2,9

Moyen

TrustScore 3 sur 5

14 avis

Köp inte dina peruker från denna sida
Köp inte dina peruker från denna sida, VAR FÖRSIKTIG! De är bedragare. När de har fått dina pengar skickar de några hemska peruker till dig som inte ser ut som de du valde. När du kontaktar dem för att lämna tillbaka peruker kommer de ALDRIG att skicka sin adress till dig. De kommer ALDRIG tillbaka dina pengar. Oavsett hur många gånger du kontaktar dem kommer de ALDRIG ta ansvar, för allt de vill ha är DINA PENGAR. Observera att de inte har någon adress eller telefonnummer på sin sida. FÖRSIKTIG!!!

19 février 2024

Köp inte dina peruker från denna sida

1 mai 2024
Avis spontané

Vill varna alla för detta företag!

Vill varna alla för detta företag!!
Min peruk för 1400:- såg inte bra ut så jag ville lämna tillbaka den. Då ville de hellre ge mig rabatt. Jag skrev att jag inte ville ha kvar den och efter flera mail fram och tillbaka sa de till slut att jag kunde returnera den.
Jag skickade den i augusti 2023, en vecka efter att jag fått den. Frakten var till Kina och kostade 250 kr.
Den 5 januari fick jag tillbaka paketet!!!
Jag vet inte varför men när jag kontaktar dem säger de att det gått 6 månader och att de inte kan/vill hjälpa mig länge.
Räkna alltså inte med att kunna returnera någon vara. Jag visste inte att de levererades direkt från Kina för i så fall hade jag nog inte beställt någon peruk. /Ulrik

12 janvier 2024
Avis spontané

Vill varna alla för detta företag!

Vill varna alla för detta företag!! Det är inga äkta peruker, allt är fejk, och om du är missnöjd så betalar dom inte tillbaks pengarna trots att det står på deras hemsida, har betalat 1500:- för en jätte ful och dåligt gjord peruk och dom betalar tillbaka 15%??? gå inte på vad som står och visas på deras hemsida!!

18 décembre 2023

Nehogy vásárolj tőlük!

Ahogy mindenki írta, csaló, szélhámos banda! Semmi köze a kapott terméknek a képen lévőhöz. Valójában szintetikus parókát küldtek, nem igazi hajból készült, a színe is teljesen más. A visszaszállítási címet nem akarják közölni, sem a pénzt visszafizetni. Teljesen hülyének nézik az embert!

16 octobre 2023

Varning.

Jag fick inte en gåva som jag blev lovad. Företaget säger att jag fick gåva. Men den var inte med - en hårborste. Varning inte seriöst företag.

27 mars 2023

Dåligt!!!!!

Lång leveranstid, flera månader! Företaget svarar sporadiskt via mejl och ingen återbetalning. Handla inte där! Riktigt bluffföretag!

20 novembre 2022

Varning!!

Varning!!! Detta företag är bedragare! Beställde en peruk i äkta hår, och fick en syntet peruk som var extremt illa sydd! Rena skämtperuken. Företaget vägrar betala tillbaka, och säger bara att jag ska vara nöjd. Scam!

4 septembre 2022

VARNING för iPeruker.com

VARNING! VARNING!
Iperuker.com har levererat en peruk som inte har någon likhet med varken färg, modell, utseende eller kvalitet som visas på hemsidan. Pris SEK 1.342.- De ignorerar begäran om returadress och erbjuder i olika omgångar som mest 500 kr i kompensation för en peruk jag inte beställt.

19 août 2022
Avis spontané

Iperuker vägrar lämna tillbaka 2500 kr…

Iperuker vägrar lämna tillbaka 2500 kr som jag betalade in för en på bild snygg halvperuk.
Ser mycket konstgjord ut och jag har kontaktat Iperuker flera gånger men de skriver prova och du blir nöjd.
Mina pengar som jag sparat ihop kommer jag inte få tillbaka.
Såg nu efteråt att peruken är skickad från Hongkong.
Tänker anmäla detta företag men hjälper säkert inte.
Så otroligt taskigt att lura folk.

7 juillet 2022
Avis spontané

Jag beställde en peruk med brunt äkta…

Jag beställde en peruk med brunt äkta hår. Dock fick jag en blond oäkta peruk. Har varit i kontakt med dom, vill ha pengarna tillbaks men hänvisar att jag bara ska vara nöjd och bära peruken. Jag frågade om adressen, fraktsedel, då jag ville skicka tillbaks den. Sedan dess har jag inte hört från dom. Tyvärr så råkade jag ut för ett blufföretag. /Zoe

5 juillet 2022

Varnar!

Varnar!
Riktigt dålig kvalitet. Dålig passform. Fel färg. För kort hår. Jag fick dessutom en peruk med syntetiskt hår fast jag beställt och betalt för naturligt hår. Ingen återbetalning eller möjlighet att skicka tillbaka peruken, bara konstiga svar med bedjan att jag skulle testa peruken igen då de lagt ner mycket pengar på att tillverka den.
Riktigt dåligt allt!!
Köp inte peruk hos iperuker.

20 mai 2022
Avis spontané

Skämtar ni med mig 😂😂😳😳😠??!!

Skämtar ni med mig 😂😂😳😳😠??!!
Jag beställde först o främst mörkbrun..med slingor i,
Jag vänta 2 månader på denna och fick den igår
En blond!!!! Ser ut som en transvestit i den!! Kvaliten är inte äkta hår iheller!!

Ångrar att jag gav er 5 * innan jag öppna paketet

5 mai 2022

Låg kvalitet

Jag köpte en peruk med lockigt hår. Leveransen var helt ok, jag fick allt som jag beställde men jag mörkte på en gång att kvaliteten var inte så bra. Färg är inte samma som på bilden och inte heller själva frisyren. På bilder ser håret ur mycket vackrare och med nyanserad färg och i verkligheten är det enfärgat och kortare. Efter en dag började lockarna falla bort. Jag rekommenderar inte den här säljaren.

27 mars 2022
Avis spontané

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit