Jeg har gennem årene hentet 3 katte hos Inges Kattehjem. 1 hun og 2 hanner. Det har været de mest fantastiske kærlige og sjove katte. Den ene legede gerne med min ene hund. Julius min cremefarvede... Voir plus
Vi har igennem årene hentet fire voksne katte hos Inges Kattehjem i Glostrup. Det har altid været en dejlig oplevelse, og det har været fire skønne, kælne og sunde katte. Selv Otto , der var stresset... Voir plus
Écrit par l'entreprise
Inges Kattehjem er startet i 1970 og er idag landets største katteorganisation med 42.000 støttemedlemmer og afdelinger i Glostrup, Odense og Næstved, Hobro og Odder.
Ejbydalsvej 260, 2600, Glostrup, Danemark
- ik@inges-kattehjem.dk
- www.inges-kattehjem.dk
A répondu à 75 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai d'une semaine
Tak ♥️
Vi har adopterede vores søde Mitte i april 2015 fra Inge's Kattehjem i Glostrup. Vi blev rigtig godt vejledt og fik den dejligste tykke kat med hjem. Som lever på 15. år. Tak for jer og den indsats i yder for alle små og store katte.
Adopter din kat hos Inges Kattehjem
Jeg har kun haft gode oplevelser hos Inges Kattehjem med de katte jeg har adopteret i årenes løb. Kan varmt anbefale at adoptere hos dem, de gør et kæmpe arbejde for kattene.
Et godt sted at finde jeres nye pelsven
Jeg adopterede min skønne Olga for nogle år siden gennem inges Kattehjem. Udover at have fået en fantastisk pelsven følte jeg mig også klædt godt på af personalet til opgaven. Mennesker har ikke krav på at få en kat, og jeg synes det var så trygt at de spurgte ind til min situation bolig- og livsmæssigt, da katte skal have de rigtige ejere. Og så udfører de et smukt stykke arbejde for kattene!
10 ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
10 ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Vi fik meget stor hjælp fra jer da vi lige pludselig fik kat i sommerhuset (nogen havde dumpet hende )og hun var højgravid (5 killinger)
Vi tog os af både hende og killingerne som vi plejede og socialiserede indtil at de kunne komme til Odense hvor de alle fik nye gode hjem
1000 tak for jeres store hjælp ❤️🙏🥰
Fantastisk god til at hjælpe katte og…
Fantastisk god til at hjælpe katte og killing til nye hjem og søde personale.
Og tak til dyrelæge som er god til at hjælpe.
5 stars not enough!
We adopted our two "Ginger Gentlemen" from Inges Kattehjem in Næstved and they have been absolutely amazing. Vicky and the entire team have gone above and beyond to support us while one of our boys has been sick. We so appreciate it. Five stars isn't enough.
To rigtig gode oplevelser på Inges Kattehjem
Har købt to katte på Inges Kattehjem igennem de sidste 15 år, altid været en god oplevelse. De virker oprigtigt interesseret i at deres katte kommer det rigtige sted hen og får det godt. Vi har begge gange fået to virkelig dejlige katte. Seneste kat, Ludwig, fik vi i okt. 2025. Han er en rigtig skøn kat, fuld knald på og rigtig kælen. Fanger lige lovlig mange gaver til os 😉kan kun anbefale Inges Kattehjem i Odense 👍
Vi har vores dejlige Charlie fra Inges…
Vi har vores dejlige Charlie fra Inges Katte hjem og vi har kommet med alle vores katte til sundhedstjek. De er så søde og de går så meget op i kattene.
Jeg har gennem årene hentet 3 katte hos…
Julius min cremefarvede, blev 17 år.
Hvis jeg skulle have en kat igen, ville jeg bestemt hente en fra Inges Kattehjem.
Inges Kattehjem får mine bedste anbefalinger.
God og professionel hjælp
God og professionel hjælp.
Jeg fik min allerførste kat fra Inges Kattehjem. Det har jeg aldrig fortrudt :-)
Kun positive oplevelser
Vi har adopteret alle vores, og min mors katte, fra Inges kattehjem i Glostrup.
Det har været en helt igennem positiv oplevelse hver evig eneste gang.
De er enormt gode til at vurdere hvad de enkelte katte bedst vil trives i, og til at vejlede kommende ejere i det.
Derudover er det så tydeligt, hvor meget de brænder for arbejdet med at videreformidle kattene til de rigtige hjem.
Jeg kan kun anbefale dem.
Fik steriliseret og vaccineret min…
Fik steriliseret og vaccineret min hunkat i Odense, alt gik som det skulle
Dejlig support, og fine lokaler
Vi ville egentlig bare ud og tjekke kattehjemmet ud, for at se om det skulle være derfra vi skulle have kat. Og sikre sig at tingene var i orden.
Det var det, rummene var så fine, og kattene rendte og legede. Vi forelskede os også helt vildt i lille Tot, som min kæreste endte med at ringe ind dagen efter og resevere.
Personalet var super sød, både til besøget og da vi hentede ham, og igen da jeg kom tilbage for at få hans sidste vaccine.
De havde lidt travlt, og vi måtte vente lidt, men vi kom også uanmeldt, og kattene er klart prioteten <3
Vi fik super meget mad til bettemand, og ringede ind nogle gange med hjælp til sammensætning, og vi fik nogle gode råd.
Adopterede en killing hos Anita
Adopterede en killing hos Anita. Hun var pro med at beskrive ham på forhånd, hans personlighed og baggrund, så vi var klar over at han var den rette for os. Alt gik perfekt, vi fik den for os perfekte kat.
Minvenkatten gør det så godt. Er der for kattene først og os næst.
Kan varmt anbefale dem, og de er da selvfølgelig med i vores testamente. Deres arbejde skal belønnes.
Bedste kattehjem!!
Tak for min søde kat Jack Osbourne der aldrig har gjort nogle fortræd
De er supper god vi får vores katte…
De er supper god vi får vores katte der opfra og de hold så mange af de katte vis find en så køre op med då tag godt mod den katte. Vi fandt en hjem her vi bor så køre vi op med og Den har får godt familie. 🥰😍🤩
Fire katte fra Odense afdelingen
Vi har adopteret fra Inges Kattehjem i Odense, siden før de flyttede ud på Landbrugsvej. Hver gang er vi blevet mødt af søde og kyndige medarbejdere, som har taget sig tid til at snakke med os om de forskellige katte samt de muligheder, vi kunne tilbyde en kat.
Næste gang vi skal have kat - som forhåbentligt først er om mange år - vender vi helt sikkert tilbage.
Jeg adopterede to skønne katte fra…
Jeg adopterede to skønne katte fra Inges Kattehjem for 13 år siden. -betjeningen var professionel, vi blev taget godt imod, og den søde unge dame tog sig god tid til at snakke kattene igennem med os.
I dag 13 år senere, har jeg stadig to helt vidunderlige katte, der nyder livet hos mig. Den dag blev der lavet det perfekte match! ❤️ jeg er meget taknemmelig.
Jeg forelskede mig i en kat derude
Jeg forelskede mig i en kat derude, men hun var syg, så jeg måtte ikke få hende før hun var helt rask. Det tog 3 måneder. Men nu har jeg den sødeste, dejligste kat som leger, er meget kælen og lidt af et madøre. Elsker hende ! Hun hed Maya, nu hedder hun Tutte. Dejligt at de ikke bortadoptere en kat, før den er helt rask.
Inges Kattehjem kan kun anbefales
Inges Kattehjem kan kun anbefales. Jeg hentede min bedste ven der for et par år siden, der var tjek på alt og det var en god beslutning at vælge netop dem