Hvidevarebanditten Avis

2 697
TrustScore 4 sur 5

4,2

Købte en barbermaskine som var pakket så godt, at den kunne ha' været af glas og stadig være hel ved modtagelsen, den kom desuden så hurtigt at man næsten skulle tro at de selv har kørt den det meste... Voir plus

Købte en dampstation til ca halvdelen af, hvad jeg har set det til på andre sites. Bestilte onsdag aften meget sent og kunne allerede lørdag morgen i pakkeshoppen hente min pakke - jeg er virkelig imp... Voir plus

Meget nem hjemmeside, stort udvalg. Desværre har forsendelsen været en smule hård ved pakken, så kassen er lidt beskadiget, ærgerligt når det er til en gave. Bedre indpakning en anden gang. Men hel... Voir plus

1. Magasin d'électroménager
  2. Magasin de puériculture
  3. Magasin d'articles de coiffure pour hommes
  4. Magasin d'électronique
  5. Magasin d'articles de barbecue
  6. Boutique d'articles de toilette

Informations provenant de diverses sources externes

Eksperter i hvidevarer - Konkurrencedygtige priser - Stort udvalg af kvalitetshvidevarer - 20 års erfaring i branchen - Uforpligtende vejledning - God service - Teknikeren tager ud til kunden - Sikre købsforhold - Levering er inkluderet i prisen - Hurtig levering - Montering i hele Danmark

Bien

TrustScore 4 sur 5

3 k avis

Aucun historique récent de demande d’avis

Tous les avis

(2 697)

0 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Hvidevarebanditten ignorerede al kontakt. E-mærkets jurister måtte gå ind i sagen

Hvidevarebanditten ignorerede alle mine emails, telefonopkald samt kontakt via online-formular.

Telefonnummeret til (den såkaldte) kundeservice virkede ikke — telefonsvareren meldte 'Mobiltelefonen kan ikke kaldes’).

Hvidevarebanditten fremsendte ordren, selvom jeg annulerede den 5 min. efter afgivelse og selvom jeg gentagne gange skrev og ringede.

Efter mere end 14 dages ventetid uden svar (og med forsendelsen liggende hos GLS) klagede jeg til E-mærket. Juristerne dér fik kontakt og bedt Hvidevarebanditten om at refundere mig. Refusionen skete på trods af dette ikke, så E-mærket måtte rykke igen.

Ordren blev afgivet/annuleret 10 apr og refusionen modtaget 10 maj.

10 mai 2019

Restordre.

Bestilt 3 ting.
1 af dem i restordre.
Jeg kan ikke komme igennem til nogen har prøvet flere gange.
Hverken på deres hjemme side, mail eller telefon.
Så jeg ved ikke om den kommer og eventuelt hvornår.
Det er jo træls når man skal bruge den til fødselsdagsgave.
Jeg handler der ikke igen.
Man skal kunne komme i kontakt med dem hvis der er problemer.

6 mai 2019

Hej Henrik

Beklager din oplevelse med Hvidevarebanditten.dk. , men jeg vil anbefale dig at ringe til Michael på 93605800 eller ringe på 22 78 64 64ll da det er KS Partselskabet Vestergade, som ejer hvidevarebanditten nu. Du skal selvfølgelig ha din sag løst.

PAS PÅ !!!

Jeg har returneret en vare, som beskrevet på deres hjemmeside. Jeg har nu efter 2 uger ikke fået penge, eller svar på mail. Jeg kan ikke komme i kontakt med kunderservice via telefon, den lukker bare ned grundet fyldt mailbox.

6 mai 2019

HejMogens

Utrolig dårlig kundeservice!

Havde bestilt en pandekagepande som kom hurtigt efter bestilling. Dog har panden en bule på siden, da jeg pakker den ud. Skriver en mail til hvidevarebanditten hvor jeg gør opmærksom på dette. Nu efter en måned, utallige mails og telefonopkald har jeg intet respons fået. Utrolig dårlig kundeservice!

5 mai 2019

Hej Maria

Rigtig god oplevelse

Rigtig god oplevelse, alt var som ventet, bortset fra én ting.

Den blender jeg bestilte havde de ikke alligevel, men det var ikke noget problem, jeg fik da bare en bedre model til samme pris :-)

Kan varmt anbefales.

3 mai 2019

Meget dårlig oplevelse

Meget dårlig oplevelse. Ordren blev først udsat levering i 5 uger. Det kunne jeg måske acceptere. Men allerede dagen efter blev ordren bare annulleret uden yderligere varsel.
Har prøvet at ringe til dem mange gange, men kan ikke komme igennem.
Og de svarer heller ikke på mail.

Tydeligt at de brugte et "knaldtilbud" som de ikke kunne levere - for at tiltrække til deres butik.

Hold jer væk fra denne "Bandit".

2 mai 2019

Vi har netop købt en blender hos…

Vi har netop købt en blender hos Hvidevarebanditten, og vi har heldigvis fået den. Dette var dog først efter 5 dage, hvor vi både prøvede at ringe og skrive til dem. Derudover var vi også ovre og banke på døren for at få et svar. Endelig på dag 5 får vi fat på dem igennem facebook. Så ringer vi derover og får at vide, at blenderen er i rest fra OBH og først kommer på lager igen om 3 uger. De beklager, at vi ikke har fået en besked om dette og tilbyder en anden blender. Da vi kommer over dagen efter for at hente erstatningen for den bestilte, har de pludselig fået 4 stk. på lager igen.

Jeg vil ikke anbefale dette firma til nogen, da deres kunder rager dem en høstblomst. Jeg håber ikke, at vores produkt går i stykker, for så tror jeg ikke, at vi får noget hjælp til dette.

Såfremt du gerne vil være usikker i flere dage om, du får et produkt for dine penge, så skal du vælge dette firma: hvidevarebanditten. Hvis du vil være sikker, skal du vælge alle andre firmaer.

1 mai 2019

God start-bestilling den ene dag og…

God start-bestilling den ene dag og modtagelse den næste. Desværre har produktet en fejl og skal returneres. Har prøvet at ringe, men får hele tiden at vide, at "modtagerens voicemail er fyldt og kan ikke modtage beskeder i øjeblikket". Beskeden er den samme, selvom man ringer lige efter telefontiden er startet. Jeg har også sendt en mail, og ifølge dem får man svar indenfor 24 timer. Der er nu gået 3 hverdage og der er stadig ingen besked. Ved faktisk ikke hvordan jeg får kontakt til firmaet!?!?
Ulla

29 avril 2019