Beställde fel grej för att jag missförstod och Kristoffer skickade en liten plug jag behövde helt gratis och den passade perfekt. Väldigt schysst

Jag hade beställt två sprayflaskor med Neem olja. Förpackningen skadades under transporten, ena flaskan skadades och läckte. Jag ringde kundservice,mycket trevlig bemötande. Ny flaska skickas i m... Voir plus

Snabb leverans, riktigt bra utbud med rimliga priser och otroligt professionell samt trevlig personal. Blir fortsatt kund här och rekommenderar samtliga att testa dem! :)

1. Jardinerie

Vi har ett brett sortiment växtlampor, växtnäring, bevattningssystem, odlingstält, kompletta startpaket och tillbehör som passar alla nivåer av odlare, allt från nybörjare till experter. Hydrogarden består av ett entusiastiskt team med lång erfarenhet av hydro- och inomhusodling och vi delar gärna med oss av vår kunskap och expertis. Vår ambition är att ge dig all support du behöver oavsett om det är här på hemsidan eller i vår butik i Göteborg.

4,7

Excellent

TrustScore 4.5 sur 5

24 avis

Snabb leverans & kunniga

Blir fortsatt kund här och rekommenderar samtliga att testa dem! :)

2 février 2026

Réponse : Hydrogarden

Tack för din fina feedback! Vad kul att höra:)

Rekommenderas

Handlat här i ca 5år, aldrig varit något problem. Fungerande kundtjänst och snabb leverans.

3 juillet 2025

Réponse : Hydrogarden

Tack för din fina feedback!

Riktigt bra produkter

Supersnabb leverans och mycket fina produkter med bra kvalitet. Mycket välpackat vilket är lite ovanligt nuförtiden 👍

3 juin 2025

Réponse : Hydrogarden

Vad kul att höra! Ja vi försöker packa så effeltivt och miljövänligt & hållbart som det går. Tack för att dina ord!

Mycket bra!

Har alltid fungerat väldigt bra. Skickar snabbt och har bra kundtjänst.

26 août 2024

Trevliga, hjälpsamma o kunniga

De är trevliga, hjälpsamma och kunniga. Tillsammans med ett bra sortiment så blir det en oslagbar kombination.

15 mars 2024

Réponse : Hydrogarden

Tack för din fina feedback! Välkommen tillbaka

Underbart snabb leverans och kvalitet…

Underbart snabb leverans och kvalitet på varorna är utmärkt. snabb kundservice och ett väldigt bra företag att ha att göra med 👍❤️

10 janvier 2024

Réponse : Hydrogarden

Tack för din fina feedback!

Snabb ersättning för skadad vara

Jag ringde kundservice,mycket trevlig bemötande. Ny flaska skickas i morgon.
Rolig "knorr" på slutet då killen sa
- Kom ihåg att skaka flaskan ordentligt innan du använder den!

25 avril 2023
Avis spontané

Kan inte rekommendera nog!

Kan inte rekommendera nog!! Riktigt trevlig och kunnig personal.

17 novembre 2022

Réponse : Hydrogarden

Tack snälla för din feedback!

Starkt rekommenderat

Otroligt bra både på urval de erbjuder och angående service. Kommer definitivt att beställa här igen i framtiden om jag behöver något.

31 janvier 2022

Kan alltid lita på

Jag har alltid varit helt nöjd hos Hydrogarden, dom imponerar så pass så att jag främst handlar hos Hydrogarden numera även om det är vardagligare saker jag behöver till odlingen. Det blir alltid rätt och det går snabbt och supporten är topp!

25 janvier 2022