Min datter afleverede sin Mac Air og bad om at få skiftet batteri, da vi mente det var defekt. iDoktoren mistænkte straks, at det kunne være noget andet, hvilket var rigtigt. Meget behagelig, ærlig og... Voir plus
Lisez les avis des autres
Hos idoktoren har de verdens bedste kundeservice. Man bliver mødt af et smilende og imødekommende personale. Indleveret min iPhone 13 pro til skærmskifte og den flinke mand bag disken gav mig et supp... Voir plus
Jeg har en gammel Mac pro som var gået ned, og som alle andre havde opgivet, ( køb en ny var svaret) men hos idoktoren.dk gav de den et tjek, skifte blæser og batteri og lidt ekstra kærlighed❤️så nu... Voir plus
L'entreprise a répondu
Indleverede min kærestes iphone som var faldet i toilettet l 10.Kl. 11.15 var den renset og færdig. Super service, super søde mennesker. Tlf. virker perfekt igen og kæresten er glad. De fleste butikk... Voir plus
À propos de l'entreprise
- Service de réparation de téléphones
- aussi dans
- Magasin de téléphonie mobile
- Service de réparation d'ordinateurs
- Service de réparation de matériel électrique
Écrit par l'entreprise
Hvorfor vælge os? Vi er en Dansk virksomhed, der reparerer alle Apple produkter, alle Smartphones, Tablets, Mac-computere og Pc'ere. For os er kvalitet og god kundeservice altafgørende. Hos os er der ingen sure miner, lange ventetider eller dårlige reparationer.
Coordonnées de contact
Usserød Kongevej 22, 2970, Hørsholm, Danemark
- mail@idoktoren.dk
- www.idoktoren.dk
Aucun historique récent de demande d’avis
A répondu à 100 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai d'une semaine
Super ekspedition
Super ekspedition ved skift af batteri.
Smilende, venlig og meget hjælpsom person.
Det er i hvert fald et sted jeg vil anbefale til andre.
Min MacBook fik lidt cola på sig
Min MacBook fik lidt cola på sig. 4 timer efter indlevering var den klar . Rigtig god service og hurtig .. fornuftig pris kan klart anbefales
Fik skiftet skærmen på min telefon den…
Fik skiftet skærmen på min telefon den er god som ny og ingen problemer
Servicen var helt i top
Kan varmt anbefales
Fik skiftet min MacBook Pro skærm hos…
Fik skiftet min MacBook Pro skærm hos dem den var færdig dagen efter super god service og meget høfligt personale 👌🏽
Min telefon blev lavet hurtigt og…
Min telefon blev lavet hurtigt og effektivt
Virkelig god og hurigt byens helte !
Jeg indleveret min vandskader MacBook…
Jeg indleveret min vandskader MacBook 2024 model som var vandskadet 2 dag efter var den færdig og til en fair pris super tålmodig og god service
Lang ventetid, samt manglende kommunikation - Ærgelig oplevelse
Jeg indleverede min MacBook Air den 19. august, da den ikke ville tænde, trods flere forsøg. Initialt tænkte jeg, at problemet skyldtes vandskade (vand var trængt ind i opladerporten). Jeg blev fortalt, at reparationen ville koste 2.100 kr., og at det ville tage 2–3 dage.
Min førsteprioritet var ventetiden – ikke prisen. Jeg var i tvivl om, hvorvidt jeg skulle efterlade min bærbare, da jeg bruger den dagligt til mine studier.
Jeg valgte dog at stole på, at jeg ville få den tilbage efter de lovede tre dage.
Jeg valgte netop iDoktoren frem for Telerepair (en anden butik i Hørsholm), da iDoktoren har været i drift i længere tid. Jeg vil spare jer for alle detaljerne, men lad os bare sige det sådan: mine forventninger blev i dén grad ikke mødt.
Jeg endte med at skulle ringe til dem hver eneste dag for at få en statusopdatering. Jeg forklarede også over telefonen, at jeg havde forståelse for, hvis reparationen tog længere tid – særligt fordi jeg forespurgte, om de samtidig kunne reparere min højttaler (højre side), og der måske var leveringstid på reservedelene.
Men det er ikke i orden, at jeg selv skulle tage kontakt til dem hver dag, blot for at få at vide, at de ventede på reservedele, og at reparationen derefter "kun tager 10–15 minutter". Jeg blev nemlig lovet, at jeg kunne afhente min bærbare – to gange, på to forskellige dage – før jeg rent faktisk kunne gøre det med ro i maven.
Vi endte med at betale 1.500 kr. for reparationen, og i alt gik der 13 dage – fra den 19. august til den 30. august.
Jeg er skuffet og fortryder, at jeg ikke tog kontakt til andre butikker med henblik på deres ventetider.
Jeg kan desværre ikke anbefale andre – i hvert fald ikke studerende – at få deres Mac repareret hos iDoktoren.
Alt i alt var det en virkelig ærgerlig oplevelse.

Réponse de iDoktoren.dk
Bedste service !!
Bedste service !!! Ringer tilbage med det samme. Og er så flinke og høflige. De får alt det de lover en. Kan kun anbefale det sted
Altid så servicemindede.
Altid så servicemindede.
Super søde og kompetente.
Rimelige priser.
De får min bedste anbefaling.
En helt død iPhone rep. på 15 min
En helt død iPhone repareret på et kvarter- pris 0kr - “det er bare service” sagde den flinke medarbejder
Altid god og kompetent service hos…
Altid god og kompetent service hos iDoktoren i hørsholm 💪🏻
Hurtighjælp
Jeg har lige søgt hjælp hos Omar og fik den flotteste serviceoplevelse: venlig, imødekommende og professionel behandling.
SÅ tilfreds 👏👌
Den bedste kundeservice
Det er et forretning, der yder den bedste kundeservice.
Utrolig hjælpsomme og gode til at vejlede/rådgive god empati.
Derudover reparerer de hurtigt mens man venter.
Hjalp mig videre
Min Macbook var “druknet” og kunne desværre ikke fikses, men butikken hjalp mig videre til en ny computer med samme specifikationer, så jeg kan arbejde, som jeg plejer.
Jeg have en rigtig dårlig oplevelse.
Jeg have en rigtig dårlig oplevelse.
Min datters iPhone batteri skulle skiftes. Jeg fik en pris og bad om et originalt batteri.
En time efter henter jeg telefonen, de tilbyder gratis at sætter noget panserglas på da der er revner i glasset (det var jeg ikke klar over)
Jeg kommer hjem med telefonen. Min datter bliver ked af det, da hun er helt sikker på der ikke før har været revner i glasset.
Nu her et par uger efter, kan batteriet stadig ikke genkendes som et originalt Apple batteri.
En kedelig oplevelse, jeg kommer ikke til at bruge dem igen.

Réponse de iDoktoren.dk
L’expérience Trustpilot