3,6

Moyen

inconsistent

My ifrogz earbuds have been working great for a year and a half, which is shocking considering the price. This year the left earbud started getting quiet and I'm looking to buy new. So far I've purchased one pair that didn't work at all and I'm considered this will be a trend. I am purchasing another pair and hope they work because these have been the best earbuds I've ever had!

14 février 2025

If you want to keep continuing to pick…

If you want to keep continuing to pick these waste of time air time pros AirPods . Off the floor , then buy them , bad design do not fit properly how ever many times you try, you are for ever pushing them back to right position,sound ok , but a waste of money, gave them to a charity shop , gone back to the best APPLE only writing review now as I found them in draw after over a year , as I got sick of them falling out !!!

27 février 2022

BLUETOOTH: New life into my old i-pod and CD player

TEMPO BLAST turns your device (i-pod, CD player etc) into a Bluetooth receiver or transmitter.
Absolutely fantastic/amazing!
Brilliant sound even at a short distance.
Has breathed new life into my i-pod and basic CD player.
I praise it everytime I use it, can't praise it more.
Thanks Ifrogz.com.

20 août 2020

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit