Väldigt serviceinriktade och väldigt bra och ha och göra med. Snabb respons på mail och har man några problem så hjälper dem till utan några som helst krångel! Bara positivt !
Mycket bra, hjälpsam och trevlig verksamhet och personal!! När det krånglade till sig med frakten hjälptes det till jättemycket och de såg till att paketet kom ut till rätt ställe och så snabbt som mö... Voir plus
En nänmvärd besvikelse var att maskinen knappt gick att lasta av och flytta då det inte gick att få upp lufttrycket högt nog för bromsen på maskinen att släppa. Utköraren lyckades dock i slutändan att... Voir plus
Enkelt att beställa o ganska snabb leverans. Dock vet jag ännu inte hur bra vedsäckarna är. Tar 2-3 år, men gillar de kraftiga lastluckorna o hoppas på bra hållbarhet.
Vi vågar vara annorlunda Vad är bakgrunden till att så många väljer att köpa sina maskiner av oss? Vi ger kunden rätt förutsättningar för att lyckas, en maskin skall passa till kundens önskemål. Vi vågar säga till vad du skall ha, med lång erfarenhet och kunskapen är vi övertygade att du i efterhand kommer vara en nöjd kund! Vår historia Grunden till Ingemar's maskiner skapades av maskinentusiasten Ingemar under början av 2000-talet. Ingemar som är uppväxt på bondgård har alltid haft intresse för lantbruk, och år 2005 kom startskottet. Efter att Ingemars ladugård brunnit ner valde han att ta steget och fullföja sin dröm, han byggde upp en ny lokal och Ingemars foder grundades. Efter ett tag insåg Ingemar att hans kunskap om traktorer och tillbehör, gjorde det möjligt att köpa och sälja maskiner. Det ledde till att han köpte maskiner både för eget bruk under skörden men också för att sälja. Detta blev starten av Ingemars foder & maskin, Ingemar började fokusera allt mer på traktorer och 2012 grundades Ingemars foder & maskin AB. Det betydde att Ingemar på sommaren tillverkade hö, hösilage etc. och under andra delen av året sålde maskiner och köpte nya. Från 2015 blev fokuset på maskiner allt större och idag är vi ca 10 anställda på företaget och jobbar stenhårt för att leverera begagnade maskiner till våra kunder. I vår verkstad har vi kompetent personal som renoverar och rustar upp traktorerna för att ni ska känna er trygga och nöjda med köpet. Vi erbjuder även nya redskap och maskiner såsom jordfräsar, betesputsar etc. från vårt eget märke IM, vilket vi hoppas och tror ska växa och bli ännu större i framtiden. VÄLKOMMEN TILL VÅR VÄRLD—EN VÄRLD FULL AV MASKINER!
Skattegårdsvägen 3, 51173, Fritsla, Suède
Demande des avis aux clients
A répondu à 100 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai d'un mois

Réponse de Ingemars Maskiner
Grymma produkter och snabb leverans. Rekommenderar verkligen!
Detta är ett företag jag kommer lita på!
Mvh
Carsten Olsson VD på Sanitet och Spolteknik AB

Réponse de Ingemars Maskiner
Bra ställe som har olika grejer att köpa. Bra kundservice 😀

Réponse de Ingemars Maskiner
Superservice även när dom hade stängt!

Réponse de Ingemars Maskiner
Beställa var enkelt och leveransen kom snabbt! Ser ut att vara god kvalitet på smidet.

Réponse de Ingemars Maskiner
Jag fick en vara som var skadad, men dom skickade en ny snabbt och smidigt.

Réponse de Ingemars Maskiner
Snabba och klara besked. Bra rådgivning g från initierad säljare

Réponse de Ingemars Maskiner
Ingemars maskiner är ett välskött företag med bra priser (rimliga fraktpriser) samt stort personligt engagemang och kunnande.
Man kan tex ringa och få god råd vid val av maskin.

Réponse de Ingemars Maskiner
En savoir plus sur les différents types d'avis.