Heel leuke site, waar je gemakkelijk contact onderhoud, zelfs (of vooral) met mensen die je anders vrij snel uit het oog zou verliezen. Jammer dat de spelletjes heel vaak een bug vertonen en dat het m... Voir plus
Lisez les avis des autres
Vroeger, anno 2005, was Hyves hip en baanbrekend. Met de opkomst van Facebook lijkt de rek eruit bij Hyves. Wat me het meest stoort, is dat je niet automatisch updates krijgt van bedrijven van wiens H... Voir plus
het doel van sociaal media is laten zien wie je bent. hyves heeft daar echter het professionele stuk bijna volledig uitgelaten. bij bijvoorbeeld facebook is je werk ervaring het eerste wat men ziet bi... Voir plus
Leuk om oude vrienden en klasgenoten weer op te zoeken. En soms is het leuk om op profielen te kijken om meer over mensen te weten te komen (of foto's te bekijken). Soms is de site een beetje ingewikk... Voir plus
À propos de l'entreprise
- Magasin de jeux
- Fournisseur de service de jeux
- Société de presse
- Service d'informations
- Agence de communication pour les réseaux sociaux
Informations provenant de diverses sources externes
Het vrienden netwerk Hyves is sinds de start in oktober 2004 uitgegroeid tot Nederlands populairste site, met meer dan 9 miljoen leden en 6,5 miljard pageviews per maand. Meer dan 9 miljoen Nederlanders communiceren met hun vrienden en netwerk op Hyves via weblogs, foto albums, persoonlijke tips, marktplaatsen en hyves (clubs) bij een netwerk van directe vrienden en 2e graads vrienden. Deze pagina gaat over , ,
Coordonnées de contact
Aucune trace de demande d’avis
Les gens ont aussi consulté
beetje uit de tijd
Was altijd heel leuk, maar nu een beetje achterhaald. Ze timmeren nog steeds aan de weg, maar of dat helpt?
Valt steeds meer tegen
jammer genoeg valt Hyves steeds meer tegen. had voor 1 jaar goldmember gekocht maar voor de prijs is het wel een tegen valer.
Facebook neemt steeds meer de macht over. tijd om Hyves eens te vernieuwen!!
slap aftreksel van facebook
zie boven maar dan wel met een nederlandstintje
Niet meer wat het geweest is...
Helaas de laatste tijd inderdaad veel spam, niet meer waar het oorspronkelijk voor bedoeld is jammer genoeg... Ben ook geen lid meer nu.
veel spam en vervelende mensen en misbruik van foto s
er is veel spam van vreemde mensen ook zag ik een keer dat foto s gewoon er af kunnen gehaald worden ff knipen en plaken hier word misbruik van gemaakt er komen ook mensen die vallen op sexuele manier op kinderen of als je een bekende tgen komt die je vervelende berichte stuurd doen ze niks op uit ook als iemands kind er op staat bij een ex en daar de familie van doen ze er niks mee je kan klachten melden maar je krijgt geen bericht terug echt slecht dus
lekker sociaal met nieuwe en oude bekenden
leuke site om contacten te onderhouden en uit het oog verloren vrienden weer te ontmoeten
Leuke site voor kids
Handig voor kinderen om om te leren gaan met sociale netwerken. Voor ouders zitten er een paar mogelijkheden in om de kids een beetje in de gaten te houden.
kinderachtige opzet
het doel van sociaal media is laten zien wie je bent. hyves heeft daar echter het professionele stuk bijna volledig uitgelaten. bij bijvoorbeeld facebook is je werk ervaring het eerste wat men ziet bij je info
leuke site
een leuke veilige en persoonlijke site.
het zou alleen wel fijn zijn als er wat minder bugs in de games zitten en er wat meer muziek enz toegevoegd kan worden
Hyves
Een heerlijke site waar ik uren kan doorbrengen als ik daar tijd voor heb. Leuk om ook weer oude schoolvrienden en vriendinnetjes tegen te komen!
Leuke manier om contacten te onderhouden
Op deze manier blijf ik op de hoogte, hoor ik nieuwe dingen e.d. Ook leuk dat ik vroegere vriendinnen heb ''teruggevonden''. Door mijn beperkingen is hyves voor mij dé manier om contact te onderhouden met de buitenwereld!
Leuke site voor heel veel dingen!
Leuk om foto's en korte berichtjes met je vrienden te kunnen delen. Leuke spelletjes om te doen, al haperen die wel regelmatig en al moet je wel veel vrienden hebben om ze goed te kunnen spelen, en die heb ik niet!
leuke socialmedia
Leuke website om je social media bij te houden met oude vrienden/bekenden etc.
jammer dat hyves vaak veranderd word, het word er niet beter op (vooral nu met die andere foto bekijkservice)