3,4

Moyen

Aucune trace de demande d’avis

3,4

1 avis reçu au cours des 12 derniers mois

Nous vérifions les avis

Prima oplossing

Voor een braakliggend stuk tuin wat zaadjes uit de OP=OP besteld voor volgend jaar. Helaas bleek één van de gewenste zaden niet meer op voorraad, wat kan gebeuren. Dat is ruimschoots goed gemaakt met diverse andere zakjes zaden.
Ik ben er heel blij mee! Niet alleen heb ik voor een leuk prijsje genoeg om mijn stuk tuin op te knappen, ik heb ook genoeg voor de buurt.

14 août 2025

Zou zeggen niet intuinen

Zou zeggen niet intuinen !
Word niks geleverd doen zich voor als bezorger die alles voor de deur achter wil laten !! Als daarover gebeld word krijg je als slaaf het commando bij de telefoon blijven !! En als je dan aangeeft om alleen via mail het gesprek te voeren blijft mijnheer stalkend bellen !+

3 juin 2025

Regenton van inTuinen.nl

Als ervaren moestuinder heb ik april 2022 een 250 liter kunststof regenton van het merk Ward by Strata met bijbehorende 3-delige standaard voor €109 gekocht via Bol.com, geleverd door hun partner Intuinen. Lekkage aan de onderzijde van de ton bemerkte ik pas in juli 2023. Lekkage is echter niet van de één op andere dag. Ik beroep mij op het conformiteitsbeginsel, want een regenton gaat in de regel 5 tot 10 jaar mee. Intuinen in de persoon van Tijn geeft bij Bol.com aan mij een vervelende klant te vinden nadat ik na meer dan twee maanden heb gewacht op een antwoord van hun zijde. BOL.com reageert in zijn geheel niet, stuurt wel een zweverige blauwe ansichtkaart met een vreemde tekst hoe speciaal ik ben. Uiteindelijk wordt er na mijn lange wachten door Intuinen eind september na raadplegen van de leverancier Ward by Strata gesteld dat de regenton lekt door mijn onjuiste gebruik en/of niet stabiel staan. Hoe kan dat met de meegeleverde bijbehorende standaard? Zeer teleurgesteld in de zo niet duurzame afhandeling van deze klacht.

21 septembre 2023

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit