Utrolig venlig og imødekommende behandling, hos Islevbilsyn, og jeg blev straks anvist et sted at vente samt tilbudt kaffe og vand - flot service😃 Min bil blev synet uden anmærkninger. Islevbilsyn... Voir plus

L'entreprise a répondu

Jeg havde en rigtig god oplevelse hos Islev Bilsyn. Hele forløbet var hurtigt, effektivt og meget professionelt – uden at gå på kompromis med venlighed og service. Personalet var imødekommende og hj... Voir plus

God oplevelse. Venlig, professionel og hjælpsom synsmand. Denne gang var det første syn af en bil på 4 år, og den gik lige igennem. Jeg har været her en gang før, for ca. 4-5 år siden. Det... Voir plus

4,8

Excellent

TrustScore 5 sur 5

Personalet er meget: professionel, venlig og hurtig.

Jeg anbefaler og giver Topkarakter til Islev bilsyn.
Jeg har synet min bil mange år i træk der og har været altid tilfreds.
Trods min bil skulle til om syn i år, men det er for vores sikkerheds skyld. 😊
Personalet er meget: professionel, venlig og hurtig.
Tak Islev Bilsyn, og vi ses om to år
Mvh. Cemal

24 mars 2025

Det er første gang jeg var der og…

Det er første gang jeg var der og absolut ikke sidste gang.
Var lige kommet og straks blev jeg tilbudt kaffe.
Fantastisk service og meget venlig.
Havde en rigtig god snak mens han synede bilen.
Meget professionelt.
Tusind tak.
Kan absolut anbefale dette sted.

24 mars 2025

Fantastisk service og helt klart en…

Fantastisk service og helt klart en velfortjent 5-stjernet oplevelse! Synsmanden var grundig, professionel og tog sig tid til at forklare tingene på en måde, der gav mening. Hele processen var hurtig og uden unødvendige forsinkelser. Kan helt klart anbefales til alle, der vil have et ærligt og professionelt bilsyn!

11 février 2025

Tak for din positive anmeldelse. Den er vi rigtig stolte af

Virkelig ikke den beste oplevelsen

Virkelig ikke den beste oplevelsen. De fandt en masse småfejl som selv min mekaniker ikke forstod, ved gensyn (på et andet sted) blev alle disse slettet af den nye inspektøren!

1 février 2025

Kære Max.

Vi vil sætte stor pris på, at blive vurderet udefra vores service, og ikke synsresultet, da er fastlagt af Færdselsstyrelsen

Det du vurderer til at være en masse små fejl er fastlagt af færdselsstyrelsen,og det er dem der laver reglerne. Så hvad angår det burde du skrive det ind til færdselsstyrelsen. Det du skriver med at din mekaniker ikke forstår fejlene, kan vi ikke stå til regnskab for. Vi kan kun anbefale dig til at finde en faglært mekaniker; det vil hjælpe på sagen. Du skriver at en anden synshal har slettet fejlene. Dette kan slet ikke lade sig gøre i systemet. Tak for din forståelse

Super behandling

Altid en kompetent, venlig og ansvarlig behandling, når man henvender sig til Islev bilsyn

5 février 2025

Tak for din positive anmeldelse. Den er vi rigtig stolte af

Super nemt at bestille tid samt venlig og smilende service.
Thumps up fra mig👍 jeg kommer gerne igen.

3 février 2025

Super fin behandling

Super fin behandling - ærlig bilsynsfører - og gav et godt råd med bilvask og dæktryk ! 🤩

17 janvier 2025

Fik synet bil

Fik synet bil. God service og super betjening. Tilfreds med gennemgangen, kan anbefales

17 janvier 2025