1. syn for 2 år siden, ikke var røde, men bare grå, og andre ikke var værd at lave anmærkninger om.

22 juillet 2025

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus