À propos de l'entreprise

2. Fournisseur de produits de beauté
  3. Spa de jour
  4. Magasin de produits capillaires

Écrit par l'entreprise

ilha er et dansk wellnessunivers skabt til kvinder & mænd, der vil forstå deres krop, løsne spændinger og komme stift fascia (cellulite) til livs med kærlig, effektiv egenomsorg. Vi kombinerer viden om fascia (bindevæv) med cupping, varme & gua sha-massage i guidede rutiner, så du kan få bedre flow, mindre ømhed og en stærkere forbindelse til din krop – no shame, ingen quick fixes, men realistiske resultater som fra klinikken, hjemme i din egen stue. Designet med skandinavisk, praktisk æstetik til at give dig den luksus, du fortjener – opgradér din wellness-rutine og mærk forskellen allerede i dag.

Coordonnées de contact

3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Meget tilfreds

Jeg er meget tilfreds. Super lækre produkter. Jeres cupping har især hjulpet mig meget med mine smerter. Det er rigtig lækkert at man kan bruge det derhjemme foran flimmeren. Meget nemt og komfortabelt.

1 mars 2026

Hurtigt og nemt

Det så godt. Den kom dagen efter jeg bestilte. Jeg har døjet med rygsmerter i mange år. Det hjælper mig meget at placere cup’en på området. Kan klart anbefales

18 novembre 2025
Noté 4 sur 5 étoiles

Alt gik smertefrit

Alt gik smertefrit. Jeg bruger Fascia One til at lindre smerte i ryggen og kan mærke tydelig forskel. Varm anbefaling herfra.

20 novembre 2025

Jeg er rigtig glad

Jeg er blevet rigtig glad for det. Det har virket godt for mig, og jeg glæder mig til at benytte den hver dag..

8 octobre 2025

Kære Ida,
Tusind tak for din fine anmeldelse – det gør os virkelig glade at høre, at du både mærker effekt og glæder dig til at bruge den hver dag. Det er lige præcis den form for selvforkælelse i hverdagen, vi ønsker at skabe.

Maria fra Ilha 💜

Imponerende

Jeg er meget imponeret. Det virker rigtig godt.. Det er rigtig nemt og jeg kunne mærke en forskel meget hurtigt!

19 septembre 2025

Kære Maryam,
Tusind tak for din anmeldelse – hvor er det dejligt at høre, at du både oplever hurtig effekt, og at den er nem at bruge. Det betyder meget for os at vide, at det allerede gør en positiv forskel for dig. Fortsæt det gode arbejde, og du vil se en betydelig forskel.

Noté 5 sur 5 étoiles

Fantastisk brusehoved – blødere vand og bedre hud!

Jeg har brugt VITA brusehovedet i et par uger nu, og jeg er virkelig imponeret. Installationen var super nem – det tog kun et øjeblik at skrue det på uden brug af værktøj. Jeg bemærkede straks, at vandet føltes blødere, og min hud og hår er mindre tørre efter badet. Det er tydeligt, at filteret gør en forskel ved at fjerne kalk og klor fra vandet.

25 mai 2025

Kære Anne,
Wauw, tusinde tak for din fine anmeldelse - det betyder meget for os!

Noté 5 sur 5 étoiles

Ubetinget det bedste brusehovede!

9 avril 2025

Réponse : ilha

Wow - hvor er det skønt at høre! Tak fordi du deler din feedback, det gør os virkelig glade.

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus